Както всички знаем, кожата ни изисква постоянни грижи, независимо от нейните специфики или моментното ѝ състояние. Както лицето, така и тялото имат нужда от подхранване и хидратация, за да запазят здравия си и свеж вид за по-дълго време.
Чувствителната и нетолерантна кожа има нужда от още по-специална и премислена грижа, тъй като тя често реагира остро на различни климатични въздействия, агресивни съставки и неподходящи хранителни режими.

Продуктите от серията Toleriane на La Roche-Posay са създадени с внимание и мисъл за чувствителните и нетолерантни кожи. Те са формулирани с минимален брой съставки, за да се сведе до минимум рискът от алергии, и имат отлична кожна поносимост. Мисията им е да осигурят хидратация, комфорт и спокойствие дори и на притежателките на силно нетолерантна кожа.

За всеки професионалист и за всяка компания обратната връзка от потребителите е особено ценна. Затова екипът на La Roche-Posay с радост прие предизвикателството да предостави крема Toleriane Sensitive на няколко потребители на форума, които имаха възможност да го тестват. След тестовия период, определен спрямо стриктните препоръки на дерматолози, потребителите споделиха с нас своите впечатления от употребата на крема, попълвайки анкетна форма. Днес с радост споделяме с вас резултатите от това проучване.

Анкетета се проведе сред 10 потребители, като 100% от тях бяха жени.

На въпроса "Какъв е Вашият тип кожа?" потребителите дават следните отговори:
• Смесена към мазна – 8 души.
• Суха към много суха – 2 души.На въпроса "Как усещате кожата си като чувствителност?" потребителите отговарят:
• Нямам проблеми с чувствителността – 1 човек.
• Чувствителна – 4 души.
• Силно чувствителна, нетолерантна, склонна към алергии – 5 души.На въпроса "Кога използвахте продукта Toleriane Sensitive" потребителите казват:
• Сутрин – 1 човек.
• Вечер – 2 души.
• Сутрин и вечер –7 души.

На въпроса "Колко време използвахте продукта Toleriane Sensitive?":
50% казват, че са го използвали една седмица, 30% процента – 10 дни, 10% – 12 дни и 10% – 14 дни.

На въпроса "Усещате ли кожата си хидратирана веднага след нанасяне на продукта?" потребителите споделят:
• Не – 1 човек.
• Да – 3 души.
• Да, напълно – 6 души.На въпроса "А в края на деня?":
• Не – 1 човек.
• Недостатъчно – 2 души.
• Да – 3 души.
• Да, напълно – 4 души.

На въпроса "По скалата от 1 до 5, до каква степен сте удовлетворени от продукта Toleriane Sensitive?" 70% от анкетираните дават оценка 5, 20% дават оценка 4 и 10% – оценка 3.На въпроса "Бихте ли препоръчали Toleriane Sensitive на близък, приятел, роднина или колега?" потребителите казват:
• Не – 1 човек.
• Да – 3 души.
• Да, определено – 6 души.

С помощта на въпроса "Защо?" потребителите обосновават отговора си за препоръката по следния начин:

"Трудно се открива продукт за кожа – чувствителна, мазна в Т-зоната и с необходимост от подхранване в останалата част на лицето. Toleriane Sensitive се справя успешно."

"Кожата ми е чувствителна и много суха. Повлия се много добре от Toleriane Sensitive. Изчезнаха зачервени и сухи участъци. Харесва ми, че кремът е без миризма. Нанася се много лесно върху лицето, малко количество е достатъчно. Попива веднага. Кожата не лъщи и няма остатъчна мазнина."

"Кожата ми спокойна и хидратирана още след първото нанасяне на крема. Много съм доволна!"

"Кремът е с приятна, лека текстура, не се усеща, не лепне и не тежи, попива идеално. Кожата ми с него се чувства добре хидратирана, обгрижена и спокойна. Според мен е добра грижа за сухата ми и чувствителна кожа."

"Имам непоносимост към кремове, а този поне не ми навреди."

"От много време търся подходящия продукт, с толкова много проблеми и несъвършенства. Изненадана съм много приятно и от състава, и от мигновения ефект, който почувствах. Ползвам доста неща на марката и я харесвам, но този продукт наистина надхвърли очакванията ми. Никога кожата ми не е била по-свежа, хидратирана, гладка и без несъвършенства."

"Това, което усетих в самото начало при нанасяне на крема и което ми хареса най-много е, че не оставя мазен филм. Всичко попива. Не се усеща изобщо на лицето. Не утежнява по никакъв начин кожата. Усещането е за гладка кожа, даже леко като че ли има талк. И ми хареса това, че в Т-зоната като че ли не се омазнява сега и не блести кожата. И най-важното, няма поява на обриви и алергични реакции, което е много важно."

"Останах възхитена от хидратацията и как се чувства кожата ми след ползването му. Заедно с мен го ползва и дъщеря ми. Ще продължим и двете с този продукт!"

"Хареса ми как хидратира кожата ми."

"Имам чувствителна кожа със зачервени участъци. Зачервяването започна да изчезва и кожата не е раздразнена."


Можете да се запознаете детайлно с кампанията и продуктите от серията Toleriane ТУК.
« Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 10:56 от Редактор*** »
Цитирай