HiPP – за един здравословен растеж

  • 11 717
  • 58
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 2 838
Пробиотик- млечно кисела култура, изолирана от майчиното мляко. Важен е за правилното развитие на детето.

# 16
  • Мнения: 1 429

Произхода на пробиотика в HiPP млечните формули, важен за адекватното развитие на имунната, храносмилателната и нервната система е първоначално изолиран от майчино мляко.

# 17
  • Мнения: 913
HiPP Combiotic съдържа  пробиотик,който е млечно-кисела култура, първоначално изолирана от майчино мляко.

# 18
  • Мнения: 666
С пробиотик млечно-кисела култура,първоначално изолирана от майчино мляко.

# 19
  • in Wonderland
  • Мнения: 6 047
Прпбиотикът в Hipp е млечно-кисела култура, която първоначално е изолирана от майчино мляко.

# 20
  • Мнения: 851
Произходът на HiPP Combiotic e по модела на природата - млечно-кисела култура, първоначално изолирана от майчино мляко.

# 21
  • иска ми се Варна през лятото
  • Мнения: 223
HiPP са разработили ново поколение млечни формули, базирани на най-новите научни открития и изследвания, по модела на природата:
- С пробиотик – млечно-кисела култура, първоначално изолирана от майчино мляко.

# 22
  • Мнения: 2 354
Произходът на HiPP Combiotic e по модела на природата - млечно-кисела култура, първоначално изолирана от майчино мляко.

# 23
  • Мнения: 1 406
Hipp combiotik е по-модела на природата със съдържание на пробиотик - млечно-кисела култура, първоначално изолирана от майчиното мляко.

# 24
  • Elhovo
  • Мнения: 360
Ново поколение млечна формула HiPP Combiotic, което  е най-близка по състав до кърмата, тъй като се използва Пробиотик с произход кърма - Пребиотик с произход мляко-лактоза, в комбинация с намалено количество на белтъка - както в кърмата, но с подобрено качество на лактоалбумина за да се удовлетворява нуждата от незаменими аминокиселини. Биологичният произход гарантира най-високо качество, без синтетични витамини.

# 25
  • плевен
  • Мнения: 450
              HiPP Combiotic-    С пробиотик – млечно-кисела култура, първоначално изолирана от майчино мляко ,Пребиотик с произход мляко-лактоза,

# 26
  • Мнения: 301
HiPP Combiotic съдържа  пробиотик,който е млечно-кисела култура, първоначално изолирана от майчино мляко.

# 27
  • Мнения: 3 608
 
HiPP Combiotic съдържа  пробиотик,който е млечно-кисела култура, първоначално изолирана от майчино мляко.

# 28
  • Мнения: 2 607
HiPP Combiotic съдържа Пробиотик и Пребиотик с произход кърма и мляко. Много добро мляко!

# 29
  • Мнения: 311
 Произходът на HiPP Combiotic e по модела на природата - млечно-кисела култура, първоначално изолирана от майчино мляко.

Общи условия

Активация на акаунт