Лидл 132 - Време за Октоберфест ;)

  • 102 018
  • 1 829
  •   1
Отговори
# 1 755
  • Мнения: 25 739
Същия имаше и при нас, не гледах размер понеже друг десен търсим.
Фани,мерси за айварчето ще му хвърля око.  Peace

# 1 756
# 1 757
  • София-Младост
  • Мнения: 23 348
Дайте, моля, линк към блога на съфорумката с вкусния ориз, загубих го някъде Blush
https://cookwithmarcheva.blogspot.com/2019/10/blog-post_782.html?m=1

# 1 758
  • Мнения: 7 640
Благодаря!!!

# 1 759
  • Мнения: 1 445

Ха сега, де! Да дават рецепти тези, дето са го хвалили! Smiley
Кои са хубавите турски чушки? Сурови ли са или в буркан?

Не съм го хвалила,но ако наистина има 200гр бадемово брашно за 5 лв вече ще спра да си поръчвам от английския амазон.  Редовно правя хляб с бадемовото брашно или го използвам за панировка.

Едит:ако на някой му е интересна рецептата за хляб,ще я напиша

# 1 760
  • София
  • Мнения: 5 547
Този хляб с моцарелата?

# 1 761
  • Мнения: 3 360

Ха сега, де! Да дават рецепти тези, дето са го хвалили! Smiley
Кои са хубавите турски чушки? Сурови ли са или в буркан?

Не съм го хвалила,но ако наистина има 200гр бадемово брашно за 5 лв вече ще спра да си поръчвам от английския амазон.  Редовно правя хляб с бадемовото брашно или го използвам за панировка.

Едит:ако на някой му е интересна рецептата за хляб,ще я напиша
Може ли рецептата? Благодаря!

# 1 762
  • Мнения: 9 124
Ето го бадемовото брашно. На 4.99 лв. Пише, че е нов артикул уж. За пръв път взимам такова нещо.

# 1 763
  • Мнения: 6 292
Аз се интересувам от хляба, особено ако не се ползва друго брашно освен бадемовото.

# 1 764
  • Мнения: 9 124
 newsm78
Значи, ще ме побъркате с туй брашно)) То аз мисля, че такова дето пишете тук съм взела де и едвам се прежалих, ама да съм в крак с вас, да се не излагам викам дай да взема и аз. Гледах го 5 минути в размисъл дали 2 курабийки ще излезнат, пък тук цели хлябове пекат излиза и не ми е ясно как става това (( Някой да ме светне, че ще го  сложа в рамка май, не се сещам какво да го правя. Исках за Коледа нещо да направя, не че мога и съм кулинарка, ама...момичета осъзнайте се бре, с 200 грама какво правите(( То вярно Христос с 2 риби нахранил цял народ, ама...вие ме сразявате направо))

# 1 765
  • Кърджали
  • Мнения: 276
newsm78
Значи, ще ме побъркате с туй брашно)) То аз мисля, че такова дето пишете тук съм взела де и едвам се прежалих, ама да съм в крак с вас, да се не излагам викам дай да взема и аз. Гледах го 5 минути в размисъл дали 2 курабийки ще излезнат, пък тук цели хлябове пекат излиза и не ми е ясно как става това (( Някой да ме светне, че ще го  сложа в рамка май, не се сещам какво да го правя. Исках за Коледа нещо да направя, не че мога и съм кулинарка, ама...момичета осъзнайте се бре, с 200 грама какво правите(( То вярно Христос с 2 риби нахранил цял народ, ама...вие ме сразявате направо))

Можеш да направиш линцеровите сладки на Марчева с бадемово брашно. Ммммм вкусотия, топят се в устата.

# 1 766
  • Мнения: 47 981
С яйце се прави. Можеш френски макарони да направиш, може и някое печиво
Малко количество,да, но хората на такива режими консумират по малко
Доста засища и е калорично

# 1 767
  • Мнения: 20 168
Бадемовото брашно го ползват много от хората на нисковъглехидратно хранене, тоест, от зор. Да, хубави са печивата с него, но ако ползвах бяло брашно и захар, не бих се занимавала с него, спокойно може да се мине и без него.

Последна редакция: сб, 02 ное 2019, 21:12 от Lemy

# 1 768
  • In transit
  • Мнения: 11 818
Леми, във Варна 1200 лв дават. Пак сте с едни гърди напред Grinning

# 1 769
  • Мнения: 20 168
Тук сме повече гъчкана, сигурно и работата е повече, знам ли.

Общи условия

Активация на акаунт