Сметаната не я броя много, че не е ясно каква сметана. И то колко да си сложила. Маслото айде, ама колко ще да е било. А хляба колко е бил нв? Тоест кето хляб ли? От яйца?
Таратора е с мляко - инсулиногенно. Може и той да е виновен.
Аз отскоро съм се вманиачила по омлети. Ама не бъркани, правя яйцата като палачинка. Като обърна, преди да извадя нареждам сиренце два вида, кашкавал, печена чушка, чубрица и и затварям омлета. Много ми харесва И салатка към тая вкусотийка.
За да разбереш дали ти влияе зле царевицата, направи следното. Измери си кз след обяд по режима. Само салата, протеини и мазнини. Тоест избираш меню, което ти държи кз ниска, според твоите стойности де.
И на следващия ден към тази вечеря прибави царевица и се измери. Един вид да спретнеш нещо като Зона и да видиш.
Примерно ако един стабилен омлет с масло и салата ти е супер и кз не ти се качва, на следващия ден прибави пак царевица и виж ефекта. Или пък с месо да е. Както решиш.
Много ме дразните с тия глюкомери. Ще си купя скоро и аз да се позабавлявам