Лидл 125 - Мартенска инвазия от стикита :)

  • 109 533
  • 1 755
  •   1
Отговори
# 1 140
  • Мадрид / София
  • Мнения: 6 034
Сметановото сосче го правих и с мерлуза (ломо от мерлуза - горната част, която е най-месеста и без кости) и стана добре.

# 1 141
  • Мнения: 10 314
Интересна рецепта, благодаря! Обикновено  приготвям заека цял (без главата де) в гювеч, заедно с няколко цели глави лук, няколко скилидки чесън, 4-5 едро нарязани картофи, 1-2 моркова на кръгчета, добре посолен с червен пипер, с 1-2 дафинови листа, поръсен с олио и с добавена в съда малко вода и става чудесен.

# 1 142
  • Мнения: 69 085
Не става ли сух. Моят беше залят с половин пакетче масло /при запържването/, и с две течни сметанки, и пак ми беше сухичко.

# 1 143
  • Мнения: 10 314
Не, задушава се в гювеча (с капак), а същевременно хваща и коричка. Но нацелвам колко вода да сложа и го поръсвам с олио добре

# 1 144
  • София
  • Мнения: 16 117
Продължавам да издирвам бебешките чаршафи на самолети.

Моля, ако някой ги види, нека ги купи! Ще ги платя с наложен платеж, с доставка до офис, или както е удобно! 

Сигурно вече е късно, но имам ги и се глася да ги връщам.
Не стават за матрака на малчо. Само са пробвани, не са прани, пазя и касовата бележка.
Работя в Лозенец/Кошарите/, вечер съм в Дианабад.

# 1 145
  • Русе
  • Мнения: 7 075
Някой има ли мнение за хлебопекарната от новата брошура?
Имам я от август 2016 г. Доволна съм, но от старата ми Силвъркрест с 1 бъркалка бях по-доволна. Покритието на казана и бъркалките беше друго и естествено по-добро.

# 1 146
  • Мнения: 6 491
Едно време майка ми, лека и пръст, накисваше черния дроб в прясно мляко преди да го приготви, за да не бъде сух, а сочен. Това по детските ми спомени. Сега, дали тези ми спомени са адекватни и към заека...не знам Stuck Out Tongue Winking Eye Просто, сега докато ви четях, се сетих и споделям.

Последна редакция: пт, 22 мар 2019, 21:37 от Thirteen#

# 1 147
  • Мнения: 69 085
А, що....добре стана зайчето, когато го правих миналия път. Ама вратле свинско си ми е фаворит на мен.

# 1 148
  • Мнения: 5 390
Приготвих пресен питомен заек с лук, чесън, картофи, вино 1 чаша, червен пипер- много,  малко сминдух, черен пипер,джоджен, сол, масло по преценка и вода 1 чаша. В глинено гърне на по- слаба фурна за около 2 ч

# 1 149
  • Мнения: 35 151
Майка ми го пече с бяло вино и малко водичка под фолио.

А аз кисна черен дроб със сода. Става дунапрен!

# 1 150
  • Мнения: 347
Има ли детска паста за зъби. Днес търсих, но не можах да намеря. Питах един от служителите, но и той не можа да ме ориентира.
Има Dentalux 

Да два вида е даже, с аромат портокал и дъвка.За съжаление моя звяр не я одобрява. Според мен е добра ,и двете тубички аз си я използвах.

# 1 151
  • Mostly in my mind
  • Мнения: 8 768
А, що....добре стана зайчето, когато го правих миналия път. Ама вратле свинско си ми е фаворит на мен.
Е, при това положение нормално зайо да ти е сух.

# 1 152
  • София
  • Мнения: 851
Похвала за кивито, хубаво е! Втори път купувам тази седмица.
Детето искаше. Взех няколко, нищо че бяха твърди както ябълки. За моя най-голяма изненада, плодовете са сладки и сочни. Убеждавах го, че щом е твърдо, значи е кисело и трябва да изчака да омекне. Да, ама не ... Беше проверил сам и вече не ми вярва, ха-ха Joy

# 1 153
  • Мнения: 2 948
Много полезна информация за кивито, благодаря! Flowers Hibiscus

# 1 154
  • София
  • Мнения: 9 950
Фолиата за печене са с тефлон - няма нужда...
Някой има ли мнение за хлебопекарната от новата брошура?
Имам я от август 2016 г. Доволна съм, но от старата ми Силвъркрест с 1 бъркалка бях по-доволна. Покритието на казана и бъркалките беше друго и естествено по-добро.
Има опция да си направиш 8 твои програми.

X Реклама

Общи условия

Активация на акаунт