Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

се променя - разгледайте новостите и споделете с нас впечатленията си Включете се
Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
735-739 от 739 отговора

София

Мнения: 6 845
Здравейте! Пореден провал с крем-карамела Sad  Пекох на 150 градуса, добавях лед, не завря водата и стана на шупли, като пресечено. Отгоре дори не хвана коричка. Ужас.
Ще опитам по рецептата на Пейч, но имам питане - добавя ли се студена вода или лед, ако тръгне да завира водата?
Също така, моля, дайте други рецепти или акъл - какво бъркам?

Благодаря предварително Smile

Това е  рецептата  която винаги работя. Никога не добавям студена вода , а напротив, гореща в тавата. Ако имаш търпение изчети рецептата, разгледай снимките. А ето , че и Лабрекс въобще не ползва вода. Това е най-лесният десерт.
Цитирай


Мнения: 1 744
Докладвам Very Happy Отново пълен провал по рецептата на Пейч Very Happy Това беше лошата новина, добрата е, че май си открих грешката и сега правя трети опит....за днес Very Happy  Та при двата ми опита ползвах едни керамични купички, които са доста плитки. Съответно самият крем става не повече от 1 пръст висок, при това положение и водата в тавата е доста малко и завира. Сега опитвам в доста по-голяма тавичка, самият крем е по-висок. Да видим какво ще стане Smile
Цитирай

Русе

Мнения: 2 020
Докладвам Very Happy Отново пълен провал по рецептата на Пейч Very Happy Това беше лошата новина, добрата е, че май си открих грешката и сега правя трети опит....за днес Very Happy  Та при двата ми опита ползвах едни керамични купички, които са доста плитки. Съответно самият крем става не повече от 1 пръст висок, при това положение и водата в тавата е доста малко и завира. Сега опитвам в доста по-голяма тавичка, самият крем е по-висок. Да видим какво ще стане Smile

В ниските купички, когато са на водна баня, водата като закипи влиза в тях и крем карамела става на шупли или както си описала в по горния пост, стои като пресечен. Повечето вода попаднала в сместа, не му дава възможност да стегне.
Цитирай


Мнения: 1 744
Да, точно. Ще си взема като твоите Smile
Цитирай


Мнения: 6 653
Хайде в следващата тема с въпросите, моля Smile  http://www.bg-mamma.com/?topic=1065761
Хубава нова седмица!
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
735-739 от 739 отговора