Айре  Heart Eyes да бе ... страшни късметлийки са тези американки, искрено им завиждам, все още  Wink
Ама много готин човек тази Елчинка, не се учудвам, че са станали толкова близки с Киво  Heart Eyes Едно интервю с нея, на който му е интересно  Peace
Скрит текст:
Эльчин Сангу для журнала "Milliyet Sanat" 2015 год.

"Я не хочу, чтоб говорили обо мне так: "она прекрасна", я хочу чтоб сказали "она прекрасная актриса."

Этим летом, самым удачным проектом стала романтическая комедия "Любовь на Прокат". Давайте поближе узнаем Эльчин Сангу, которая стала "звездой сезона."
На самом деле этот сериал в стиле "Старых Турецких Фильмов", бедная девушка влюбляется в богатого парня. Актер Барыш Ардуч в роли "Омера", который почти всегда очень серьёзен и Эльчин Сангу в роли "Дефне", которая нанята, чтоб влюбить Омера в себя. Оба актера стали звёздами этого сезона. Впервые мы увидели Эльчин в отрицательной роли – "Жаля" в сериале "Бесценное время". Дальше в сериале "Курт Сеит и Шура." На самом деле, мы ее не плохо знаем. Актриса окончила в Мерсине факультет Оперы, умеет петь, танцевать, рисовать. Ну а дальше она сама о себе расскажет...
– Недавно шёл сериал "Моя любовь Алабора", что случилось потом?
– На самом деле я хотела сделать перерыв. Я испугалась если честно. Подумала, "а вдруг и это будет не удачным проектом?". И в добавок в голове все перемешалось, я думала: "играть в драме, как будто я повторяю одно и тоже." И я решила немного подождать. Тогда пришло это предложение. Позже стало точным, что это романтическая комедия, а также я поняла, что эта история близка ко мне. В начале, я сомневалась и в этом деле, но потом Умму Бурхан и Али Лескай позвали меня на канал и хотели встретиться. После нашего разговора я решила: "Да. Я должна это сделать."
– А что они вам сказали, что вы согласились?
– Вы знаете, мой возраст не маленький, мне 30 лет. Когда играешь в драме, хочешь этого или нет, но возраст на экране становится старше. А также зрители никогда не видели моей энергии. Показать эту энергию прекрасный способ, чтоб представить себя. А они мне сказали: "Если сново будешь играть в драме, то следующая твоя роль – мама. А эта роль ,это прекрасный способ сломать этот стереотип." Хорошо, что я согласилась. Они были правы.
– "Может ли комедия быть сложной?", вы об этом подумали?
– Конечно же, я сомневалась, думая о других ролях, но когда речь пошла о комедии, я не стала. Потому, что все говорят: "Тебе не подходит драма." "Ты и драма? Какое может быть отношение?", говорят что-то в этом стиле. Потому что, я очень много смеюсь, моя энергия не для драмы. Сейчас, мне очень удобно, я не о чем не переживаю.
– Вы подготовились к роли "Дефне" или сразу же нашли себя в съёмочной площадке?
– На самом деле так и случилось. У меня не было времени, чтоб подготовиться. Только неделя на некоторые вопросы о персонаже и все в принципе. И сразу же, я оказалась на съёмочной площадке. Знаете, я сделала так. Превратила свою жизнь, в жизнь Дефне. Я и в жизни не очень слежу за собой. Ну например, я перестала следить за своими ногтями. Не делала маникюр и педикюр. Потому что Дефне не разбирается в этих делах. Вскоре я вовсе перестала следить за собой. Потом оказалась в съёмочной площадке. И все 24 часа была Дефне. Поэтому мне было легко.
– Вы смотрите романтические комедии?
– Не очень так, я больше люблю фантастику. Но если это сладкая романтическая комедия, то могу посмотреть.
– Верите вы в любовь между Омером и Дефне?
– Верю. Несмотря на то, что это игра, в жизни такое тоже бывает, говоришь например: "Такое не может быть.", но бывает. И поэтому я верю. Я не думаю, что здесь есть что-то такое, что не может произойти. В реале есть такие вещи.
– Эту скрытность в нем (в Омере), как вы понимаете?
– На самом деле в реальной жизни такие люди меня притягивают. И в дружбе также, мне больше нравятся те, кто снаружи не так привлекательны, а внутри имеют собственный мир. Я в жизни проживаю тоже самое, что и Омер. Многие, когда узнают меня поближе, позже говорят: "Ты со стороны не такой выглядишь. На самом деле ты очень интересная."
– Хорошо, вам нравятся такие мужчины?
– Да. Больше нравятся те, кто некоторые вещи проживают внутри себя. То есть, скрытность это хорошо.
– У некоторых скрытых людей потом появляются неожиданные вещи. Омер не такой кажется...
– Нет. У Омера это связано с чувствами. У него есть причины, чтоб быть таким. Дефне только раскрывает эти вещи в Омере, и поэтому влюбляется в него. А то ей нравился господин Синан.
– Поговорим о твоём детстве. Вы из Измира. Единственный ребёнок в семье. Какие были ваши мечты в детстве?
– Я никогда в детстве не мечтала: "Я стану врачем, когда вырасту" или "Я стану инженером". Я хотела сделать, что-то из искусства. Я очень хорошо рисовала и у меня было желание. Я все хотела: "Что я буду делать. Сейчас я не могу ничего делать." Я была из таких детей. В университете я решила: "Не хочу рисование, танцы тоже, хочу музыку." и поступила на консерваторию.
– Вы в детстве и песни пели?
– Я больше увлекалась музыкальными инструментами. Когда впервые передо мной поставили орган, я исполнила одну мелодию. Тогда родственники, мама и близкие сказали: "В этом ребёнке что-то есть." Никто от меня не ждал обычную профессию. Когда я открывала дверь матери, я ее встречала в различных костюмах, например одевала костюм Римского воина или индейца. Мама всегда говорила: "Когда ты станешь знаменитой, мы дадим эти фотографии репортерам." и все смеялись. Потому что, я была очень уродливым ребенком.
– Как такое возможно, я не понимаю?
Потому что я реальна была уродливой. Смесь Худаверди ( уродливый мальчик из старого турецкого фильма) и ребёнка с проблемами, и в добавок в девчачьем образе. С огромными очками, вот есть дети, которые как будто выросли, а потом сново стали детьми вот прям это. Говорила очень умные словечки. Уродливый малыш, которого даже в семье не должны любить.
– Чем занимаются ваши родители?
– Мать раньше работала в одной компании, в качестве менеджера по продажам, а отец старшина (военный). Мать и отец давно в разводе. Я росла с мамой и тётей. Команда женщин, так было в нашем доме, было интересно.

– А в школе, вы интересовались театром или музыкой?
– Нет. В школе особых достижений не было. Занималась спортом. Проваливала экзамены. Потому что не готовилась. Когда поступила в университет, я уже подготовилась и поступила.
– Почему Мерсин?
– Тогда университет был новым, там не было студентов. Наши учителя направили нас именно в этот университет. "Там у вас шансов будет больше. " В Станбуле и в Анкаре другая система, там очень трудно.
– Какие у вас были планы, после окончания университета?
– Этот вопрос касается всех кто окончил консерваторию: "Что я буду делать после?" Потому что все тебе говорят: "Ты не найдёшь работу, когда закончишь университет." Но я все равно сделала то, что задумала. Хотя материальное положение было не очень. Другой бы подумал: "Выберу нормальную профессию и стану помогать своей семье." Но я так не сделала. Знаю, что выглядело эгоистично, но я последовала за мечтой. И теперь я открыла двери того, что хотела сделать.
– Ладно. А какие у вас были мечты? Стать оперной певицей?
– На самом деле, мне хотелось быть на сцене. Но когда я получала образование, думала: "Когда я закончу университет, я не найду работу." и начинала психовать. После ты реально не знаешь, что тебе делать. Так думают многие, кто кончает консерваторию. Моей удачей стало то, что в голову пришла мысль стать актрисой.
– Когда вы начали думать об этом ( об актерстве)?
– Когда училась в консерватории. Я поняла, что опера это не возможно. Когда бываешь студентом думаешь: "Лучше бы я не училась тут." Я считала, что есть некоторые вещи, которые не возможно выучить в образовательных учреждениях. Я не была успешной студенткой. В школе, у меня лучше получалось, играть какие-нибудь сценки. Тогда я поняла, что петь я не хочу, мне больше нравилось играть роли.
– И когда же гадкий утенок превратился в лебедь?
– Лебедь звучит слишком преувеличено, хочу исправить, но никто не думал, что из этого уродливого ребёнка, вырастит нормальная девушка.
– Когда начались эти изменения?
– В университете. Но полностью сформировалось лицо сейчас.
" Из-за отрицательной роли ( Жаля), мне не приходили нормальные предложения о проектах."
– Почему вы рыжая?
– Сейчас в семье никого нет, но я черкесска по национальности, это в моих генах. В России живут родственники, они все рыжие.
– В нашей стране быть заметным со светлыми волосами( блондинкам) очень сложно, а с рыжими, вам не доставило неудобства?
– Вначале было сложно. И еще я начала с отрицательной роли. Приходили только отрицательные, отрицательные, отрицательные персонажи. Но я не согласилась. Позже начались некоторые связи. Связи это хорошо. После начали говорить: "Для этой девушки подходят не отрицательные персонажи, а вот такие такие... Сложно также и на экране. Не все подходят в качестве партнёра рыжим или блондинкам.
– В социальных сетях с сериалом "Любовь на Прокат" вы сделали взрыв, вы этого ждали?
– "Эта будет хорошая работа.", я так думала. Но то, что я сейчас переживаю, я не очень понимаю. Конечно, это прекрасно. Это больше всего чувствуется, когда выходишь на улицу.
– Вы говорили, что для вас важным является не красота актрисы, а чтоб ее заполнили, в интервью...
– Да конечно. Пусть скажут хороший человек, хорошая актриса. Красота зачем? Для кого? И в добавок у нас, чтоб жить, есть определённое время. Откуда мы знаем, где будем через пять лет, например?
– Вы сново будите красивой через пять, дорогая...
– Если я буду красивой и через пять лет, то мне же хорошо. Конечно это хорошо, когда смотришь в зеркало, видеть что-то красивое. Все хотят, но это проходит. Самое важное, чтоб сказали она хороший человек, она хорошо выполняет свою работу, мне этого будет достаточно.
" Я пришла встретиться в Станбуле, мне сказали, что домой не вернёшься."
– Перед телевидением, вы работали в театре...
– Я закончила университет. Стала социопаткой. Сижу дома. Мама умоляет, приходит, уходит. Приносит мне брошюру про театр. А я как подросток беру и выбрасываю. "Не дави на меня." говорила я ей. Но в конце, я не выдержала и пошла в театр. С ужасным настроением. Люди знали, что я в депрессии и говорили мне: "Есть одна встреча. Не расстраивай нас, пойди на встречу." Многие режиссёры говорили да или нет. В тот момент, Бурай пересмотрел мое видео и сказал: "Почему вы ей сказали нет." Он пригласил меня. После знакомства с Бурай, я начала сниматься в сериале "Бесценное время."
– А вы сразу же поехали в Станбул...
– В течении двух дней. Пришла на встречу в Стамбул и мне сказали, что назад я не вернусь. "Я из Измира. Моя семья там. Я должна вернуться." "Хорошо. У тебя есть два дня." Я собрала все свои вещи за два дня. Меня отправили жить в отель "Галата." Впервые когда я приехала в Стамбул, я никого не знала. Но назад я не вернулась.
– Вам было ведь не удобно играть в такой роли?
– Я очень беспокоилась. Я ведь сама не такая. Это не мой типаж. Но отказаться я не могла. Ведь это моя первая работа. Но к счастью, все прошло без особых проблем.
– Вы думали заняться музыкой?
– Конечно. Я столько училась в консерватории. Хочется и воспользоваться этим. Был один проект: и альбом и сериал совместно, хочу такой проект.

Перевод сделан группой

vk.com/kivanc_elcin_fanclub

Хубав ден и успешна нова седмица, дружки!  Hug

# 391
  • Мнения: 18 585
Привеет! Hug
Фенче Heart Eyes, мерси за интервюто с Елчин bouquet

Цитат
Патрона искам само да го зърна на живо, дори не си мечтая да го прегръщам. Защото после ще ми е нужна много воля, за да пусна това прекрасно същество, сигурна съм 35 35
направо си го представих Joy Joy Joy
като Джанан Joy Joy

тая снимка от Холандия, не бях я виждала Grinning

за съжаление няма нищо ново..... Whistling

Хубава седмица bouquet
с Кузей/правих го наскоро/

............
Онур Сайлак щял да влиза в Кузгун Whistling
ще играе и в 2 представления в театъра

Последна редакция: пн, 19 авг 2019, 13:06 от Airra

# 392
Айре  Heart Eyes  Joy Joy Joy а, точно!  hahaha
Е, ако участва Онур в Гарван, може и да им вдигне малко рейтинга, че хич не беше добър на края. Да им се чудиш за какво решиха да го продължат, историята се изчерпа. А можеха да направят един силен сезон, сега ще започнат фантасмагориите и съвсем ще увехне, яд ме е заради Бурджу  ooooh!
Много хубав колаж!  bouquet Оф, не мога да се откача от този сериал и това е  Rolling Eyes
Няма нищо ново за съжаление ... Но, пък ние винаги имаме какво да си споделим  Laughing
Намерих видео с награждаването на Киво за ролята на Кузей от Техническия университет

И кратко резюме от една дружка Peace
Цитат
Благодари за наградата. Надявал се 2013 да е по-мирна, без бедствия, хората да се обичат. Питат го после  дали е мечтаел преди за такава награда - казва, че не е мечтал даже и да стана актьор. Пожела хубава вечер, направи снимка с фенка и се скри в колата си Simple Smile

# 393
  • Мнения: 2 503
Здравейте, дружки! Heart

Вече съм си у дома и се радвам , защото на спокойствие и с голямо удоволствие, съм си на лаптопа и имам  възможността да се включа.

Много интересни постове от всички ви! БЛАГОДАРЯ! Flowers Bouquet

Айре Heart Eyes ,
мрънкай! Ще помрънкам и аз- искаааам нови снимки от другото ми любимо семейство КБТ!!! Искааааам!
С Фенчето Heart Eyes , сте много трудолюбиви. Нямам търпение да изгледам Организето, според мен ще ми дойде много добре тази комедия. А Киво ще ми е яко странен в такъв образ. Grinning

Себии Heart Eyes ,
като чета постовете ти относно КГ,  ми става още по- ядосано, че не го довърших. Гюней наистина се държеше адски зле с Кузей.Хандан (майката и на двамата!) по същия начин. Много често ми ставате супер мъчно и жално за Кузей... все неприятностите го търсеха, вечно го преследваше нещо лошо. Но аз така и не достигнах до щастливият завършек... :/

Фарах и на мен много ми хареса в КСШ. Но за мене Фе си е любимка. Толкова съм ядосана от :
злобните коментари по нейн адрес, толкова ми е мъчно за Фахрие. Sad Представям си колко зле се е почувствала тя.

Дано тия дни изгледам седми епизод на Сблъсък, 6ти още ме държи...

Джесур беше икзлючителен. И моята любима мелодия от дизито.

Хубава вечер! :*

# 394
  • Мнения: 599
Момичета Flowers Tulip! Кафенца, почерпки, красоти от архива ... чудесно сте започнали седмицата Kissing Heart!
Благодаря ви за всичко Simple Smile!!!

Айре Heart Eyes, Фенче Heart Eyes Joy - покрай опресняването на езиците сте понаучили и още един - турски Simple Smile! Упражнявате си мозъка и правите добрини, затова ще бъдете винаги млади Kissing Heart Grinning! От сърце ви благодаря за винаги неуморния труд за нас Animal Bee Flowers Bouquet - и по страницата, и по превода, и за всичко Heart!!!

Фенче Heart Eyes, благодаря ти за интервюто с Елчинка Flowers Hibiscus! Много ми е сладка и естествена!

Айре Heart Eyes, неотразим Simple Smile!

Joy

Себи Heart Eyes, добре дошла отново Simple Smile! Така увлекателно разказваш за КГ, че ще ме накараш да го гледам отново... (цели 7 месеца не съм Wink)! Ох, сладките ми Flowers Cherries!

Диве Heart Eyes, благодаря ти за Уикипедия Flowers Bouquet!

Кети Flowers Hibiscus Hug И аз набързо си прехвърлих ДК това лято Blush... отново...

Ире Flowers Hibiscus Hug, добре се завърнала Simple Smile! Прекрасна беше музиката на ДК, наистина Heart Eyes

Диди Hug, много ми харесаха думите ти за КСШ Simple Smile! Благодаря ти и за превода за Йойкю Hug!
Много харесвам Фарах с Къванч същинска нежност лъха от нея много крехка и сладка и като и каже - малката ми се разтапям.Химия която показва хем страстна любов хем нежността и крехкостта в нея.И още от самото начало е ясно,че няма да го бъде за съжаление -съдба.Биркан който много също харесвам още от МТ тук асъл направи своя обрат за мен защото чудесно изигра Петро който е подмолен,долен,лицемерен,зъл и тн.Спомням си,че Елчин влезна в тази роля след ролята с на Еда - Една любовна история.Усхан Чакър изключително приятен и талантлив актьор за гледане.Ева Дедова как красиво танцуваше балет като малка статуйка.

Хубава вечер и от мен Flowers Four Leaf Clover

# 395
Ирка  Heart Eyes Ани  Heart Eyes wavey
Благодаря ви за споделеното!  bouquet
Ире  Heart Eyes винаги можеш да си доизгледаш КГ, защо се ядосваш ? Довърши си Сблъсък и след това си гледай Кузей, но непременно го догледай, няма да съжаляваш Peace
Ани  Heart Eyes благодаря, джанъм!  bouquet Стараем се  Wink
Само 7 месеца  Joy Joy Joy Пък аз го гледах преди месец и пак ми се гледа  Rolling Eyes, като наркотик е този сериал за мен  ooooh! Laughing

Много ми хареса Елчинка в това интервю, голяма сладурка е  Heart Eyes И да ви кажа честно ... сега като гледах по БТВ Лейди повторението на Дръзки и красиви - пак си го гледам с удоволствие, пак ме кефят Киво и Туба, особено в началото, когато взаимно се вадят от обувките, много са красиви заедно, обаче ... предпочитам да си гледам ЗейКад и КуДже, по-силно е от мен  Rolling Eyes Сюшката още в първите серии ме вади пък мен от обувките  Joy Joy Joy

# 396
Фенче Heart Eyes
ей така ще сме след прегръдка с Киво hahaha Joy Joy

видео от тия награди има и на първа страница, но твоето е с по-добро качество Peace

Ире Heart Eyes wavey
честно казано, не вярвам скоро да се появят newsm45
нямам си напредстава и къде са-по морето ли, в Истанбул ли?
колко хубаво беше, когато Башак споделяше в ИГ, ама вече неще Crossing Arms
а ти трябва непременно да изгледаш и КГ/ след Сблъсък/ не случайно е дизи номер 1 на голяма част от нас Wink
Комедията,от това което гледах с разбиране, май ще е забавна, аз бях скептична преди. Е жалко , че Саръ Саруханович няма много екранно време, за разлика от Й.Е Whistling
Фахрие
има си всичко...най-важно Heart Eyes, а килограмите ще се свалят Peace

Ани Heart Eyes и теб да те похваля, колко бързо и качествено преведе това, което те бях помолила Peace bouquet

гледам, че в Ютуб-Шоуто на Беяз качват стари предавания, вкл и това с Къванч и колегите му от СП
тук може да ги видите>>

тук Къванч чете стих на Музафер Таип Услу Peace

и пеее Heart Eyes

Последна редакция: пн, 19 авг 2019, 19:59 от Airra

# 397
  • Мнения: 14 485
   Привет момичета bouquet Heart Eyes Hug

Аире Heart Eyes супер е !

Всичко около него е огън и облаци -просветляващи , буреносни...променящи се както и съдбата на Кузей bouquet

Не мога да се начудя  на поведението на някои жени като Зейнеп например която помоли Джемре да ги остави насаме с Кузей .Беше ми интересно да чуя какво я вълнува толкова,  какво и длъжен Кузей newsm78, а то било- "Държиш се дистанцирано"   Е, как да се държи бе како Mr. Green , ако сърцето му е на друго място.

Ани  Heart Eyes    поздравления за помощта  на нашите момиета Laughing

ИРИ Heart Eyes    спокойно , ти си заета млада жена  Laughing има време .Я ме виж мен кога го започнах и му се кефе на макс newsm10

Фенче Heart Eyes bouquet

# 398
Айре  Heart Eyes Направо ще сме същите  tooth
Аз пък очаквам в най-скоро време да си видим момчето поне, ако не и двамата  Thinking
Себи  Heart Eyes ооо, душко, дълго ще и се чудиш на Зейнепка, още нищо не си видяла  ooooh! За това ни е най- "любимата " героиня в сериала  Wink Ама ми е много любопитно ти какво ще кажеш по въпроса - успяха ли да направят нещо с Кузейката или не ? Ако си стигнала до там, разбира се, ако не ще чакам. Защото много спорехме на времето по този въпрос  Laughing След това ще ти кажа аз какво мисля и след 20 пъти гледане  Laughing
Може и да ми се смеят някои от вас, че от двете партньорки на Киво - Туба и Ойкю съм по-впечатлена от Ойкю, която не е изобщо опитна в КГ и не е красавица като Туба, но тя ме докосна с играта си сто пъти повече  Heart Eyes Не, че не обичам СюДжес, не, особено Джесур, Киво е великолепен в тази роля, обаче никога няма да го гледам безкрайно много пъти, както КГ. И двойката, и историята, и любовта и изобщо сценария си ми харесват повече, това е положението. След него вече се нарежда Сблъсък, подозирам, че и него ще го гледам много пъти.
Организето поне от 30-те минути , които превеждах , ми се струва доста забавен, а нашия Саръ е просто скица и половина, макар да видях само 2 сцени с него, ще видим как е нататък. Няма да го гледам нататък с озвучка и без това се измъчих  hahaha
Боже, боже ... сърдихме се на финала на Сблъсък, ама сега, докато чакам Вътре се загледах в този Сълзи от рая и с глас се смях какви бози и фантастики се предлагат понякога  ooooh! Всичко съм виждала в турски сериали, ама човек с дълбоко забит нож в сърцето да се съвземе и без да отиде в болницата, поне един ден да престои там, да си ходи, все едно е одраскан, още не бях гледала  Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 19 авг 2019, 21:38 от queen_fenka

# 399
Себи Hug, точно това ми беше идеята-съчетаването на пламъци с буреносно небе Wink

Фенче Heart Eyesужас Joy Joy
за ДК-още в неделя почнаха да ме дразнят някои глупотевини в сценария....и млъквам Mr. Green
иначе Джеско е супер Heart Eyes
голяма скица е Саръто, няма спор Joy Joy
ама не съм го разгадала още, какъв му е характера, освен, че много обича да яде и мляска Joy

лека Hug

# 400
  • AMS
  • Мнения: 6 407

Привет, дружки!!!
Благодаря на всички ви за споделеното!!!
Благодаря специално за интервюто с Елчин!!!
Споко, няма да досаждам с ДК. Замествам Катето само.
Не ви нося и новини, защото през другото време
съм в архива, или в уикито.
Какво ли не лети из нета, какво ли не се пише,
та да ви питам това за Перла харесва ли ви? >>>

Сюжет

Внимание:  Текстът по-долу разкрива сюжета на произведението (или части от него)!

Сюжетът в „Перла“ се развива около Инджи (Оригиналното име е Гюмюш, както е и името на сериала) – бедно момиче от малък град, чиито родители са загинали при пожар. Тя е отгледана от баба си Сафие, към която се привързва.

Животът на Инджи се променя драстично от телефонно обаждане, от което научава, че е одобрена за снаха от богатото и известно семейство Шадоолу, притежаващо голяма дизайнерска фирма. Инджи от малка харесва Мехмет Шадоолу и става щастлива, че той я е забелязал и че я е избрал за съпруга.

Инджи по-късно разбира, че е сгрешила. Оказва се, че Мехмет е бил влюбен в Нихан, която чака дете от него. Съдбата обаче ги разделя — Нихан загива в автомобилна злополука, което сломява духа на Мехмет. Той се отдава на пиянство и не може да се възстанови. След месеци Мехмет все още не се чувства добре. За да го свести, главата на семейството, дядо му — Мехмет Фикри го жени за Инджи.

Мехмет не проявява интерес към Инджи, а най-добрият му приятел Онур също не я одобрява. Близките приятели на семейството — Осман и дъщеря му Кадер — приятелка на Инджи от детството, са стъписани. Кадер също е била влюбена в Мехмет. Майката на Мехмет — Шереф, не е доволна от присъствието на Инджи и често крои интриги срещу нея. Бахар, братовчедката на Мехмет, амбициозна млада дама, която е готова на всичко за работата си, също не обича много Инджи. Но сестрата на Мехмет — Пънар, много харесва Инджи. Тя се връща вкъщи след дълго отсъствие в Америка, заедно с нова приятелка — Дарин.

По-нататък става ясно, че Пънар има дете — Дефне, за което никой не подозира и всъщност е от приятеля на Мехмет — Онур. На сватбата Мехмет избягва, което докарва инфаркт на баща му Ахмед и той е принуден да се пенсионира. В крайна сметка Инджи и Мехмет се венчават. След скандал в къщата Инджи бяга и само Мехмет я открива и разказва истината за Нихан. Така двамата постепенно се опознават и заобичват, Онур и Бахар, която намира своя съпруг — Гьокхан, също започват да харесват Инджи.

Друг човек в семейството е Тарък, който не обича Инджи. Той е женен за Гюлсюн — лелята на Мехмет. Той е предател в семейството и докарва много неприятности като ги натопява и затова част от семейството попада в затвора. В крайна сметка той е арестуван. Тарък е човекът, който разкрива на Бахар и брат и Берк, че майка им и баща им не са катастрофирали, а са се самоубили. Тарък има и извънбрачно дете — Доуш, което всъщност Гюлсюн приема по-късно като свое, тъй като тя не може да има деца. Всъщност обаче Нихан се оказа жива. Тя е оцеляла, но тъй като е в инвалидна количка, не е искала да се появи наново и избягва в Германия. Тя има и детето на Мехмет. Това ще окаже доста проблеми във връзката на Мехмет и Инджи.

Край на разкриващата сюжета част.

# 401

Фенче Wink зарязвам всичко и отивам да видя свършили ли са я  някаква Close дано не  Close.Дано не е след 3-4 серии ,че няма да успея, но и на мен  Юйкю/откъде се взе това има  Rolling Eyes,всеки път си обръщат тетрадката да го търся hahaha hahaha hahaha/ вече ми е много на сърце и знаеш ли защо newsm78,защото играе естествено,напълно отдадена на героинята  си Джемре, защото не и пука , че е до и в прегръдките на звезда като Киво. Страхотна е, нищо ,че не е звезда от "голяма"величина.

# 402
  • Мнения: 3 127
Здравейте, момичета ! Yum
Съвсем неочаквано заминах за няколко дни и аз на море. Но останах без интернет Angry, така че днес вече съм си вкъщи, изчетох Ви, проверих си поща, инстаграм, ВК и въобще се опитвам да вляза в час. Всъщност се оказа не толкова зле човек да се откъсне от всичко.Satisfied
Виждам, че няма новини и снимки, но пък да се надяваме, че ни очакват приятни изненади.Hands PrayHands PrayHands Pray
Качвам едно много любимо видео от ЗП, макар че и на мен най-любимите образи на Къванч са Кузей и Кадир Heart Exl

И нещо от рускините, защото аз малко разбирам руски и тук за пръв път видях с превод час от това интервю, което виждам, че американките сега превеждат:

Лека вечер Innocent

Последна редакция: вт, 20 авг 2019, 01:26 от pe04

# 403
# 404
Добро утро от мен! 🤗
Пожелавам ви един страхотен вторник!!! И разбира се, кафенце - почерпете се. 😘

Айре 😍,
Ще ги видим скоро, сигурна съм!!!
Мда, права си за Фахрие. Обаче аз много бързо почвам да се възмущавам и леко да се ядосвам. 😀
Оооо, аз забравих да отбележа колко красив е колажът ти! Браво! 😘

Фенче 😍,
И ти си права- имам време! Все някога ще стигна и до КГ.
Ее, дано да дават Саръ повечко. 😀 Майко, много ще ми е смешен тоз герой. И Бенсу ми е супер интересно да я видя.

Себи 😍 ,
Добър въпрос ти е Задала Фенчето. Аз май си мислех, че направиха нещо...или се бърках. 😀

Ани 😍 ,
Благодаря ти, мила! Да, Тойгар е много, много добър в работата си. Още си тананикам вчерашната мелодия, която споделих.

Диве 😍 , Пе 😍 , Терзии 😍

Ето ги и снимкииите! 😍 Или не са нови... Не мога да си спомня дали съм ги виждала преди. 😀 Но са много готини, а само как е гушнал кучето...

Ойкю е много готина- различна, но по красив начин. Много харесвах Джемрето. Не знам дали сте гледали ВВК,но там Ойкю направо ми късаше нервите, герояинята й беше доста лошичка. Игра перфектно.
Много е готин тук.

До после! 🤗