Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

се променя - разгледайте новостите и споделете с нас впечатленията си Включете се
Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
360-367 от 367 отговора

Пловдив

Мнения: 344
Може ли да ми преведете тази рецепта от турски? Купих го преди месец от Турция  и искам да го направя.
Цитирай

Лудогорието

Мнения: 237
Може ли да ми преведете тази рецепта от турски? Купих го преди месец от Турция  и искам да го направя.

250 мл. Студено мляко и пакетчето шок. Пудинг се слагат на слаб огън и се вари до готовност, около 10 мин. Сваля се от огъня и се слага в чаши до половина. После 250гр. Студено мляко се бърка с пак. Кафе пудинг и се залива върху шоколадовия, слага се в хладилник.
Цитирай

Пловдив

Мнения: 344
Може ли да ми преведете тази рецепта от турски? Купих го преди месец от Турция  и искам да го направя.

250 мл. Студено мляко и пакетчето шок. Пудинг се слагат на слаб огън и се вари до готовност, около 10 мин. Сваля се от огъня и се слага в чаши до половина. После 250гр. Студено мляко се бърка с пак. Кафе пудинг и се залива върху шоколадовия, слага се в хладилник.
Благодаря.
Цитирай

BG

Мнения: 1 791
Искам да вметна, че смляно ленено семе не се подлага на топлинна обработка.  Peace

За първи път чувам за това, аз правя хляб със смляно ленено семе. Можеш ли да обясниш защо не е удачно?
А ако не е смляно?
Цитирай

София

Мнения: 2 370
Искам да вметна, че смляно ленено семе не се подлага на топлинна обработка.  Peace

За първи път чувам за това, аз правя хляб със смляно ленено семе. Можеш ли да обясниш защо не е удачно?
А ако не е смляно?

Има много написано за това в нета. Ето малко информация: https://www.emilova.eu/index.php/bg/medias/articles/270-artlin
Цитирай

София

Мнения: 10 131
Аз съм чела, че целите семена не се усвояват от организма, т.е. каквото влиза - общо взето това излиза.
Но не знаех, че не трябва да стои смляно дълго време.
Цитирай

София-Младост

Мнения: 16 618
Искам да вметна, че смляно ленено семе не се подлага на топлинна обработка.  Peace

За първи път чувам за това, аз правя хляб със смляно ленено семе. Можеш ли да обясниш защо не е удачно?
А ако не е смляно?

Има много написано за това в нета. Ето малко информация: https://www.emilova.eu/index.php/bg/medias/articles/270-artlin
Пише да не се нагрява лененото масло, а не смляното семе!
Цитирай

София

Мнения: 10 131
Просто ще изгуби част от полезните си свойства, не че отрови някого. Поне аз така разбирам.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
360-367 от 367 отговора