МАШИНА ЗА ХЛЯБ - 45 ТЕМА

  • 66 987
  • 728
  •   1
Отговори
  • Мнения: 1 111
МАШИНА ЗА ХЛЯБ-45 тема

 

       


В него ще намерите, съвети на майсторите, съвети за козунаците, упътване и инструкции за работа с машините, и други.

   





РЕЦЕПТИ И СЪВЕТИ:









оформяне на питки и тестени изделия
оформяне на двуцветно тесто
козунак

предишната ни тема

ЧЕТЕТЕ БЛОГОВЕТЕ И ЛИНКОВЕТЕ КЪМ ТОЗИ ПОСТ ПРЕДИ ДА ЗАДАДЕТЕ ВЪПРОС...АКО НЕ СЕ ОРИЕНТИРАТЕ - ПИТАЙТЕ. Peace

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 18:41 от tuly

# 1
  • Мнения: 1 111
започвам темата с една интересна статия относно хлябът и диетите,на която попаднах докато оформях новата тема Peace

http://www.varnafitness.com/news-article/id/27/title/bread-and-healthy-diet.html

# 2
# 3
  • Мнения: X
Тюли, благодаря за новата тема и статията за хляба!   bouquet

# 4
  • Мнения: 383
не се връзвайте за бъркалките, много машини с една бъркалка са много по напред от със двойните, и много машини като панасоник, бревиле и т.н. са с една бъркалка

например последен хляб със старата машина(две бъркалки) и първия ми хляб със новата(с една бъркалка) (оше от първия хляб разбрах че машината е нешо много повече от останалите. но много скъпа, само казанчето му е колкото цената на един панасоник а бъркалката му е с цена за около две казанчета за моулинекса)

в момента я ползваме само за месене и печем във фурната, ако бях си наумил в момента да си купя машина, бих си купил тая

а ако от преди години бях със сегашния опит, сега бих си купил само нещо от тоя род и нищо повече



хайде и малко снимки от турския форум

 Hug






























# 5
  • Пазарджик/Лондон
  • Мнения: 2 419
Ердинч , страхотни снимки, дояде ми се прясно изпечен хляб Flutter.

# 6
  • Мнения: 224
Направо ми потекоха лигите, за една филийка с лютеница , от тези снимки

# 7
  • Мнения: 177
Благодаря за новата тема.Запис да ви следя Hug Joy

Да ви попитам-какво ще рече пресована мая?

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 16:18 от shirindeniz

# 8
  • Мнения: 3 410
И от мен запис  bouquet

# 9
  • Мнения: X
Да ви попитам-какво ще рече пресована мая?

Пресована мая - означава прясна (жива/свежа) мая.

# 10
  • Paris, France
  • Мнения: 13 975
а ако от преди години бях със сегашния опит, сега бих си купил само нещо от тоя род и нищо повече

Подкрепям. Ако аз трябваше днес да си купувам нещо за месене на хляб бих си купила само готвещия робот на Кенууд. Вярно, че е много скъп, но меси, втасва, защото купата може да се топли и сам вари и си бърка парено тесто и разни кремове и ризото. И допълнително могат да се купят блендери, резачки и мелачки към него. И меси страхотно. Заема малко повече място от една машина за хляб. Ето го, може да изгледате видеото. Мъжът ми беше готов да го купи, защото мъжете умират за техника, ама аз тогава се задърпах. Съседът срещу нас е пенсиониран професионален готвач и си купиха такъв уред. Ей, какви теста, какви сосове! Аз нямам място, но като се поразвали машината за хляб нова няма да купя и ще купим точно него.

http://www.cooking-chef.fr/#

# 11
  • София
  • Мнения: 2 658
Благодаря за темичката!
Ердинч, чуден хляб!!!

# 12
  • Мнения: 3 695
Мерси за новата тема!   bouquet
Невена, каква е цената на кукъра? chef

# 13
  • Мнения: 1 045
Ердинч, това не е за гледане когато си гладен.

# 14
  • Мнения: 781
Днес за пръв път пекох хляб във фурната. Стана просто превъзходен . Вече когато мога ще го пека така. Коричката е мекичка и целия хляб е много вкусен  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт