Отчитам се с едни прекрасни сотирани картофки. Ще пусна рецептата от компа по- късно, пак ги нападнахме като невидели и се сетих за снимка, чак когато останаха две парченца и ме досрамя 😁
Kristaline, не го изпробвах това втасване, че ползвах за замесването пластмасова купа и после не ми се цапаше нов съд . Обаче като замесих сместа и я покрих с фолиото бутнах купата във фурната да стои и още на 3 час беше втасало тестото. Поне в моята фурна без да работи като сложа тесто доста бързо втасва. Предполагам заради добрата херметизация, изолираността и температурата вътре. Това са си някакви мои наблюдения и размисли. Единстваното, което ще променя като го правя следващия път е солта. Мисля да сложа 1,5 ч.л., че ни дойде малко безсолен. До сега не ми се се случвало с рецептите на пекарната, където пак се слага 1 ч.л., но тук някак на всички ни направи впечатление и си допълнихме със сиренце
Стела, чуден стана, а коричката е направо уникална. Досега хляб съм правила само в пекарната. Мерси, че сподели рецептата!