И аз за захранването - по колко пъти?

  • 1 032
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
  • Стара Загора
  • Мнения: 3 919
Тази теория, че момичетата се будят по-често нощем май важи и за нас Sad
Алекс ми спеше по 15 часа непробуден нощен сън, чак се бях запритеснявала, че изпуща сума ти яденета  Confused
Сега обаче не ме огря тоя късмет и си трая, трай си и ти Twisted Evil

# 16
  • София/Велико Търново
  • Мнения: 738
Връщам тази стара тема, защото имам въпроси, а не искам да пускам нова!

Реших и аз да замръзявам и започнах от тиквичките. Нарязах ги на купчета бланширах ги и ги замразих в торбички. Сега се замислям че като ги размразя май ще трябва да ги сваря и после да ги пасирам. Дали не е по-добре направо да ги сваря, пасирам и във формички за лед и при замразяването бланширането е за предпочитане? Вие как постъпвате? Това се отнася и за останалите зеленчуци - грах, зелен боб .... и т.н.

Като говорите за замразяване на пюрета във формички за лед какви формички имате предвид - пласмасови /твърди/  или наелонови? Чесно казано не си представям как ще натикам пюрето в наелоновите  newsm78 Някакъв трик има ли?

# 17
  • Мнения: 4 629
направо да ги сваря, пасирам и във формички за лед

Аз така приготвям храните и ги слагам в пласмасовите формички за лед. Лесно и удобно  Wink

# 18
  • Мнения: 980
сварявам, пюрирам и хоп във формичките за ден - два. После ги изсипвам във пликчета и във фризера.

Общи условия

Активация на акаунт