Пилешки сърца???

  • 3 721
  • 4
  •   1
Отговори
  • Пловдив
  • Мнения: 512
Момичета дайте идейка как да приготвя килограм пилешки сърца. Сега ги варя да им падне кръвта. Предварително благодаря на всички за идейките!!!

# 1
  • Мнения: 391
Дано не си ги преварила! Всъщност няма нужда от варене, трябва само хубаво да се измият и след това се задушават в масълце с малко сол и черен пипер! Това е!

# 2
# 3
  • Пловдив
  • Мнения: 512
Реших да направя този линк -пилешки сърца. От мен добавям 1 настърган морков. Ще докладвам какво е станало! Горещо ви благодаря!!!!

# 4
  • София
  • Мнения: 35 911
Варя ги най-малко 1.5 часа- за да станат мнго меки.


Една рецепт от мен:
В йенска тенджера:
- измитите сърца/аз слагам и дроб пилешки/-сурови
-лук
-морков
-1/2 ч.ч. бяло вино
-30-40 масло+1-2 сл олио
1-2 с.л соев сос
пушено сирене
лентички бекон
джинджифил, много малко сол, черен пипер
вода, колкото да ги покрие
Слагаш капака и във фурната: 1.5 часа на 160 градуса.

Последна редакция: пн, 12 фев 2007, 11:25 от denis_d

Общи условия

Активация на акаунт