В предишни материали разгледахме какво точно представлява процедурата по съхранение на стволови клетки, тяхната употреба към момента и за какво се очаква да бъдат използвани в бъдеще, както и как да изберете тъканна банка. Научете всичко, свързано със съхранението на стволови клетки в България, в събирателната ни тема ТУК.

В този материал ще бъдем още по-конкретни – ще ви разкажем малко повече за нашата дейност и за това защо да се доверите точно на нас за най-важното – бъдещето на вашето семейство.

Краткият отговор съдържа точно 20 думи: защото отговаряме на всички изисквания, а целта и мисията ни са свързани с това да ви предложим най-добрата възможна грижа.С малко повече думи и детайли:
Тъканна банка „Селена целс“ е създадена точно с тази идея и цел – да предложи най-доброто на българските семейства тук, в страната. Нашият стремеж е:
-   Да се грижим за всяка една стъпка от процедурата и така, уверени, да знаем, че предлагаме най-добрата и висококачествена грижа;
-   Да ви предоставим полезна информация по интересен и достъпен начин, за да е възможно все повече семейства да осъзнаят и да се запознаят със значението на предварителното банкиране.


Знаете ли, че съхранението на територията на страната и оказването на доверие на българска фирма носи изключително много предимства? Като представители на една от малкото изцяло български компании, опериращи на пазара, ние можем да кажем, че доверявайки се на българското, вие:
-   Получавате по-високо качество – вече неведнъж сме ви разказвали за изключителната важност на времето като фактор за успешното съхранение на стволови клетки. Колкото повече време се губи за достигане на финалния етап, толкова по-малък е процентът на съхранените ЖИЗНЕНИ и годни за употреба клетки. Вие сами може да сметнете разликата в това вашата проба да пропътува разстоянието до български град или до чужбина. А и всички знаем, че колкото по-малко са логистичните процеси, толкова по-малко са и рисковете, пред които се изправяме. Ако искате да научите повече за това защо времето е ТОЛКОВА важен фактор за запазването на стволови клетки, натиснете ТУК.
-   Получавате лично отношение – екипът е наясно с цялостната процедура от А до Я, което носи немалко предимства. Условията, които можем да предложим, са по-гъвкави и адаптирани към вас – ние не зависим от посредници, решението за най-важното се взима единствено от нас и вас.
-   По-добър и лесен достъп – съвсем логично – изискването на информация и връзката с екипа, когато всичко се случва на локално ниво, е много по-достъпен и, нека не забравяме, сигурен и защитен процес.Екипът на „Селена целс“ има дългогодишен опит в сферата. Ние не само работим по най-новите и добри стандарти, ние ги създаваме. Лабораторията ни използва две от най-иновативните апаратури в целия свят към текущия момент – швейцарската система SEPAX 2 и американската AXP II. И двете предлагат бърза и изключително качествена работа, няколко нива на защита, включително и алармена система. Благодарение на всичко това с гордост можем да споделим, че успяваме да съхраним едни от най-добрите проби като процент на качество и годност.

Нашият процес на работа ни позволява да съхраним до 99% ЖИВИ стволови клетки. А когато говорим за банкиране, не трябва да забравяме, че за една евентуална бъдеща употреба са ни нужни единствено жизнени клетки.

Нашият екип не отделя внимание само на „техническата“ страна. Ние наблягаме и на „човешката“. Знаем значението на вашия избор, моментите, които споделяте с нас, разбираме вас самите. Ние се грижим за вашето спокойствие – вие имате непрестанна връзка с нас, винаги ще получите лично отношение и грижа и специално внимание за всичко, което ви интересува. Разбираме и по-голямата инвестиция, която ви предстои. Затова обръщаме внимание и на различните възможности за заплащане – разсрочено, индивидуални пакети и чести промоции и отстъпки. Научете повече за нас и нашите условия, като ни се обадите в удобен за вас момент на 0885700003 или ни пишете на info@selenacells.com.

Искрено се надяваме нашата образователна поредица да ви е била полезна, да е отговорила на вашите въпроси, да е разяснила всичко, което е било неясно, и да е извор на полезна и достъпна информация, касаеща едно от най-важните ви съвместни решения като семейство. Но ако трябва да запомните едно-единствено нещо, то е следното:
Информирайте се! Темата, свързана с използването и съхранението на стволови клетки, неслучайно е толкова актуална и важна. Терапията е навлязла като метод за лечение преди малко повече от 20 години и за този период е открито, че лекува над 80 заболявания и третира успешно над 400 други. Можем само да си представим какво крие бъдещето! Моментът на раждане ви дава уникална възможност – в пъпната връв има най-много млади клетки с най-добър лечебен потенциал. Ако те не бъдат извлечени, се изхвърлят като биологичен отпадък. Шансът е един. Свържете се с истински човек – специалист, който ще отговори на всичките ви въпроси по достъпен, обективен, професионален начин и ще ви обясни всичко важно, свързано с темата, за да можете да направите един информиран избор.

Ние сме на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Свържете се с нас на 0885700003 или info@selenacells.com, за да ви разкажем всичко, което е важно да знаете, да отговорим на вашите въпроси и притеснения, да получите експертен съвет и подкрепа или просто да поговорите с професионалист относно едно от най-важните решения във вашия живот и този на детето ви.


Тъканна банка за съхранение на стволови клетки „Селена Целс“ е създадена в Пловдив на територията на една от най-големите специализирани АГ болници в страната – АГ „Селена“. Тя работи денонощно с едни от най-добрите специалисти и най-добрата апаратура в света, за да се погрижи за най-важното – вашето бъдеще. Цялостната процедура по взимане, обработка и съхранение се извършва максимално бързо от екипа /до 6 часа/ с цел избягване на ненужни рискове и запазване на максимален процент живи клетки /до 99%/. Научете повече за нас на www.selenacells.com

Научете повече за Тъканна банка "Селена Целс" от нашата събирателна тема ТУК.
« Последна редакция: вт, 13 авг 2019, 11:17 от Редактор** »
Цитирай