Лидл 124 - Февруари

  • 152 662
  • 2 043
  •   1
Отговори
# 2 010
  • Mostly in my mind
  • Мнения: 8 770
Така де, и аз мисля така. Но не разбрах защо КФМ и Верея не са добре. В интерес на истината точо КФМ, ако мога да вярвам на състава им, мисля, че са едни от малкото качествени. Но понеже се спомена марката, затова попитах защо. Simple Smile

# 2 011
  • Мнения: 36 666
И аз мисля, че всичко се прави по един и същи начин. Дори за био храните не е сигурно колко са био.
Единственото сигурно, е човек да си ги прави сам.

# 2 012
  • Мнения: 69 101
И аз така. То кое е качественото...към Килпоп ми е питането? Че за него да си дадем парите. Кое?

Аз гледам да се храня с прости храни. Необработвани..като месо и яйца. Но и при тях си има намеса...така че...

# 2 013
  • Мнения: 504
И аз от познат (вътрешен човек) знам, че на Верея прясното и киселото мляко с ниските проценти не става. Било само сухо мляко и нищо истинско. По-добре да се взима 3,6% и 4,5% и от двете млека. Не знам за това новото Чудно, което са пуснали наскоро, някой пробвал ли го е ?

# 2 014
  • Mostly in my mind
  • Мнения: 8 770
И аз знам за Верея високите проценти, че са добре. Чудно съм набелязала. Ще го пробваме.

# 2 015
  • Мнения: 2 850
Не конкретизирам никой , но като цяло хората са станали толкова недоверчиви, че дори някой производител да изкара нещо истинско - пак няма да му се вярва. Харесвам Верея, дори повечето пъти ям 0,1% млякото. Не е кисело като домашното, но ми харесва. А това "Чудно" какво ли му е чудното...Вкъщи има, но не съм го
 опитала още. КФМ не съм яла от години...

# 2 016
  • на Мелмак
  • Мнения: 11 068
Тете, с този зехтин сме от година. Тачим си го в къщи. Имам туба и половина още, дано ме изкара до следващото пускане.

# 2 017
  • Мнения: 69 101
Ох, защо и аз не взех две тенекии тогава. Хем се чудех...ама пусто...

# 2 018
  • Перник
  • Мнения: 4 868
За КФМ си спомням преди години, че ги бяха хаванали в българското си предприятие да преработват испански колбаси с изтекъл срок на годност. Оттогава имам едно на ум за тях. Но пък преди 2 седмици купих тяхна шунка, която си беше ОК.

# 2 019
  • на Мелмак
  • Мнения: 11 068
Ох, защо и аз не взех две тенекии тогава. Хем се чудех...ама пусто...
Единствено за това и някакви чаркалъци ММ се навива да отиде сутрин до Лидъл Joy

# 2 020
  • Мнения: 10 212
КФМ имат и серия "чиста храна" (като "зелен етикет").

# 2 021
  • Mostly in my mind
  • Мнения: 8 770
КФМ, също така, са едни от малкото колбаси, които нямат натриев глутамат. Поне така пише... макар че по последни изследвания го изкараха, че не бил толкова вреден. Дори се отслабвало от него. Joy

# 2 022
  • Мнения: 2 850
etty, и вкъщи чаркалъците са много тачени. Голяма еуфория е всеки път, когато има нещо интересно... Grinning  Сега чакаме гайковерт да пуснат.

# 2 023
  • Мнения: 10 212
..Дори се отслабвало от него. Joy
М..да, най-вече умствено... Без майтап.

Проблемът на колбасите е нитритната сол и нежеланието на производителите да я заменят с обикновена готварска сол. Да се слага глутамат е върхът на безумието.

# 2 024
  • Мнения: 2 850
Като заговорихме за глутамат, преди дни си купувах ядки (фъстъци). Бяха само със сол по етикет, чета състава...ГЛУТАМАТ ?!? И се започна едно лудо ровене, накрая намерих едни само със сол...ужас
Sad

Общи условия

Активация на акаунт