Но не ми пречи да си чета.
Обаче - всички имаме котлони и фурни
и всички знаем колко време средно отнема пътя от магазина до чинията
и най-професионалния конвектомат няма как да сготви месо за отрицателно време
а това "панирани" и "грил-тиган" - отнема точно 30-40 минути за да речем 6 сандвич тост-а и 6-8 наденици.
"хапки" с хайвер - това предполага поне 20 минутно кълцане на филия ли или на каквото е хайвера - отделно омазване още толкова
А дори и да разполагаш с целия си ден, или ако съпругът ти помага както казваш, то значи се въртите само в кухнята...
А добрата стара яхния, на която тайната във вкуса е дълго готвене на слаб огън ?
А технологично време за накисване, мариноване, размразяване ?
пазаруване?
Аз искам да разполагам оптимално с времето си, искам семейството ми да се храни здравословно и разнообразно.
Искам, ако може, да пестя средства и сили.
Ако имаш някаква тайна, моля да споделиш
С най-добри чувства както казах - на мен не ми пречи