Може ли да се притопля картофеното пюре?

  • 1 390
  • 7
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 15 215
Когато правя картофено пюре го сервирам веднага и ядове нямам с него никакви. Обаче ми се налага да го приготвя предварително, 2-3 часа преди сервирането. То ще е изстинало и на нищо няма да прилича. Има ли някаква хитринка за притопляне, така че да си е пак вкусно и да не му личи, че не е прясно приготвено?

# 1
  • Мнения: 3 211
Всичко готвено с картофи е гадно, като се претопли.
Може да пробваш да го направиш предварително без масло и после като претопляш да сложиш масло и мляко.
Това сега си го измислих, не съм го пробвала. Heart Eyes

# 2
  • Мнения: 2 957
Аз от скоро започнах да го притоплям и си става супер  chef

# 3
  • София
  • Мнения: 2 671
не съм го притопляла, но като ми остане го използвам за основа на пица с картофена кора и каквото се сетиш отгоре.

# 4
  • BABYLAND
  • Мнения: 3 409
не съм го притопляла, но като ми остане го използвам за основа на пица с картофена кора и каквото се сетиш отгоре.
офф-че: правиш пица, но вместо  тесто за блат използваш картофено пюре??? Че то успява ли да сетегне достатъчно и да не се натроши като се изпече?

# 5
  • Мнения: 165
аз не го притоплям,напротив студено по ни харесва-въпрос на вкус.

# 6
  • Мнения: 303
Може на водна баня да го подгрееш става си добро стига да е оригинално пюрето - с готовите не става.

# 7
  • Мнения: 3 926
Може на водна баня да го подгрееш става си добро стига да е оригинално пюрето - с готовите не става.
Това е тайната, но трябва и да го разбъркваш. Става си пак пухкаво. Иначе може и в микровълновата като му добавиш една идейка вода или мляко и го захлупиш. После го изваждаш разбъркваш и пак е почти като прясно приготвено Grinning

Общи условия

Активация на акаунт