манджи за претопляне

  • 1 299
  • 7
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 4 865
кои манджи според вас търпят претопляне без това да се отрази ужасно зле на вкуса и вида им?
имате ли си свои хитринки, които прилагате, за да не си личи, че нещо не е сготвено току що, а е престояло една нощ в хладилника?

# 1
  • Мнения: 2 700
Няма такова ядене, което да е като ново и на другия ден.

Иначе, вариант са заливките, готовите сосове, настърган кашкавал. Тъй като нямам време след работа да въртя чудеса, обикновено днес си подготвям продуктите, например за мусака, а на следващия ден я допичам и заливам с яйце и мляко.

# 2
  • Мнения: 5 183
Е, не е като прясно сготвено, но аз по4ти вси4ко претоплям. Няма на4ин. Не мога всеки ден да готвя. Абсурд! Нали за това е микровълновата:)

# 3
  • Пловдив
  • Мнения: 903
Е не са толкова зле манджите ако се претоплят 2 пъти. В натовареното ежедневие мога да си позволя да готва през вечер.
Аз комбинирам със салати, така се омесват вкусовете и не прави изобщо впечатление, че ястието е претоплено.

# 4
  • Мнения: 4 546
някои яденета ми харесват повече, когато са претоплени. например всичко с ориз на фурна. кюфтетата ми харесват повече като са студени. като че ли най-вече на манджите с картофи си личи притоплянето, особено ако яденето е варено, а не запечено  newsm78. иначе в хладилника държа яденето в съд с похлупак или покривам с фолио.

# 5
  • Мнения: 79
някои яденета ми харесват повече, когато са претоплени. например всичко с ориз на фурна. кюфтетата ми харесват повече като са студени. като че ли най-вече на манджите с картофи си личи притоплянето, особено ако яденето е варено, а не запечено  newsm78. иначе в хладилника държа яденето в съд с похлупак или покривам с фолио.

И аз така! Пълнени чушки с кайма и ориз, пиленце с ориз... По-вкусни са ми на следващия ден. Обаче вкусотийките, в които има картофи, като останат за следващия ден и вече не са толкова хубави  Sad Не че ги изхвърляме де Simple Smile - и на тях не им прощаваме  Sunglasses

# 6
  • София
  • Мнения: 2 671
Кавармата! Според мене е 100 пъти по-вкусна като и "улегнат съставките"един ден, после в гювечета и право във фурната ... ммм (ето какво ще сготвя за петък   chef )

# 7
  • София
  • Мнения: 4 865
дой рецепта за кавърма, че тази седмица два пъти ще трябва да сервирам претоплена храна и то на гости.

Общи условия

Активация на акаунт