На въпросния щанд пише, че е за диабетици. Но има интересни неща. Например: ябълково брашно, шипково брашно, пълнозърнесто брашно, ръжено брашно, царевично брашно разтворимо, безглутенови царевични пръчици, разни чайове и други неща, които сега не помня.
Купих от ябълковото брашно, но се чудя как да го направя и на какво? Някой ползвал ли е такова брашно? Дайте идея...
А останалите неща - какво мислите за тях? Например за пълнозърнестото брашно?
Да си задам и другите въпроси, та да не отварям тема след тема.
Май питах вече в една тема, но пак - коричка от какъв хляб мога да давам? В магазина не съм видяла досега пълнозърнест хляб, в който да няма пшеница?!?
Знае ли някой откъде мога да намеря сушени плодове, които да не са обработвани със сяра и тям подобни? Интересуват ме сушени сини сливи и кайсии - засега?
По-екзотичните плодове, конкретно папая, авокадо и манго - мога ли да давам купени от пазар/магазин или и тях ги блъскат с разин химии? И изобщо като нямам плантация за плодове и зеленчуци как да си набавям такива за домашно приготвяне на харната и каква ми е алтернативата?
Май станаха мног овъпросите, но отдавна ги трупам...