Лидл 131 - Септемврийско плюшена

  • 77 971
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 1 230
  • софия
  • Мнения: 25 451
Правих в събота в йенска тенджера със сметана, малко сол, масло и черен пипер. Сосчето става чудно.

# 1 231
  • София-Младост
  • Мнения: 23 339
Правих в събота в йенска тенджера със сметана, малко сол, масло и черен пипер. Сосчето става чудно.
А месото?
Че бях взимала нещо телешко веднъж и на тиган го правих и стана...нищо не стана.

# 1 232
  • Мнения: 68 643
Аз такива сухи меса хич не обичам...не е ли мазничко-вратле, крилца...хич и не купувам вече. Последно се мъчих с едно свинско филе...брррр...гьонче.

# 1 233
  • софия
  • Мнения: 25 451
Правих в събота в йенска тенджера със сметана, малко сол, масло и черен пипер. Сосчето става чудно.
А месото?
Че бях взимала нещо телешко веднъж и на тиган го правих и стана...нищо не стана.
Стана крехко, делеше се. Пекох повече от час, набодох с вилица на няколко места всяка пържола. И аз имах колебания, дори се пустосвах, че не ги подварих в страшната тенджера.

# 1 234
  • Мнения: 10 156
Телешкият стек точно правих на чугунения тиган. Първо го запечатах, после добавих, малко топла вода, подправки, картофки, лук, чушки.. и оставих на котлона да къкри под стъклен капак. (Бих приложила и снимка, но май ги трият тези. Макар че в случая и тигана, и телешкото все са лидълски)

# 1 235
  • Бургас
  • Мнения: 5 679
Преди да е попитал някой за нова тема,местим си се там Wink

Общи условия

Активация на акаунт