Отваряте сайтовете с лайфстайл новини и виждате как Дейвид Бекъм бил на Малдивите, пък милиардерът Роман Абрамович обичал да почива там – известните имена може да се изреждат до безкрай. Освен че Малдивите се смятат за един от най-скъпите курорти, трудно ще намерите списък с топ 10 до 100 места, които трябва да видиш, докато си жив, който да не включва тези райски острови.  
Пленителните морски снимки с бисерен пясък и палитра от изгреви и залези карат много хора да мечтаят за „невъзможно скъпия Рай“, особено за любителите на гмуркането и разнообразието на морския свят. А кой не би се радвал на целогодишна температура от 28 градуса, коралови острови и кристално прозрачни води…


 
Магическата мисия възможна
Почивки на Малдивите се предлагат от доста агенции. Когато човек погледне цените, на пръв поглед изглеждат непосилни. Но това е, защото мислим с какво разполагаме в момента.  
Разходите за двама души на ол инклузив плюс дневни за морски приключения за почивка от 10 дни са около 7000 лв.
Ако вземете потребителски кредит, няма как да не го изплащате за по-малко от 100 лв. на месец. Няма да смятаме разхода по кредита и каква сума връщате всъщност. Има съвсем възможни начини да си реализирате магическата почивка, но като си дадете време за постепенно натрупване на същите вноски – само че този път да работят само за Вас.

Ето няколко реални и възможни варианта да си поставите за цел и да спестите обозримо тази сума, за да реализирате магическата мисия:Вариантите са изчислени на база постигната средногодишна доходност от 4% за последните 10 години на консервативния ЕЛАНА Еврофонд (данни: БАУД).  
Любопитно и тъжно: Промените в климата заплашват Малдивите
Промените в климата и нивата на Световния океан вече грозят много красиви места от разрушение и изчезване. Тъжно е, но прогнози на учените дават още 30 години на този прекрасен архипелаг в Индийския океан, ако тенденцията на климатичния обрат не се промени. Малдивите са най-ниската държава в света – най-високото място достига едва 3 м над морското равнище.

Ако имате въпроси за различни варианти за реализиране на мечтани пътувания, споделете ги, за да обсъдим съвсем реалните и постижими начини.  Сиана Даскалова
Консултант "Финансови услуги"
Тел.: 02/ 81 000 72
Мобилен тел.: 0887 855 031
email: daskalova@elana.net
http://www.elana.net/fund-management


Ако Ви е неразбираемо или искате да питате още по темата, не се колебайте да пишете/да се обадите на финансовите консултанти на ЕЛАНА директно или да публикувате въпроса си в консултативната ни тема. Ще отговорим на всички и ще Ви посъветваме практично.


Дисклеймър:
Информираме настоящите и потенциални инвеститори, че стойността на финансовите
инструменти и доходът от тях може да се понижат. Не се гарантират печалби и съществува риск за
инвеститорите да не си възстановят пълния размер на вложените средства. Инвестициите във
взаимни фондове, както и инвестициите на самия фонд не са гарантирани от гаранционен фонд или с
друг вид гаранция. Всеки работен ден инвеститорите могат да получат документа с ключова
информация, проспекта, правилата/устава на КИС в офисите на ЕЛАНА Фонд Мениджмънт, както и
на www.elana.net.
« Последна редакция: вт, 09 юли 2019, 15:42 от Pедактop »
Цитирай