Винаги сполучлива застройка

  • 1 434
  • 8
  •   1
Отговори
  • Мнения: 311
Здравейте.Тъй като не винаги се получава,ето 2 варианта на винаги сполучлива застройка-слагате само жълтък или пък я възварявате.Аз винаги правя варена и така не се пресича даже при претопляне.

# 1
  • Мнения: 25 400
Никога не съм имала проблем със застройката.  newsm78
Правя я с жълтък и кисело мляко, ако държа да използвам цялото яйце, добавям малко брашно (за да не се пресече белтъка) или само с прясно мляко (при шкембе чорба).

# 2
  • Гърция
  • Мнения: 2 348
Аз правя застройката с цяло яйце и сока на половин лимон. Прибавям я когато супата е леко охладена, после връщам на котлона и нямам проблеми Wink.

# 3
  • Мнения: 502
Аз правя застройката като разбивам 1 жълтък в половин кофичка кисело мляко. После сипвам от супата при застройката бъркам, така докато се получи известно количество и всичко го връщам в супата с енергично бъркане. Не ми се е случвало да се пресече.

# 4
  • Мнения: 525
Освен мляко и жълтък капвам няколко капки лимон,за да не се пресича.Спомням си,че на времето баба ми слагаше на върха на ножа лимонтозу.

# 5
  • Мнения: 1 679
Аз също отделям белтъка и жълтъка и застройвам само с жълтък - слагам също и 2 с. л. кисело мляко.

# 6
  • Мнения: 1 117
С топлата застройка супите стават по-хубави Simple Smile

# 7
  • Мнения: 4 546
застройката я правя от едно яйце, в което добавям оцет - около 2с.л. и малко вода от супата. не се пресича

# 8
  • с/у ОколоМръсТното
  • Мнения: 19 148
За да не се пресича яйцето, то трябва да е със стайна Т, а супата леко охладена. Яйцето трябва да е супер добре разбито. В това е тайната Wink

Винаги застройвам само с едно цяло яйце.

Общи условия

Активация на акаунт