Какво повече НЯМА да купя - 15

  • 88 255
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
  • Мнения: 25 236
Замества се със сол, обикновена готварска. Така си правим и домашните колбаси. Така са консервирали меса още преди да има хладилници и камери.
Точно. Аз купувам едни пастърми на Великов, имаше и още една марка, но не си я спомням в момента. Те са само месо и готварска сол, нищо друго. Не са чак толкова трайни, колкото тези с нитритна сол, но аз и не ги оставям да се застоят Mr. Green

# 406
  • Мнения: 2 267
От какво се  правят колбасите ли? От суха кръв, смлени кости, нокти, свински колаген и много сланина.

# 407
  • София по рождение
  • Мнения: 1 240
От какво се  правят колбасите ли? От суха кръв, смлени кости, нокти, свински колаген и много сланина.

Ужас!!! Дали е така с колбасите, напр. италианските, които продават в Лидл?

# 408
  • Мнения: 5 300
Правят се от свинска плешка, изрезка 50/50 и кожи гел за спойка, моля не говорете глупости, дори в кренвиршите няма нокти и перушина...

# 409
  • Мнения: 4 239
Момичета, не може ли коментарите да звучат горе долу така : Няма да купя салам Х на фирмата У, защото (съдържа нещо, което ми е вредно, или знам със сигурност, че съдържа нокти)

# 410
  • Мнения: 1 953
Няма да купя леща "Имало едно време" на Крина. Ужасна е. Варя я 2-3 часа и накрая някакви обелки най-отгоре. Да похваля друга тяхна - канадска или френска, все не мога да запомня, черно-зелени са зрънцата, докато я сложа и тя се е сварила, вкусна е и зрънцата са цели.

Последна редакция: вт, 18 юни 2019, 19:34 от rovaru

# 411
  • Мнения: 15 309
Ааа, да, канадската им леща е супер. И червената им и тя. Тя пък увира направо с поглед. Предпочитам "вносните" видове леща, българската ми е дребна, има за чистене и трудно увира.

# 412
  • Мнения: 25 737
От какво се  правят колбасите ли? От суха кръв, смлени кости, нокти, свински колаген и много сланина.
Малко сланина, тя е скъпа. Peace

# 413
  • Мнения: 2 267
От какво се  правят колбасите ли? От суха кръв, смлени кости, нокти, свински колаген и много сланина.
Малко сланина, тя е скъпа. Peace
Да, тъкмо щях да добавя "като за сланината не съм сигурна". Най-вероятно някаква лой.

# 414
  • Мнения: X
Българска леща? Това не го вярвам. И на етикета да видя, че е произведена в България, няма до повярвам отново.

# 415
  • Мнения: 1 953
Ми, то на опаковката го пише.

# 416
  • offshore & overseas
  • Мнения: 3 417
Българска леща? Това не го вярвам. И на етикета да видя, че е произведена в България, няма до повярвам отново.
Такава е марката на Крина, пък дали наистина е българска...

# 417
  • Мнения: X
Сладоледена торта от ЛИДЛ.
Да,2000мл. за 6.99 е добре,обаче на дъното има някакъв гаден карамел примесен с нещо като кайсиево сладко,а какаото горчи.

# 418
  • Мнения: 10 210
Не знам коя е тази торта, след малко отивам да я видя, описанието ми прозвуча като реклама. 😃 Обожавам карамел и кайсиево сладко, а горчивото какао е натуралното и най-истинско.

# 419
  • София
  • Мнения: 5 726
Е в цеха, в който работех аз имаше желязна хигиена, дори има видеонаблюдение, което следи дали се спазват нормите по НАССЕР и работниците са санкционират при нарушение, та от тези колбаси ям.
Коя е тази марка?Може и на ЛС.
Защо неща от които сме доволни не се казват с името, както и тези от които не сме. Какъв е смисъла само да се казва, лош продукт е.

Общи условия

Активация на акаунт