как преценявате...?

  • 615
  • 6
  •   1
Отговори
  • Мнения: 2 028
момичета,
аз от скоро започнах да се задържам в кухнята, ама съвсем отскоро, и открих, че не мога да преценявам как да сготвя за повече от един път. Засега сме си само двамцата с мъжа ми и като сготвя го изяждаме на едно ядене и така трябва да готвя и обед и вечер...абе, голямо готвене пада Confused Та въпросът ми е кога се научихте да преценявате количествата та да си пестите усилията? Embarassed

# 1
  • Мнения: 76
След като си се научила да готвиш за едно ядене за двама , следващият път приготви двойно и ще имаш за две яденета. Ако пък направиш повечко и ви омръзне да го ядете,можеш да замразиш останалата част и да я извадиш когато ви се прияде пак

# 2
  • Мнения: 246
Аз пък не мога да готвя само за едно ядене. Синаги остава и за следващия ден.

# 3
  • Мнения: 1 413
Според мен е правилно това,че готвиш за едно ядене - претоплената храна доколкото знам губи от хранителните си качества и обикновено не е толкова вкусна. Аз готвя бързи неща, като претоплям само супа, печена риба с дом.сос, кавърма, сърми, а иначе готвя предимно гюведжета, в йенски съд, аламинути, омлети, спагети и пица,баница - ей такива бързи неща. Ще ми бъде интересно да разбера другите какво претоплят и какво-не.

# 4
  • Мнения: 163
Mr. Green Хи хи хи, на мен пък проблема ми е че винаги готвя така че има за един път и остава но недостатъчно за втори път за двама. Все едно за един път и половина. Което си е доста неприятно #Shocked

# 5
  • Spain
  • Мнения: 3 750
ами като си е вкусно колкото и да приготвиш се изяжда . поне моито мъж ака разбирам 4е му харесва , ве4е като не може да мръдне , тогава спира:) , 4е отскоро и аз като него съм станала

# 6
  • Бу-у-урга-а-ас
  • Мнения: 2 698
Винаги готвя като за целия китайски народ. Много мразя така да се получава и много ме е яд като хвърлям храна.

Общи условия

Активация на акаунт