Сърца?

  • 516
  • 5
  •   1
Отговори
  • Мнения: 811
Как готвите свинските и патешките сърца? Аз само една рецепта знам, но вече ни омръзнаха сготвени по този начин и искаме да разнообразим. Аз ги готвя във фурната в йенска тенджера или голям гювеч. Слагам лук, малко олио, малко оцет и заливам с вода.

# 1
  • Мнения: 1 153
Патешките на супа може да ги сготвиш

# 2
  • София
  • Мнения: 718
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=9781.0  тук има идеи, дано ти допадне нещо

Последна редакция: пт, 03 фев 2006, 20:52 от Pupsi

# 3
  • Мнения: 380
Аз ги приготвям като първо ги сварявам в тенджерата под налягане. След това ги готвя като винен кебап с гарнитура от ориз или картофено пюре. Става много вкусно.

# 4
  • София
  • Мнения: 378
Аз пък ги запържвам и ги пъхам във фурната -накрая или с лук ( само колкото да омекне), или ориз и чакам ориза да се опече и вадя. Подправки -сол, черен пипер и чубрица.

# 5
  • In transit
  • Мнения: 11 701
Свинските ги нарязвам на тънки филийки мариноват се минимум за 12 часа, и се пекат скарата. Стават много вкусни.

Общи условия

Активация на акаунт