Трябва ми код за достъп за сайта на Бон Апети.

  • 927
  • 6
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 2 271
Това е код, който дават в списанието Бон Апети. Трябва ми, за да мога да влизам в рецептите от предишни предавания. Ако някой има списанието, моля да ми прати кода на ЛС.
Благодаря предварително!

# 1
  • София
  • Мнения: 2 708
Аз имам списанието, но нещо не откривам кода, къде трябва да е  newsm78

# 2
  • София
  • Мнения: 2 271
Ох, колко съм смотана ooooh!
Сега влязох да прочета къде точно е кода и пише, че от началото на 2006 г. ще има картонче с код за достъп в списанието.
Извинявам се! Rolling Eyes
Ще питам януари месец.
Модератора може да изтрие тази тема.

# 3
  • Sofia
  • Мнения: 1 433
Аз току що влизах в сайта и нямаше код Shocked

# 4
  • София
  • Мнения: 242
Виж на "лични".

# 5
  • София
  • Мнения: 2 271
Значи, след като влезете в сайта, трябва да се регистрирате. Направила съм го. Влиза се с мейл и парола. Могат да се разглеждат всички рецепти, с изключение на тези от предишни предавания. За рецептите от изтеклата година, трябва да се регистрира код за неограничен достъп, който аз нямам, а явно и няма да мога да намеря.
Трябва ми рецептата, защото мисля да правя заек по ловджийски за Нова Година. Така, че, ако някой си я е записал, или си я е свалил същия ден, моля да ми я прати на лични, или да я напише тук!
 Wink

# 6
  • Бургас
  • Мнения: 5 897
дано не идва твърде късно:



Заек по ловджийски

Продукти:
1 заек
1 кг лук
200 г бекон
200 г гъби
150 г маслини
100 мл бяло вино
100 мл олио
7 - 8 червени чушки
3 - 4 кисели краставички
2 моркова
1 глава чесън
1/2 връзка магданоз
10 зърна черен пипер
3 дафинови листа
1 с.л. доматено пюре
1 с.л. лютеница
сол на вкус

за маринатата:
400 мл вода
200 мл вино
200 мл оцет
1 с.л. брашно

Начин на приготвяне:
1. Заекът след като е предстоял 12 часа в маринатата се разделя на порционни парчета. Пържи се в нагорещено олио до златисто. Слага се в глинен гювеч.
2.Лукът се нарязва наедро и се задушава в нагорещеното олио и се прехвърля в гювеча. Морковите и чушките се нарязват на тънки жулиени, а гъбите – наедро. Морковите се задушават, след което заедно с другите зеленчуци се слагат в гювеча..
3. Чесънът и беконът се нарязва наедро
4. Брашното се запържва и разрежда с виното и се прибавя доматеното пюре и лютеницата. Сместа се прехвърля в гювеча. Прибавят се маслините и се овкусява с черния пипер, нарязания наситно магданоз и се налива около Ѕ л. вода, така че да покрие продуктите в гювеча. Запечатва се с тесто и се пече около 1-1 Ѕ часа в нагорещена фурна.

Общи условия

Активация на акаунт