Нещо просто, което обичате да похапвате

  • 48 181
  • 628
  •   1
Отговори
# 300
  • В градината...
  • Мнения: 15 930
Виж в Гугъл, ама по-добре недей, да не се покапеш ...

# 301
  • София
  • Мнения: 38 476
Хляб, фъстъчено масло, банан и бекон. Щуро съчетание. Обаче фъстъченото масло, което взех е твърде сладко.

# 302
  • В градината...
  • Мнения: 15 930
Но пържен карамелизиран банан.
Гледах в едно предаване с Андрю Цимер за странните храни. Та, показваха как го правят в родния град на Елвис Пресли в един ресторант.

# 303
  • Мнения: 4 859
У дома сандвич елвис пресли правим с фъстъчено масло,сладко/желе и запържен бекон.Ще пробвам и варианта с банан ,интересно ми звучи.

# 304
  • В градината...
  • Мнения: 15 930
Аз се учудих, че в Бг е популярно с желе. Явно за по-лесно.

# 305
  • На брега на реката
  • Мнения: 4 361
Току що доволно се наплющях с камембер директно запечен с дървената му кутийка. И мъничко розмарин. Доста препечен хляб замина Stuck Out Tongue Winking Eye

# 306
  • Мнения: X
Хляб, фъстъчено масло, банан и бекон. Щуро съчетание. Обаче фъстъченото масло, което взех е твърде сладко.
Купуваш си белени печени фъстъци с морска сол. Изсипваш ги в блендера. Натискаш копчето и бръмчиш, докато се получи фъстъчено масло. As simple as that.

Ако не искаш солено, купуваш сурови белени фъстъци и ги печеш. После правиш упражнението с блендера.

# 307
  • WonderLand
  • Мнения: 3 895
Фъстъченото масло от mr Almond е неутрално (няма нито сол, нито захар).

А камембера в кутийката как се пече?  И после как се отваря?

# 308
  • Мнения: X
За мен проблемът с фъстъченото масло е недоверието ми какво са набутали вътре. Дали е само от фъстъци или малко фъстъци с палмова мазнина. И понеже приготвянето му е повече от елементарно, предпочитам да си го направя сама.

# 309
  • На брега на реката
  • Мнения: 4 361
Силвър, кутийката му е от тези дървените. Вадя от найлоновата опаковка и връщам в дървената кутийка. Нарязвам отгоре като решетка, без да правя плътен разрез до дъното, бучкам няколко стръка розмарин и пека 15 минути максимум. Правила съм и със сладко от боровинки/ягоди, с чесън и сушени домати, но с розмарин ми е най-вкусен. После препичаш филийки, топиш и ядеш. Върви и с вино, но ме досрамя да пия от обяд Grinning
Аз обикновено паралелно пека и друго във фурната и като е хубаво загряла, мятам камембера Simple Smile

# 310
  • Мнения: 2 050
Аз му буча и чесън на сиренцето ммм и заливам с малко зехтин.

# 311
  • Мнения: 603
Макарони със сирене и масло
Домати и сирене
Палачинки
Картофена салата с лук и магданоз
Баница
Тиквеник
Пържени яйца мога да ям по цял ден и вечер
Омлет

# 312
  • Мнения: 2 050
Сега се сетих за любимия ми бърз сос за паста. Течна сметана и синьо сирене, разбърквам и воала. За по-лек вкус (ако може да се каже така за нещо с пълномаслена сметана) може да се добави и бяло саламурено сирене. Аз го харесвам студен върху гореща паста, но за 5мин е готов горещ също.

# 313
  • На топло в неговото сърце.
  • Мнения: 3 459
Яйца на очи с кашкавал отгоре,
кисело мляко със захар

# 314
  • софия
  • Мнения: 2 463
кисело мляко с какао , малко мед и натрошена бисквитка/банан

Общи условия

Активация на акаунт