Здравословни олиа за готвене

  • 881
  • 1
  •   1
Отговори
  • Мнения: 1 117
  Досега съм използвала само зехтин и слънчогледово олио при приготвянето на храната вкъщи.
 Решила съм да започнем изместването им от по - здравословни такива - олио от авокадо, олио от орехи, от тиквени семки и т.н.   Какво трябва да имам предвид при приготвянето на храната с такива олия?
 Кое за до колко градуса топлинна обработка е подходящо? Много ми е интересно в какви рецепти ги използвате?
 Има ли ограничение използването им при приготвянето на храната за деца?
 

# 1
  • София
  • Мнения: 38 199
Слънчогледовото олио е достатъчно здравословно за готвене и пържене.

Общи условия

Активация на акаунт