Рецептата е много лесна. Блата го направих от 5 яйца, 1 чаша захар, 1 есенция ром и 1 чаша брашно.. като пандишпан. Мислех да сложа набухвател, но се отказах, защото стана доста тестото. Крема е от 1 голяма кофичка заквасена сметана ( 400 г), 300 г извара, 1 ч.ч пудра захар, 1 есенция ванилия. Отделно разтворих 2 пакетчета желатин на Д-р Йоткер с малко вода, доабвих сока на 2 компотчета от манго и мандарини и го разтопих. Половината плодовете оставих за украсата а другите ги нарязах и разбърках към крема. Като поизстина желатина 1/3 го сложих в крема и разбърках добре. Блата като изстине се срязва на 2. Маже се с крем, оставям леко да стегне в хладилника, глагам другия блат и отгоре доизсипвам крема, оставям да стегне крема в хладилника за 30-40 мин, нареждам плодовете и заливам с останалия желатин. Слага се в хладилника за 1 - 1 1/2 час и е готова. Моята едвам издържа да стегне и вече беше преполовена от мъжете.
Ами това е, да ви е сладко!