Рецепти за бели череши!!!Спешно!!!

  • 3 826
  • 21
  •   1
Отговори
  • Мнения: 2 784
Дайте идея какво да направя с бели череши.Направихме сладко,мисля за някакъв сладкиш ThinkingМного са,а знам че бързо се развалят-жал ми е да ги хвърлям...Помагайте,момичета,плиииийз!!! Hug

# 1
  • София
  • Мнения: 3 847
Ето тук има един изпробван сладкиш:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=3533.msg184546#msg184546

Точно с бели череши не съм го правила, но няма причини да не стане.

Пусни търсачката на "череши" и виж какво ще излезе.

# 2
  • Мнения: 2 784
Мерси,моята рецепта е същата,само че се напоява със захарен сироп Laughing

# 3
  • Мнения: 2 784
Питата стана супер!!! Laughing

# 4
  • София
  • Мнения: 3 847
Радвам се, че ти е харесала. У нас винаги се изяжда - независимо от плода.

Не я сиропирам - плодовете си пускат сок. Гледам да я скрия до другия ден, за да се напои.

# 5
  • София
  • Мнения: 708
сложи си едно, две пликчета "обезкостилчени" черешки във фризера за подобни  сладкиши през зимата

# 6
  • София
  • Мнения: 3 847
А-а-а, ми да. Как забравих!?!? Обезкостилчващ череши, редиш ги в буркан и засипваш със захар - ред череши, ред захар и така до горе. Затваряш и прибираш в хладилника. И с вишни става. Аз с два такива буркана (от по килограм) колко кекса, столени и т.н. сладкиши спретнах... А и за украса на торта стават. Непременно си задели.

# 7
  • Мнения: 6 243
А-а-а, ми да. Как забравих!?!? Обезкостилчващ череши, редиш ги в буркан и засипваш със захар - ред череши, ред захар и така до горе. Затваряш и прибираш в хладилника. И с вишни става. Аз с два такива буркана (от по килограм) колко кекса, столени и т.н. сладкиши спретнах... А и за украса на торта стават. Непременно си задели.
Колко време траят тези череши?

# 8
  • Мнения: 2 784
Непременно ще пробвам.Не се заваряват,нали,просто се затварят и в хладилника?

# 9
  • София
  • Мнения: 3 847
Нищо не се правят - само се засипват обилно със захар. Вторият буркан го свърших в началото на март. Сока беше станал на вишновка (вишни бяха), но плодовете бяха в идеално състояние. Бурканите ми бяха на винт.

# 10
  • Мнения: 4 371
А-а-а, ми да. Как забравих!?!? Обезкостилчващ череши, редиш ги в буркан и засипваш със захар - ред череши, ред захар и така до горе. Затваряш и прибираш в хладилника. И с вишни става. Аз с два такива буркана (от по килограм) колко кекса, столени и т.н. сладкиши спретнах... А и за украса на торта стават. Непременно си задели.

Eee, ангел си ти!!!
Какво стана, поникнаха ли ти крилата Simple Smile

Ето това намерих аз за черешови сладкиши, като пуснах търсачката Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=29174.msg564848#msg564848

Последна редакция: пн, 13 юни 2005, 19:03 от Duci

# 11
  • Мнения: 2 784
Направих едно малко,толкова останаха,ама в неделя ще берем и другата череша,така че ще има.Мерси ,момичета!!! Hug

# 12
  • София
  • Мнения: 3 847
Eee, ангел си ти!!!
Какво стана, поникнаха ли ти крилата Simple Smile

Ми да. Вече и леко светя на тъмно. Предимно около главата. Като пръстенче някакво...

# 13
  • Мнения: 4 371
А-а-а, ми да. Как забравих!?!? Обезкостилчващ череши, редиш ги в буркан и засипваш със захар - ред череши, ред захар и така до горе. Затваряш и прибираш в хладилника. И с вишни става. Аз с два такива буркана (от по килограм) колко кекса, столени и т.н. сладкиши спретнах... А и за украса на торта стават. Непременно си задели.

Рая, а сипваш ли някакъв алкохол? За портокаловте корички се сипваше, а за това? Днес наредих в бурканче,ама много сухо ми се видя newsm78

# 14
  • София
  • Мнения: 3 847
Не сипвам алкохол. Плодовете си пускат сок. Но ги държа в хладилника.

Ако се притесняваш - сипи. Нищо лошо няма да стане. Само ликьор.

Общи условия

Активация на акаунт