Да си поговорим за домашната шунка, шунковарите и други вкуснотии - 4-та

  • 25 057
  • 214
  •   1
Отговори
# 210
  • Мнения: 2
Сърдечно благодаря за компетентните и бързи отговори ,а и препоръка Simple Smile))

# 211
  • до най-прекрасния мъж
  • Мнения: 10 720
И аз до сега се мъчех с обикновена сол. В неделя сварихме първи опит с нитритна сол. Разликата е огромна, не само в цвета, но и във вкуса на месото. Преди биеше повече на варено месо, сега си мирише на шунка и има вид на шунка. Имам още малко да усъвършенствам технологията, защото ми се получават шупли, но и това ще стане скоро.

# 212
  • София
  • Мнения: 19 221
А откъде нитритната сол? Поръчка онлайн?

# 213
  • Мнения: 3 608
А откъде нитритната сол? Поръчка онлайн?
Либор, ОЛХ

# 214
  • до най-прекрасния мъж
  • Мнения: 10 720
Ако си от Пловдив, магазин Бахарика. 4 лв килото. Мисля, че продават и онлайн.

Общи условия

Активация на акаунт