Какава дъска за рязане ползвате?

  • 6 009
  • 57
  •   1
Отговори
  • Мнения: 1 167
................ и защо?Пластмасовата ми е доста удобна, но сксро един познат спомена, че било много опасно да попадне частица от нея в черната. Вие как мислите?

# 1
  • Мнения: 1 311
Дървена. Пластмасовите нещо не ми харесват като идея, а мраморните ми се виждат много тежки. Но съм се замислила да я сменям, така че ще следя и другите отговори.

# 2
  • Мнения: 2 700
Пластмасова. Но тъпото при нея е, че се оцветява и става неугледна.

# 3
  • Мнения: 3 622
Дървена - пластмасовата мното се захабява

# 4
  • Мнения: 4 546
не ползвам често , но иначе е дървена. не знам защо, но ми се струва, че ножът ще се плъзга, ако е пластмасова  newsm78

# 5
  • Има много детски смях.
  • Мнения: 3 152
 Основно стъклена.

# 6
  • Балчик
  • Мнения: 9 219
Дървена, защото от няколко месеца не мога да си намеря стъклена. Знае ли някой във Варна къде продават стъклени дъски ?

# 7
  • София
  • Мнения: 608
Използвам дървена, но след всяко рязане на лук или на продукт с по-натрапчива миризма тръбва да я мия, защото поема тази миризма  Sad

# 8
  • София, Манастирски ливади
  • Мнения: 1 194
имам две пластмасови и една дървена и си предпочитам пластмасовите

# 9
  • Мнения: 4 390
Използвам различни видове, в зависимост от това какво ще режа.
Най-рядко използвам пластмасова. Предпочитам дървена, стъклена или мраморна.

# 10
  • София
  • Мнения: 2 019
Ползвам стъклена на Берхоф и съм много доволна.

# 11
  • Мнения: 1 449
Дървена - пластмасовата мното се захабява

 Peace

# 12
  • Мнения: 1 152
Ползвам стъклена на Берхоф и съм много доволна.
Къде се продават такива? Линк, снимка и инфо Simple Smile

# 13
  • Мнения: 2 242
и аз се заинтересувах - къде може да се намери стъклена или мраморна?

# 14
  • Мнения: 3 576
Брей, не бях чувала и виждала стъклени.....
Не се ли чупят?? Сигурно не стават за начукване на месо...

Аз имам 2 дървени - едната ми е само за месо, а другата е бамбукова - обаче няма и година, а май е тръгнала да се разпада...


Използвам дървена, но след всяко рязане на лук или на продукт с по-натрапчива миризма тръбва да я мия, защото поема тази миризма  Sad

Хммм,
извинявай ама аз мия дъската след всяка употреба.
Това значи ли, че ако не режеш лук си стои така ?!  newsm78

X Реклама

Общи условия

Активация на акаунт