Най-добре да се купи месо от човек, макар че пак няма гаранция. Или да имаш хора, които отглеждат специално за теб пилета и прасета, както бабите ни, но няма да излезе евтино.
Скрит текст:
Впрочем, за Фантастико съм чувала, че имали собствена свинеферма. И мелят месо, не е нужно да се купува готовата им кайма. Чак се чудя на някои хора - взема кайма за 6 лв., а до нея се продава плешка за 5 лв. Дай да ти я смелят, не иска много мозък
За пилешко - как хиляди пилци да се гледат на едно място без антибиотици? Освен това хормоните в месото би трябвало да са неустойчиви на висока температура, нали не ядем сурово пилешко?
И ако се гледат по естествен начин - как ще ядете месо всеки ден?