Лидл 126 - Априлско-ваучерна

  • 91 194
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София
  • Мнения: 11 688
Каква е цената на бадемовото брашно? И наистина ли е от печени бадеми?
Не, не са печени бадемите и е 5 лв.

# 1 216
  • Мнения: 14 966
Марчева, може ли да предложиш някаква рецепта с това брашно. Кексче, мъфинки, туй- онуй благичко. Моляяяя.
Аз си купих и търсих рецепти в нета, ама са все за безглутеинови сладкиши, или някакви ..никакви ми се сториха.
А и не само Марчева, който прави нещо престъпно вредно с брашното. Rolling Eyes

Тет, добре, че сподели за новите опаковки на микса за супа, щях и аз да се блещя.

# 1 217
  • София
  • Мнения: 11 688
Марчева, може ли да предложиш някаква рецепта с това брашно. Кексче, мъфинки, туй- онуй благичко. Моляяяя.
Аз си купих и търсих рецепти в нета, ама са все за безглутеинови сладкиши, или някакви ..никакви ми се сториха.
А и не само Марчева, който прави нещо престъпно вредно с брашното. Rolling Eyes

За теб - винаги. Измежду 900 рецепти изрових някои нещица, дано да ти харесат с удоволствие ги представям, вероятно съм изпуснала още, ама друг път. Имай предвид в която и рецепта да прочетеш, по принцип пиша, не само при мен, бадемовото брашно може да бъде заменено с лешниково и обратното, не е проблем да се заменят, но тъй като почти няма лешниково ползваш бадемово. Рецептите които ти пускам са само с бадемово брашно.

Скрит текст:
https://recepti.gotvach.bg/r-120422-Кростата_с_ябълки,_конфитюр_от_кайсии_и_бадеми

https://recepti.gotvach.bg/r-119573-Баска_торта_с_крем_ванилия

https://recepti.gotvach.bg/r-93511-Великденска_италианска_Коломба

https://recepti.gotvach.bg/r-1604-Арабски_Специалитет_-_Марокански_Бисквити

https://recepti.gotvach.bg/r-76855-Кайсии_с_бадемова_паста_в_бутертесто

https://recepti.gotvach.bg/r-95306-Коледни_Сладки_Линцер

https://recepti.gotvach.bg/r-57086-Бадемови_коледни_сладки_с_Махлеб_и_Тонка_боб

https://recepti.gotvach.bg/r-54931-Бадемова_шоколадова_торта_с_круши

https://recepti.gotvach.bg/r-53835-Маслено_тесто_с_франджипан_и_ябълки

https://recepti.gotvach.bg/r-52262-Кейк_торта_с_италиански_сливи

https://recepti.gotvach.bg/r-46552-Лимонов_мерингов_тарт

https://recepti.gotvach.bg/r-44566-Ванилови_френски_макарони - това бяха първите които се опитах да приготвя, сега вече съм майсторица  Wink
https://recepti.gotvach.bg/r-42967-Шоколадово-бадемова_торта_без_брашно - няма вид но е много добра на вкус и е взета от много добър кулинар
Скрит текст:
Винаги можеш да ми питаш и уточняваш, не ми е проблем.  Hug

tays, по празниците скачаш ли до съседите, онези с хубавото море, мисля да скоча за няколко дни, че са много дни,  към Пелопенес да отидем, к`во ще кажеш ,  тук ..... лошо време, а там 23-24 градуса .  Wink може и повече
.

# 1 218
  • Mostly in my mind
  • Мнения: 8 724
На Марчева препоръчвам коледните линцер сладки!!! Уникално вкусни са! Мисля дори сега за Великден пак да ги направя.

# 1 219
  • София
  • Мнения: 1 832
Скрит текст:
Кафе на зърна Лаваца си взех от Лидл-а на вагона в София в сряда . В събота имаше и в този на Сливница.

Коя лаваца е била намалена.. Скоро купих новата ми любима от сба на 20 лв
[/quote]

Не е тази, тази преди време и аз бях купила май от Кауфланд, много ми хареса. Лаваца  Роса беше в Лидл.

# 1 220
  • Мнения: 10 070
Кафявата Лаваца е с повече арабика, а червената (роса) - с робуста и според мен има по-киселеещ вкус. Намират се (от дистрибутори е по-лесно) и пакети 100 % арабика, струва ми се, че в Метро съм виждала.

# 1 221
  • Мнения: 20 136
На мен киселеещи ми са кафетата с повече арабика.

# 1 222
  • Мнения: 10 070
Скрит текст:
Въпрос на вкус и усещане. Правя кафе (Лаваца) от такова на зърна със състав 100% арабика и това е най-хубавото за мен на вкус и изобщо не киселее.

# 1 223
  • Мадрид / София
  • Мнения: 5 975
Арабиката е киселееща затова не я харесвам ама никак. Друго си е робуста. Но вече не пия кафе така че е все едно.

# 1 224
  • Варна
  • Мнения: 25 236
И по мои наблюдения арабиката киселее, робустата горчи.

# 1 225
  • София
  • Мнения: 5 547
И по мои наблюдения арабиката киселее, робустата горчи.
И моето впечатление е такова. Смес която да уравновеси двете е най- добре.

# 1 226
  • Мнения: 2 228
Пък аз купувам гръцки кафета, които имат аромат на ядки Grinning тукашните са кофти все.

# 1 227
  • София
  • Мнения: 5 547
Пък аз купувам гръцки кафета, които имат аромат на ядки Grinning тукашните са кофти все.
Искам снимка или линк,може на лични.

# 1 228
  • Мнения: 5 115
Великденските зайци с каланхое колко са големи? И каланхоето мини ли е?

# 1 229
  • Мнения: 2 228
Амииии най-много харесвам едно насипно от едни магазинчета в Солун, много леко е изпечено, почти жълто на цвят. Харесват ми също блендовете на Coffee island, а когато нямам път на юг, купувам този вид: http://www.kalimerashop.com/catprod_21/product_166.html от гръцките бакалии тук.
Но аз пия само в джезве и силни кафета не ми понасят.

Общи условия

Активация на акаунт