Салатата от тиквички на Лабрекс

  • 9 321
  • 18
  •   1
Отговори
  • 1
  • 2
  • Всички
  • Мнения: 2
Здравейте, мили момичета!
Днес имам повечко време и разгледах предложенията ви за семейното меню - НЕВЕРОЯТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!Радвам се на тези, които имат време, за да поглезят най-скъпите си хора! Аз нямам много време, което да посветя на готвенето, затова съм много впечатлена от предложенията, които са по-бързи.
Помогнете с рецепта за салатата, която срещнах на няколко места - салатата от тиквички на Лабрекс!
Praynig Blush

Предварително МНОГО БЛАГОДАРЯ!!!

Успех за всички! Peace

# 1
# 2
  • Мнения: 27 524
Лабрекс да не си е спряла получаването на ЛС  Wink

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 13:58 от Блонди

# 3
  • Банкя
  • Мнения: 1 291
Ex  тази салата май тази вечер ще и е сефтето.

# 4
  • софия
  • Мнения: 100
Пробвах го наистина е безобразно вкусно

# 5
  • Банкя
  • Мнения: 1 291
хайде и аз я забърках.до довечера

# 6
  • Мнения: 4 434
Можеше в Снимай,покажи да я питаш Crazy Whistling

# 7
  • Под гъбата
  • Мнения: 1 457
Превъзходна салатка!   bouquet

# 8
  • Банкя
  • Мнения: 1 291
Наистина е вкусна -за първи път ям сурови тиквички.
Аз ги правих с джоджен ,че това имах и пак е добре.
Ами то да снимам ,но не е нещо особено -точно като Лабрекс-на ленти.

# 9
  • Мнения: 2 755
И аз мисля да я направя, но още се колебая, че вкъщи сме традиционалсти и не знам как ще се приеме сладко-соления вкус....

# 10
  • Мнения: 1 798
И аз мисля да я направя, но още се колебая, че вкъщи сме традиционалсти и не знам как ще се приеме сладко-соления вкус....
Ами не слагай мед, пак е хубава Peace

# 11
  • Мнения: 3 268
Снощи имах гости и реших за пръв път да направя тази салата.Просто е прекрасна!Толкова вкусно нещо отдавна не бях яла.И медът е основна съставка,в никакъв случай не трябва да се маха от рецептата,иначе просто няма да е такъв вкуса,а той е вълшебен.Благодаря на авторката!

# 12
  • Мнения: 22 867
Снощи имах гости и реших за пръв път да направя тази салата.Просто е прекрасна!Толкова вкусно нещо отдавна не бях яла.И медът е основна съставка,в никакъв случай не трябва да се маха от рецептата,иначе просто няма да е такъв вкуса,а той е вълшебен.Благодаря на авторката!

stefani6, поздравления, че си се престрашила да я предложиш на гости!  bouquet И аз мисля като тебе - не бива да се маха медът, с него се получава този превъзходен вкус. Иначе става много кисело. Съветът ми е да пробвате първия път точно по рецептата, и ако нещо не ви допадне във вкуса, опитайте да импровизирате някой следващ път. Но за мен лично това е най-добрия вариант. Веднъж сложих захар, нямаше мед при майка ми, пак стана, но не беше такава, каквато си я знам.

# 13
  • Мнения: 3 268
labrex,не знам ти ли си я измислила тази салата,но който и да е той е човек с изтънчен вкус.Гостите ми си изядоха всичко,нищо не остана.Аз я предложих в комбинация със сала домати с моцарела и сос песто.На редих в чиния четири парчета домат на кръг,върху всяко сложих моцарела и соса песто.В центъра между четирите домата сложих от твоята салата с тиквички.Стана много красиво и ефектно.Обрах овациите. Grinning

# 14
  • Мнения: 22 867
labrex,не знам ти ли си я измислила тази салата,но който и да е той е човек с изтънчен вкус....,Стана много красиво и ефектно.Обрах овациите. Grinning

stefani6, радвам се за тебе!  bouquet Не е моя рецептата, само съм я превела, от руски сайт е, под нея съм посочила източника, но наистина е много сполучлива.

# 15
  • Мнения: 5 001
Ух! Лабрееекс  Hug Hug Hug Hug Hug
Жива и здрава да си дето сподели тая рецептичка с нас!!!

Откакто я прочетох все не се престрашавах да я направя...Ама през почивните дни я спретнах ТОЧНО както си казала... Crazy Crazy Crazy Crazy
Ми то убийствено вкусно бе  Shocked
Хич не очаквах....Честно!
И сега все има в хладилника нова доза дето да отлежава  hahaha hahaha hahaha hahaha

Освен твоята салата в хладилника ни постоянно има и песто Дженовезе(научих се да си правя домашно и голямо плюскане пада)...Та така...
Салата - "Лабрекс" и песто задължително има в нашия хладилник вече  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 14:58 от TheNMaster

# 16
  • Мнения: 3 268
Да,и аз днес отново ще направя.Този път повечко,та да остане и за утре.А това песто къде да видя как се прави?И ние обичаме песто,купувам готово,ама сега е лято,има зеленийки и не е лошо да го правя у дома.

# 17
  • Мнения: 5 001
Да,и аз днес отново ще направя.Този път повечко,та да остане и за утре.А това песто къде да видя как се прави?И ние обичаме песто,купувам готово,ама сега е лято,има зеленийки и не е лошо да го правя у дома.
Ами видях етикета на бурканчето  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Босилек
зехтин
кашу
кедрови ядки(е,те такова не намерих,ама пак стана)
пармезан
чесън

Смлях с робота 2 връзки босилек(само листата),3 скилидки чесън,добавих ядките(100 гр) и след като се пасираха започнах да наливам зехтин,та да стане като пастет.После прибавих 1 пакетче настърган пармезан и опитах как е на вкус...И така си направих пестото....Стана един компотен буркан....А иначе на магазина едно мъъничко буркане е 8 лв.... Mr. Green Пък сега съм сигурна какво ядем...натурално ,без разни ми ти там Е-та и подобрители на вкуса...

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 14:45 от TheNMaster

# 18
  • Мнения: 22 867
TheNMaster, аз пък благодаря за Дженовезе-то , копвам си рецептата. Обичам да имам в хладилника разни такива вкусотийки в бурканчета.  bouquet

X Реклама

Общи условия

Активация на акаунт