Нещо просто, което обичате да похапвате

  • 48 173
  • 628
  •   1
Отговори
# 375
  • Мнения: 7 911
На морето ядох печена царевица на газова скара, намазана яко с маргарин, много сол и задушена в алуминиево фолио. Ох, сега да имаше една....

# 376
  • Бостън
  • Мнения: 13 483
Само масло, това соленото, върху домашния хляб мммм Blush

Все едно описваш ирландското масло в хладилника ми!
Kerrygold Butter

# 377
  • град-държава
  • Мнения: 5 863
Не е трудно. Купуваш качествено масло и овкусяваш с каквото и колкото ти харесва. После охлаждаш и готово. Хубаво е да постои, за да поеме ароматите и вкусовете. Билковото масло например е класика.

# 378
  • Мнения: 5 262
французите имат едно много шкусно солено ... немците имат кисела сметана, йогурт и обикн. масло.

# 379
  • На брега на реката
  • Мнения: 4 361
Само масло, това соленото, върху домашния хляб мммм Blush

Все едно описваш ирландското масло в хладилника ми!
Kerrygold Butter

Задължително ще го пробвам! Благодаря! Може би трябваше да уточня, че го ядох в Ирландия. Виж как ме уцели с това ирландското масло Simple Smile

Вермилион, сетих се и аз за подобен вариант, ама я налучкам солеността. И тоя мек вкус! Ирландска му работа, ще тествам това на Агент Simple Smile

# 380
  • Мнения: X
Зеле нарязано с картофобелачката на супер тънко,майонеза,морков,варено яйце и магданоз Simple Smile

# 381
  • Мнения: X
Аз обичам моркови, нарязани с белачката на тънки слайсове, но как режеш зелето с нея?

# 382
  • Мнения: X
Не е много просто, поне като време за приготвяне, но обожавам пача с мноооого чесън.

# 383
  • Мнения: X
Аз обичам моркови, нарязани с белачката на тънки слайсове, но как режеш зелето с нея?
Много е лесно,избирам не много голяма зелка,режа на четири,хващам една четвъртина здраво за да не се разделят пластовете и стържа по нея с белачката Simple Smile
Става страхотно и фино.

# 384
  • Бостън
  • Мнения: 13 483
Все едно описваш ирландското масло в хладилника ми!
Kerrygold Butter

Задължително ще го пробвам! Благодаря! Може би трябваше да уточня, че го ядох в Ирландия. Виж как ме уцели с това ирландското масло Simple Smile
[/quote]
Само да уточня, че аз живея извън БГ и не знам дали го има на БГ пазара Simple Smile СЪщо така имай предвид, че Кериголд маслото го има и във вариат солено, но и безсолно, а това мекото е в кутийки като показаната и е допълнително разбивано за да се получи "меката" консистенция. Не е като Кериголд в нормалните пакетчета за масло Simple Smile  Да ти е сладко!

# 385
  • На брега на реката
  • Мнения: 4 361
Разгледах им сайта и видях разновидностите им. На пръв оглед в Алди нямаше такава марка, но ще обходя и другите големи вериги. Ако не, ще търся softer да е и да има сол Simple Smile
Отново благодаря! Flowers Hibiscus

# 386
  • Мнения: 1 415
Май не е точно нещо просто,но обичам да си правя и микс от макарони с риба тон,авокадо и царевица,като салата,понякога и броколи слагам,и за завършек,лимонов сок.

# 387
  • Мнения: X
Аз обичам моркови, нарязани с белачката на тънки слайсове, но как режеш зелето с нея?
Много е лесно,избирам не много голяма зелка,режа на четири,хващам една четвъртина здраво за да не се разделят пластовете и стържа по нея с белачката Simple Smile
Става страхотно и фино.
Много благодаря за инфото! Ще пробвам още днес, да видим колко съм сръчна.

Вчера направих нещо изключително просто и вкусно- в Кауфланд имаше патешки дроб 800 г пакета, метнах го в касерола заедно с 300 г масло, след 10-на минути добавих сол и черен пипер и пуснах пасатора. Получи се страхотен пастет. Подправките може да са и други- кой каквито обича, а дробът не е задължително да е патешки-телешки, свински, пилешки, заешки, все е ОК.

# 388
  • София
  • Мнения: 68
Преди няколко месеца в едно заведение ядох супер странна супа леща със селъри и розмарин. В добавка имаше домашно препечено хлебче и много вкусно, леко и меко масло. Леко солено и топящо се в устата. Не бях яла до сега масло с толкова богат вкус и само за него си мисля.
Само масло, това соленото, върху домашния хляб мммм Blush

Маслото, което описваш ми напомня на "вкус" на следното:

http://akula.bg//sites/akula.bg/files/1524687662__2.jpg

Абсолютно по същия начин бих описала вкуса му. Като масло е, сръбско е и е много вкусно.

# 389
  • Стара Загора
  • Мнения: 2 763
Добавям и едни странна спагето- супа, която моя мъж прави. Завира спагетите, към водата добавя цели яйца и спанак. Нещо като супа с поширани яйца. Но е много вкусно.

Общи условия

Активация на акаунт