За бланширане на картофите?

  • 26 541
  • 16
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 3 251
Лаура, а каква мазнина за фритюрници предлагат в Канада?Трябва да е някаква мазнина от рода на маста -да замръзва и да се втърдява.Аз използвах сега мас само за бланширането,а после след като ги извадих от фризера,бях почистила и подсушила фритюрника и го заредих с олио за същинското им пържене на картофките-станаха много вкусни и не миришеха на мас.

# 16
  • Мнения: 2 452
Лаура, а каква мазнина за фритюрници предлагат в Канада?Трябва да е някаква мазнина от рода на маста -да замръзва и да се втърдява.Аз използвах сега мас само за бланширането,а после след като ги извадих от фризера,бях почистила и подсушила фритюрника и го заредих с олио за същинското им пържене на картофките-станаха много вкусни и не миришеха на мас.

Не съм търсила специална мазнина; ние ползваме растителна. А защо трябва да е от рода на мазта? Аз фритюрника го ползвам изкл. рядко, но идеята за картофките ми харесва.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт