Сподели великденската си рецепта с „Фамилекс“ – „Твори с любов!“

  • 5 866
  • 199
  •   1
Отговори
# 180
  • Мнения: 11 726
Дроб сарма и мюсли торта бих направила.

# 181
  • София
  • Мнения: 1 358
Ще направя салата с булгур Фамилекс и магданоз, а с Ориз Фамилекс - агнешка дроб сарма.

# 182
  • Мнения: 452
Много харесвам продуктите на Фамилекс. Бих използвала ориза, за да направя дроб сърма, която вкъщи много обичаме

# 183
  • Велико Търново
  • Мнения: 2 174
Ще използвам ориза за дроб сърмата, която ще направим за сбирката на семейството на село при баба 😊

# 184
  • Мнения: 6 024
Щом е за Великден си избирам вашето Брашно Екстра, с което бих забъркала един пухкав козунак със стафиди и портокалови корички. Мммм, дори си представих как ухае кухнята ми и нямам търпение да дойде Великден. Blush

# 185
  • Мнения: 164
За закуска бих си приготвила любимото хрупкаво мюсли с мед и ядки,кафе с кафява захар и чаша нектар от праскови на Фамилекс.
За вечеря-любимо булгур на Фамилекс със зеленчуци и гъби, зелена салатка със свежи марули,репички,яйчица и чиа .Fork And KnifeWine Glass

# 186
  • Мнения: 240
 Гарнитура картофки, грах и морков за агнешкото и любимата салата с нахут.

# 187
  • Мнения: 1 897
Ориз Басмати е уникален. Ястията за Великден винаги стават много вкусни, а, откакто ползвам този ориз, и много ароматни. Курбан чорбата ми е като за конкурс.

# 188
  • Мнения: 1 174
Бих използвала двуцветната киноа, за да приготвя гарнитура със зеленчуци за печеното агнешко.

# 189
  • Мнения: 2 113
Винаги постигам прекрасен резултат ако преди варенето на зърната на сух тиган с постоянно леко бъркане ги запичам много леко.  За закуска - булгур.  За обяд - басмати с месо и зелено бобче. За втора закуска - накисната предварително в мляко чия и плодове.  Вечеря - леко подлютен червен боб.         За празниците : уханен козунак и оризче в плънката на агнето.                                               "Фамилекс" ни съпътства, дано да си запази качеството, с което ни привлече и което ни радва!

# 190
  • Мнения: 308
Ще направя боб в гърне. Става неустоим с пресен джоджен

# 191
  • Мнения: 8 796
Ще правя дроб сърма за Великден. Оризът на Фамилекс ми е познат и не бих рискувала с друг. Вече се запасих.
Още не съм пробвала нахута, но прочетох добри отзиви тук, така че го включвам в списъка.
Салата с червен боб също е традиционна, винаги с Фамилекс. За празници залагам на изпитаното.

# 192
  • Мнения: 3
Салата от боб,лук,маслини и магданоз,полята със зехтин.

# 193
  • Мнения: 2 558
Салата с червен боб или нахут и дроб сарма с ориз.

# 194
  • Мнения: 2 290
В нашето семейство спазваме определени традициите на големите християнски празници.
На Великден /както и на Гергьовден/ се пече агне
А какво е печеното агнешко без плънка от качествен ориз Smile

Общи условия

Активация на акаунт