Вкусното ястие започва с "Градус"

  • 10 676
  • 570
  •   1
Отговори
# 510
  • Мнения: X
Не използвам марината

# 511
  • Sofia, Младост 3
  • Мнения: 674
Понякога използвам, но не за цяло пиле.
Иначе рецептата е: прясно мляко, мед, подправки на вкус.

# 512
  • Мнения: 6 034
Не използвам марината.

# 513
  • Мнения: 529
Не използвам марината.

# 514
  • Мнения: 2 739
не използвам марината, до сега не съм, но бих намерила рецепта с марината

# 515
  • Мнения: 1 378
Рядко използвам, ако го правя обикновено използвам някаква готова Simple Smile

# 516
  • Мнения: 114
Когато приготвям цяло печено пиле не използвам предварително марината. Овкусявам пилето със сол, червен пипер и черен пипер и шпиковам с масло.

# 517
  • Мнения: 427
Използвам сол, червен пипер, масло и подправка за пиле.

# 518
  • Мнения: 229
пипер, малко лимон и сол

# 519
  • Монтана
  • Мнения: 694
Не използвам марината.

# 520
  • Мнения: X
Използам рядко - в повечето случаи бира, подправки, чесън и краве масло.

# 521
  • Мнения: 2 656
Използвам соев сос, бяло вино , сок от ябълка , сол , черен пипер , бибер - леко пикантен, къри, горчица , оцет италиянски няколко капки, сок от лимон, сок от нар.

# 522
  • София
  • Мнения: 803
Не използвам марината.

# 523
  • Мнения: 48
Да, изпозлваме.

Най-често приготвям тази марината

ПРОДУКТИ:
за  порции
1 глава чесън
2 с.л. лимонов сок
3 с.л. олио
4 с.л. доматен сок

 
РЕЦЕПТА:
Чесънът се нарязва на ситно и се смесва с лимоновия сок, олиото и доматения сок. Месото се потапя в маринатата и трябва да престои 5-6 часа в нея преди печене.

# 524
  • Мнения: 556
бира, кимион и червен пипер

Общи условия

Активация на акаунт