Купуване на ЧИСТА ХРАНА

  • 746 195
  • 6 427
  •   1
Отговори
# 3 225
  • София
  • Мнения: 3 008


ЗаСлон ,пробвай да ги направиш сама,не е трудно.По магазините се продава ливански хляб,българско производство(но за хигиената не знам),дали няма да ти свърши работа.

От фермерския пазар (паркинга на Кауфланд) купихме кисело мляко на ферма Рогови. 1л. за 4 лв ММ каза ,че наподобява едновремешно.

# 3 226
  • Мнения: 384
Арабски питки и аз ползвам много за училище. Купувам на "Доверие" или нещо подобно, чисто им е съдържанието, но са с бяло брашно, за хигиената нямам представа как е. Правя и вкъщи, но им трябва време. Ползвам като гледам  тази рецепта без мазнината. Когато не ми се точи, правя мързелив вариант - брашно и вода с консистенция за палачинки и си изпичам палачинки, в тях пак пълня каквото и в питката. На мързеливия вариант предимствата са, че слагам всякакви други брашна - и от просо, и от царевица, и от амарант ...

# 3 227
  • София
  • Мнения: 5 183
Благодаря за рецептата! А изчакваш ли да се "отвърнат", да станат жилави, за да се навиват, а не крехки? Може би от вечерта ги правиш?
За хигиената споменах, защото когато ги направиха на място, пред мен, арабинът опипа и парите и други по-гадни неща. Платих и ги изхвърлих.
Не се усъмнявам в хигиената на цех с работник, който само това прави.

# 3 228
  • Мнения: 384
Моите все си стават крехки, сигурно заради брашната (бяло не ползвам), но като намажа първо с майонеза (слънчогледова, много вкусна  Blush ) и после останалия пълнеж, си се навиват прилично. Попречупват се леко, но достатъчно здраво държат каквото има вътре. С палачинковия вариант са си жилави.

# 3 229
  • Мнения: 19 285
http://aktivnipotrebiteli.bg/тест/160/Изчиства-ли-се-от-фалшификации-кравето-масло-(2017)

Summer, откъде купуваш слънчогледова майонеза?

# 3 230
  • Мнения: X
Summer, откъде купуваш слънчогледова майонеза?
Предполагам, че я прави у дома. Съвсем лесна е. http://organica-dobrostan.blogspot.bg/2010/07/blog-post.html

# 3 231
  • Мнения: 384
Да, аз я правя, но е по моя рецепта и става по-хубава от тези в нета. Не прилича на дип, а точно на майонеза. По темата мога да дам координати на жената, от която купувам слънчогледа - органично отглеждан стар български сорт.

# 3 232
  • Мнения: 19 285
Може ли да споделиш и твоята рецепта?
Прати ми на лични координатите на жената.

# 3 233
  • Мнения: X
И аз моля за рецептата.

# 3 234
  • София (Възраждане)
  • Мнения: 2 299
И аз моля за координати на жената със слънчогледа!

# 3 235
  • Мнения: 9 161
Summer sun
може ли тук рецептата и координатите, това не е реклама

# 3 236
  • София
  • Мнения: 9 910
Откъде си купувате сурови ядки (в черупка) и сушени плодове?
Кой ви е любимият тахан?
Досега съм пробвал на Тръндеви, но искам да сменя.

# 3 237
  • Sofia
  • Мнения: 26 319
Всички тахани са ми любими,но най-много лешников и бадемов.Сушени плодове не купувам,сама си ги суша.
Ядки купувам от Женски пазар.А миналата седмица ми донесоха много домашни орехи и поне тях няма да купувам.
ММ купил от пазара в Гоце Делчев домашно приготвен сусамов тахан,хареса ми,много гъст и не много финно смлян.Вчера ми каза,че взел и фъ
стъчен,дано ми хареса.

# 3 238
  • Мнения: 752
Здравейте. Открих близо до нас фурна, където правят квасен хляб, казва се " Живец" , имате ли отзиви за нея? Близо до метростанция Г.М.Димитров е.

# 3 239
  • София
  • Мнения: 5 183
Здравейте. Открих близо до нас фурна, където правят квасен хляб, казва се " Живец" , имате ли отзиви за нея? Близо до метростанция Г.М.Димитров е.
Имам наблюдения вече около 3 години. Върху опаковката има описание на всички съставки, технологията и кой е майстора. Качеството винаги е едно и също през годините. Цената в различни обекти също. Купувах го от много скъп магазин, както и от малък, квартален, с малки надценки по принцип.
Препоръчвам го категорично!

Общи условия

Активация на акаунт