пише си на него frisch ...
аз правя една много сполучлива веган рецепта: киселото зеле се смила с мощен пасатор заедно с накиснати бадеми. могат да се добавят подправки и малко мазнина.
става чудесно свежо сирене.
предполагам, че и с кашу ще стане.
иначе аз го готвя с боб, на пай, тук се яде с варени картофи и горчица, също в тортиля или бъргър може да се сложи.
на салата не го ям, има друго подобно зеле на салата.
спанак с гъби и яйце на нещо като омлет и салата от домати
зелева салата с чушка и диви домати
разядка от свежо сирене и още едно, богато на протеини
протеинови понички
неизменната паста с пармиджано
зеленчуци на тиган
шоколадов крем с тиква патисон
имам още един патисон, чудя се какво да го правя. по принцип се пълни, ама само един, за кого по-напред?...