Как се прави този трицветен кекс?

  • 32 167
  • 82
  •   1
Отговори
  • Мнения: 21
Отдавна търся рецептата за този кекс http://www.snimka.bg/album.php?album_id=101773&photo=37
Марулке, би ли споделила с нас как се прави?

Извинявам се, ако вече има публикувана рецепта, но не можах да я намеря  Embarassed

# 1
  • В лудницата на 2-рия етаж.
  • Мнения: 2 026
ох,имах такава рецепта от една приятелка и си я изгубих.И аз я търся,Марулка,моля те включи се  Praynig

# 2
  • Мнения: 2 211
Аз линкът на Марулка със снимките на ястията го гледам от една седмица и преглъщам....
Нито една рецепта не успях да намеря с търсачката, та ако може рецепите на повечето от показаното да споделиш ще съм ти много благодарна!
Нещата са страхотни!

# 3
  • Мнения: 3 830
Пишете й лично на Марулка. И аз искам да разбера рецептата. Как й се изписва името?

# 4
  • Мнения: 58
Аз правя подобен кекс, но не знам дали този е същия.

Разбивам 4 цели яйца +4 жълтъка + 1ч.ч. захар  до побеляване. Прибавям 1ч.ч. брашно и 4с.л. олио.  Отделно 4 белтъка се разбиват с 4с.л. захар и 4с.л. брашно на сняг. В кексова форма се изсипва половината от жълтата смес, поръсва се с орехи и какао, слага се белтъчната смес, пак орехи и какао, а в останалата жълта смес се добавя какао. Пека около 40 мин. на 180`.

# 5
  • В лудницата на 2-рия етаж.
  • Мнения: 2 026
Писах на Марулка,дано се включи скоро.

# 6
# 7
  • Мнения: 1 802
Правила съм този http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=10119.0 малко ми изтече от формата за кекс, но на вкус беше супер и се изяде като никога за 1 ден  Peace

# 8
  • Варна
  • Мнения: 10 791
Това открих.Дано съм ви била полезна.:   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=10119.0  ,   

Този съм го правила. Става като на снимката.  Simple Smile

# 9
  • варненка от София
  • Мнения: 4 881
Момичета, много ме изненадахте с тази тема и се радвам, че са ви харесали моите кулинарни произведения.

Рецептата за кекса е следната, имам я от една приятелка от ученическите си години:

6 яйца - разделят се на белтъци и жълтъци.

Белтъците се разбиват с 1 ч.ч. захар, докато захарта се разтопи. Добавя се ванилия, аз предпочитам течната на д-р Йоткер, 1 ч.ч. брашно, половин пакетче бакплувер.
Жълтъците се разбиват с чаша захар, 1 ванилия, 1 к.ч. олио, 1 к.ч вода или прясно мляко, чаша и половина брашно и половин пакетче бакплувер. Към половината от тази смес се добава какао.

В намаслена кексова форма се изсипва кафявата течност, следва бялата, върху бялата се поръсва обилно с какао и следва жълтата течност.

Печете и готово. Не давам съвети за печене, защото всяка домакиня си знае фурната и моите съвети едва ли биха били полезни за всяка. Аз винаги пека първо на долен реотан, докато се надигне кексът, след което намалявам грядусите отдолу и включвам горния реотан. Приблизително отнема около 40 мин. Може да се залее с разтопен шоколад.

А за другите ми рецепти, питайте ще казвам.

# 10
  • варненка от София
  • Мнения: 4 881
Рецептата, която имам я бях позабравила и ето тази тук ме вдъхнови да разровя тефтерите и да се подсетя и да я направя.

# 11
  • Мнения: 2 211
Като за начало ще попитам за следните рецепти:
1 пилешка наслада с чушки
2 пилешки дробчета с топено сирене
3 кавърма по радомирски

Благодаря  Hug

# 12
  • В лудницата на 2-рия етаж.
  • Мнения: 2 026
Marulka_s-благодаря за рецептата,тук точим лиги ,гледайки албума ти. Heart Eyes
салатата Шарлота и печеният кашкавал ме заинтригуваха,може ли рецептите Praynig

п.с Малката ти манекенка е много сладка,да ти е жива и здрава.

# 13
  • Мнения: 57
И на мен ми потекоха лигите. Особено ме заинтригуваха тортата "Есенна соната", салатата "Слънчоглед" и палачинковите бохчички, но не намирам рецептите.
marulka, би ли ги пуснала плийз Hug

# 14
  • Мнения: 244
Като за начало ще попитам за следните рецепти:
1 пилешка наслада с чушки
2 пилешки дробчета с топено сирене
3 кавърма по радомирски

Засега пускам точната рецепта (дано е с позволение на "Марулка") на
КАВЪРМА ПО РАДОМИРСКИ

Продукти:
свинско месо 750 г,
яйца 5 бр.,
свинска мас 100 г (1/2 чаена чаша),
праз лук 700 г (5 стръка),
пиперки от туршия 250 г (4-5 бр.),
червен пипер 10 г (1 супена лъжица),
сол на вкус.

Приготвяне:
Месото се обезкостява, измива се, нарязва се на дребни късчета и се запържва леко в маста, след което се изважда. В същата мазнина се задушават нарязаните на ивици пиперки, а след това се прибавя нарязаният на дребно праз.
Когато омекне и лукът се прибавя червеният пипер, а след това се връща месото, посолява се и се задушава до готовност.
Накрая ястието се залива с разбитите с малко сол яйца и се оставя да къкри на тих огън 2-3 минути.
Поднася се веднага.

Според мен варианта на "Марулка" в глинен гювеч е много сполучлив - става далеч по вкусно, а и както се вижда на снимката изглежда великолепно.
  chef


# 15
  • варненка от София
  • Мнения: 4 881
Момичета поради големия интерес към рецептите ми, ще си направя темичка в любими рецепти и там ще публикувам всичко, само да си намеря свободно време, докато малката спи и ще пусна всичко, за което сте ме питали.

За сега мога да ви пусна рецептите, които са от форума:

Пилешки дробчета с топено сирене
Салата слънчоглед
Салата костенурка, шарлота

# 16
  • София
  • Мнения: 2 658
Марулка, благодаря, че сподели рецептата. Моят мъж е страшен почитател на кекса и с този направо ще му взема ума. Grinning

# 17
  • варненка от София
  • Мнения: 4 881
Ето тук сложих някои от моите рецепти от албумчето http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=258128.0
ще добавям и нови, периодично.

# 18
  • Мнения: 57
Ето тук сложих някои от моите рецепти от албумчето http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=258128.0
ще добавям и нови, периодично.


Много благодаря  Hug

# 19
  • Мнения: 21
Marulke, mnogo ti blagodarq za receptata na keksa   bouquet

# 20
  • В града на тепетата
  • Мнения: 245
Вчера правих трицветния кекс по ето тази рецепта http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,138.msg228.html#msg228,
стана наистина много красив, но на вкус ми е малко дунапренен, иначе децата го харесаха. Wink

# 21
  • Мнения: 98
Marulka s,направих твоя кекс и стана прекрасен.Формата ми никога не се пълнила толкова много.Благодаря за рецептата. Flutter

# 22
  • варненка от София
  • Мнения: 4 881
Marulka s,направих твоя кекс и стана прекрасен.Формата ми никога не се пълнила толкова много.Благодаря за рецептата. Flutter

Радвам се, че се е получил. Аз днес ще го правя, че ме врънкат вкъщи за него от доста време.

# 23
  • Ах, морето
  • Мнения: 374
И аз съм правила този от Гответе с мен. В белтъчната смес сложих орехи и придоби леко леопардов отенък  Joy : http://images14.snimka.bg/002474524.jpg

# 24
  • Torino,IT
  • Мнения: 1 833
Ето го и моя Hug

# 25
  • Мнения: 7 418
  Фенка съм на хубавите кексове.Непременно ще пробвам и този!

# 26
  • Мнения: 1 193
Минавам през темата, за да благодаря на marulka_s   bouquet
Днес, изпекох ето това   chef
 
От снимките се вижда, че малко го поизпекох, но ми е доста силна фурната. Мойте сладури, го одобриха и за в бъдеще, това ще е кекса  Peace
Направих го, в продълговата йенска тавичка. Предварително леко загрях фурната - дали е грешка?

# 27
  • варненка от София
  • Мнения: 4 881
Чудесен се е получил кексът ти! Не е грешка, че предварително си загряла фурната, аз лично винаги загрявам предварително.

# 28
  • Мнения: 1 193
Успокоих се  Embarassed
Със сигурност, ще се възползвам, и от другите ти рецепти  Wink
 Hug

# 29
  • Мнения: 12
Мама прави такъв кекс.Ние му казваме кекс "Еверест" Simple Smile

# 30
  • Варна
  • Мнения: 10 791
Днес направих кекса по рецептата на марулка .

http://images25.snimka.bg/005640022.jpg

Иначе и преди съм го правила, но по една леко по-различна рецепта, по-горе съм писала в темата.

Мъжът ми и Вики го харесаха много.  Laughing

# 31
  • Мнения: 6 017
Днес направих кейка по рецептата от форума Гответе с мен....която марулка даде, стана убийствен. Шарките му станаха доста нестандартни..Ето и снимка  Wink

# 32
# 33
  • Мнения: 54
И аз го пробвах днес. Стана много вкусен. Но трите цвята се преливат един в друг, а аз исках да е на отделни блатове. Но все пак никой не обърна внимание на това, важен беше вкуса - казвам беше понеже вече го няма. Поздравления за вкусната рецепта.  smile3501

# 34
  • Мнения: 812
Направих го и много ми хареса. marulka_s благодаря, за сполучливата рецепта smile3525



# 35
  • варненка от София
  • Мнения: 4 881
Радвам се, че ви харесва момичета, много е ефектен, наистина!

# 36
  • Мнения: 98
Тази вечер правих кекса,бухна,но стана някак си жилав-точно като дунапрен Sad.Не ми допадна нещо  Weary

# 37
  • в сбъднатите мечти
  • Мнения: 278
Благодаря за рецептата на Марулка! В най-скоро време и аз ще го направя.

# 38
  • Мнения: 369
Момичета,вчера се опитах да направя трицветния кекс - не стана.
1.Сместа излезе от формата и потече във фурната.
2.Многo тежък беше.
3.Някак си много твърд - някак си/не мога да го обясня/
Дайте ми точна рецепта,ако може,защото от чаша до чаша има разлика. Thinking

Последна редакция: пт, 16 май 2008, 11:12 от АИЯ

# 39
  • Мнения: 95
Направих кекса, но и на мен не ми се получи добре. Дори не става и за снимка  ooooh! Цветовете се получиха, но не разбирам защо при разрязване ми се разпада парчето и се дели точно на три части  Thinking

# 40
  • Мнения: 1 117
Този кекс ни е от любимите у дома. Ако ще трябва да има овации с кекса е най-лесно Wink

АИЯ, за меренето с чаша не е проблем когато мериш всичко с една и съща чаша. Рецептата по която правя кекса е  ТУК! , като при тази рецепта меря с чаша ,която е с вместимост 220мл. Винаги ми се е получавал ето и фото Simple Smile

# 41
  • Мнения: 832
Отдавна ми е в главата този трицветен кекс,но все не мога да се престраша да го направя.Утре ще имаме гости и досега се чудих какъв десерт да направя.Но вече знам!  Laughing дано да се получи.Много обичаме кексове у дома.Ще пиша после за отзивите.

# 42
  • Мнения: 4 358
Аз го направих днес.Хич не е труден кекса, а става супер ефектен и много, много вкусен.
Само да кажа, не знам дали има значение за вас - какаото в тъмната смес никога не слагам от онова обикновеното (не е реклама, но с това на Йоткер тази смес има вкус на шоколад - страхотно е Peace)
Ето и снимка на последните спасени парченца от кекса Mr. Green - снимани набързо
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=238809&photo=32

Последна редакция: нд, 29 юни 2008, 19:19 от Бъни

# 43
  • Мнения: 6 017
Аз го направих днес.Хич не е труден кекса, а става супер ефектен и много, много вкусен.
Само да кажа, не знам дали има значение за вас - какаото в тъмната смес никога не слагам от онова обикновеното (не е реклама, но с това на Йоткер тази смес има вкус на шоколад - страхотно е Peace)
После ако остане време ще покажа и снимка.
Колко голямо е пакетчето на доктор Йоткер. Имам в предвид колко грама. Да пробвам и аз.

# 44
  • Мнения: 4 358
Аз го направих днес.Хич не е труден кекса, а става супер ефектен и много, много вкусен.
Само да кажа, не знам дали има значение за вас - какаото в тъмната смес никога не слагам от онова обикновеното (не е реклама, но с това на Йоткер тази смес има вкус на шоколад - страхотно е Peace)
После ако остане време ще покажа и снимка.
Колко голямо е пакетчето на доктор Йоткер. Имам в предвид колко грама. Да пробвам и аз.

А голямо е - 50 гр.Не го слагаш цялото.Аз сложих докато цвета стана наситено кафяв - май към 2 с.л.
Качих и снимка - ето това откраднах за себе си Mr. Green - на терасата за по едно кафенце и десерт да има за мене Mr. Green
Пробвай няма да сбъркаш - само да кажа печ го  на слаба фурна - 150 градуса, моя малко поизгоря отгоре.За следващия път ще знам Peace

# 45
  • Мнения: 6 017


А голямо е - 50 гр.Не го слагаш цялото.Аз сложих докато цвета стана наситено кафяв - май към 2 с.л.
Качих и снимка - ето това откраднах за себе си Mr. Green - на терасата за по едно кафенце и десерт да има за мене Mr. Green
Пробвай няма да сбъркаш - само да кажа печ го  на слаба фурна - 150 градуса, моя малко поизгоря отгоре.За следващия път ще знам Peace
Наистина е танало тъмно кафяво. С обикновено какао този цвят не може да се получи. Много пъти съм пробвала  Peace
Иначе за кейка знам, че става много вкусен. Правиля съм го. Даже и снимка съм сложила по- назад в темата. Определено ще си купя такова какао на д-р Йоткер. За да не изгаря отгоре му сложи хартия за печене...по този начин ще се надигне повече.

# 46
  • Мнения: 4 358
ООО мерси за съвета за хартията - абе и аз видях че моя не се надигна много - писали са хората че много се надува , а моя не Sick - ама беше страшно вкусен.
А за това какао знам от момичетата от тортената тема - вече само такова ползвам.Вкуса е бая различен Peace - другото за мен има вкус на едни хапчета фарингосепт май бяха - помня ги от детството за гърло Sick
Love - видях и твоята снимка - доста по добре си го докарала от мен.Но пробвай с това какао - ще стане на шарки убийствен Peace

# 47
  • сред люляците
  • Мнения: 767
Момичета, много хубави кексове сте заформили. Аз правя един подобен - много е вкусен. Ще покажа как изглежда, а ако има желаещи, ще напиша и рецептата Peace



# 48
  • Мнения: 4 434
Този кекс ни е от любимите у дома. Ако ще трябва да има овации с кекса е най-лесно Wink

АИЯ, за меренето с чаша не е проблем когато мериш всичко с една и съща чаша. Рецептата по която правя кекса е  ТУК! , като при тази рецепта меря с чаша ,която е с вместимост 220мл. Винаги ми се е получавал ето и фото Simple Smile

ХММ Бопси много хубаво изглежда  Grinning  chef Peace

# 49
  • Мнения: 6 017
От къде я върнахте тази тема бе хора....Постоянно снимки....чак на мен ми се прияде пак от този кекс. Трябва да правя, няма как.  Confused

# 50
  • Мнения: 4 358
От къде я върнахте тази тема бе хора....Постоянно снимки....чак на мен ми се прияде пак от този кекс. Трябва да правя, няма как.  Confused
Ми аз я върнах Embarassed - направя ли нещо на което съм се точила дълго време не мога да не споделя Hug - още повече че е хубаво.
За хубавите неща трябва да се напомня - няма сама да дабелея я Wink Mr. Green

# 51
  • варненка от София
  • Мнения: 4 881
Ама и мен ме подсетихте и ще взема и аз да го заджуркам, тъкмо имам домашни яйца и ще станат хубави цветовете.   chef

# 52
  • Мнения: 216
Отдавна му се каня на този кекс.Тези дни ще го спретна и ще пусна снимки.

# 53
# 54
  • София /Абсурдистан
  • Мнения: 11 696
Момичета, много хубави кексове сте заформили. Аз правя един подобен - много е вкусен. Ще покажа как изглежда, а ако има желаещи, ще напиша и рецептата Peace




Давай рецептата   chef

# 55
  • Мнения: 832
Ето го и моето творение:
http://www.dionvarna.snimka.bg/album.php?album_id=228839&pid … 5881&lp=-1037
Всички бяха много доволни,хареса се и вида му.Кексовете са моя голяма страст.Много ги обичам, обичам и да ги правя Laughing

# 56
  • сред люляците
  • Мнения: 767
Unknown_lady , заповядай - Кейк "Фантазия" bowuu

# 57
  • София /Абсурдистан
  • Мнения: 11 696
Благодаря   bouquet ще се пробва   chef

# 58
  • Мнения: 329
Реших - днес ще правя трицветен кекс  Whistling

# 59
  • Пловдив
  • Мнения: 972
Отдавна му се каня на този кекс.Тези дни ще го спретна и ще пусна снимки.
И аз, и аз.. умирам си за кексове

# 60
# 61
  • Torino,IT
  • Мнения: 1 833
Реших - днес ще правя трицветен кекс  Whistling

Стана ли, как е?
И аз съм го правила два пъти, но не мога да го докарам с три ярко изразени цвята, но ще пробвам пак..няма начин, но като мине лятото  Peace

# 62
  • Мнения: 6 017
но не мога да го докарам с три ярко изразени цвята
И моите не стават така хубави цветове  Confused

# 63
  • варненка от София
  • Мнения: 4 881
За да са хубави цветовете трябва да са домашни яйцата, какаото да е свястно и тогава ще се получат нещата.

# 64
  • Мнения: 329
Реших - днес ще правя трицветен кекс  Whistling

Стана ли, как е?
И аз съм го правила два пъти, но не мога да го докарам с три ярко изразени цвята, но ще пробвам пак..няма начин, но като мине лятото  Peace

Нещо хич не го докарах на вид Embarassed.Макар че се изяде.Нооооо.......не се отказвам,пак ще пробвам.

# 65
  • Пловдив
  • Мнения: 972
но не мога да го докарам с три ярко изразени цвята
И моите не стават така хубави цветове  Confused
и моите ...

# 66
  • Мнения: 6 017
За да са хубави цветовете трябва да са домашни яйцата, какаото да е свястно и тогава ще се получат нещата.
Ами яйцата ми винаги са домашни и пресни. Явно в какаото е причината  Wink

# 67
  • варненка от София
  • Мнения: 4 881
За да са хубави цветовете трябва да са домашни яйцата, какаото да е свястно и тогава ще се получат нещата.
Ами яйцата ми винаги са домашни и пресни. Явно в какаото е причината  Wink

Ами не зная. Темата тръгна от снимката на моя кекс, какаото ми не е много хубаво, но пък яйцата са домашни и се виждат ясно цветовете, ето да припомня:


# 68
  • Разград
  • Мнения: 3 110
За да са хубави цветовете трябва да са домашни яйцата, какаото да е свястно и тогава ще се получат нещата.
Ами яйцата ми винаги са домашни и пресни. Явно в какаото е причината  Wink

Има едно какао,в пакетче,на доктор Йоткер.Страхотно е,много хубав тъмен цвят придава на сладкишите,опитайте с него.

# 69
  • Мнения: 549
Здравейте момичета,зарибихте ме и мен с този трицветен кекс,но немога да намеря рецептата му/потърсих дори в любими рецепти:"Как готви една маруля"/,но и там не можах да я намеря.Затова Ви моля ако не Ви затруднявам да ми я напишете.
           Моля Ви Praynig   Желая Ви лека и прохладна вечер  bouquet

# 70
  • Мнения: 6 017
Здравейте момичета,зарибихте ме и мен с този трицветен кекс,но немога да намеря рецептата му/потърсих дори в любими рецепти:"Как готви една маруля"/,но и там не можах да я намеря.Затова Ви моля ако не Ви затруднявам да ми я напишете.
           Моля Ви Praynig   Желая Ви лека и прохладна вечер  bouquet
Заповядай,
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,138.msg228.html#msg228

# 71
  • Разград
  • Мнения: 3 110
Здравейте момичета,зарибихте ме и мен с този трицветен кекс,но немога да намеря рецептата му/потърсих дори в любими рецепти:"Как готви една маруля"/,но и там не можах да я намеря.Затова Ви моля ако не Ви затруднявам да ми я напишете.
           Моля Ви Praynig   Желая Ви лека и прохладна вечер  bouquet

Търси на първа страница от темата,малко по-надолу.

# 72
  • Paris
  • Мнения: 1 727
Марулче, да споделиш рецептата за гофретките от албума? Hug

# 73
  • варненка от София
  • Мнения: 4 881
Марулче, да споделиш рецептата за гофретките от албума? Hug

Готово  Mr. Green

Гофретки:

3 яйца
2 ч.ч. прясно мляко - хладко
2 с.л. маргарин или масло - разтворени в млякото
1 1/2 ч.ч. брашно
1 пакетче бакплувер
1/2 ч.ч. захар, ако ги правиш сладки, аз лично не слагам, защото ги предпочитаме солени.

Всичко се разбърква много добре, аз си помагам с пасатора и пека в гофретника, предварително намазан с олио. Първата гофретка често дава фира, но съм свикнала с това.   chef

# 74
  • варненка от София
  • Мнения: 4 881
Момичета, много ме изненадахте с тази тема и се радвам, че са ви харесали моите кулинарни произведения.

Рецептата за кекса е следната, имам я от една приятелка от ученическите си години:

6 яйца - разделят се на белтъци и жълтъци.

Белтъците се разбиват с 1 ч.ч. захар, докато захарта се разтопи. Добавя се ванилия, аз предпочитам течната на д-р Йоткер, 1 ч.ч. брашно, половин пакетче бакплувер.
Жълтъците се разбиват с чаша захар, 1 ванилия, 1 к.ч. олио, 1 к.ч вода или прясно мляко, чаша и половина брашно и половин пакетче бакплувер. Към половината от тази смес се добава какао.

В намаслена кексова форма се изсипва кафявата течност, следва бялата, върху бялата се поръсва обилно с какао и следва жълтата течност.

Печете и готово. Не давам съвети за печене, защото всяка домакиня си знае фурната и моите съвети едва ли биха били полезни за всяка. Аз винаги пека първо на долен реотан, докато се надигне кексът, след което намалявам грядусите отдолу и включвам горния реотан. Приблизително отнема около 40 мин. Може да се залее с разтопен шоколад.

А за другите ми рецепти, питайте ще казвам.

svetlaibobo, самоцитирам се, за да видиш рецептата, другата рецепта, която може да ползваш ти е дадена като линк от Гответе с мен. Може да се направи заливка за кекса както съм направила аз на снимката горе. Разтовявам един шоколад с малко масло и течна сметана на водна баня и с тази глазура заливам кекса.

# 75
  • Paris
  • Мнения: 1 727
Мерси, марулче! А как са на хрупкавост?

# 76
  • варненка от София
  • Мнения: 4 881
Мерси, марулче! А как са на хрупкавост?

Ами като всички гофрети, ако се ядат веднага са по-хрупкави, ако се оставят да престоят те се задушават и омекват, но пък ние така ги харесваме  Wink

# 77
  • Paris
  • Мнения: 1 727
И аз правя, но не стават чак толкова хубави, както съм виждала по филмите да си хрупат гофретки. Благодаря за рецептата, ще ги пробваме и тях.  bouquet

# 78
  • варненка от София
  • Мнения: 4 881
И аз правя, но не стават чак толкова хубави, както съм виждала по филмите да си хрупат гофретки. Благодаря за рецептата, ще ги пробваме и тях.  bouquet

Ама то тестото е такова, че не позволява да стане хрупкаво все пак. Може би говориш за видове вафли, знам ли и аз  newsm78
Принципно има и машинки за печене на вафли и там тестото е друго, но аз нямам такова уредче  Mr. Green

# 79
  • Paris
  • Мнения: 1 727
Сещам се в една от сериите на "Отчаяни съпруги" Габриел и нейния политик папкаха гофретки, ама много хрупкави ми се видяха. Пък може да е мило нещо от рода на вафлите. Знам ли и аз newsm78

# 80
  • Мнения: 4 358
За да са хубави цветовете трябва да са домашни яйцата, какаото да е свястно и тогава ще се получат нещата.
Ами яйцата ми винаги са домашни и пресни. Явно в какаото е причината  Wink

Има едно какао,в пакетче,на доктор Йоткер.Страхотно е,много хубав тъмен цвят придава на сладкишите,опитайте с него.
Много съм доволна от това какао.Има чудесен вкус на шоколад.Вече само такова купувам Peace А цвета на кекса в тъмната част става много наситен с него Peace

# 81
  • Мнения: 407
Днес търсех от това какао на д-р Йоткер, но така и не намерих. Някой може ли да ми каже как изглежда опаковката, за да се ориентирам по-добре следващият път, когато търся?!

# 82
  • Мнения: 1 428
Направих кекса онзи ден и стана страхотен -и красив и вкусен най-вече..Изядохме го за отрицателно време.Благодаря за рецептата ,май ще се включва всяка седмица към менюто.

Общи условия

Активация на акаунт