Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

се променя - разгледайте новостите и споделете с нас впечатленията си Включете се
Проблемно забременяване
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
30-44 от 740 отговора


Мнения: 45
Здравейте, момичета.
Аз съм пациентка от съвсем скоро в Надежда. Накратко ще ви разкажа... На 29г. с мъжки фактор сме и ще се подлагам на хетероинсеминация. Сега започнах моите изследвания. Всички хормони и витамини, които съм правила са ми в норма, другата седмица имам час за ЦС. Днес ми е 2ри ден от цикъла и си пуснах останалите хормони. Много се обезпокоих от единият резултат, затова ви пиша, като по-компетентни от мен.
LH - 4.72 ( 1.9 - 12.6 )
FSH - 8.57 ( 2.5 - 12.5 )
Estradiol - 18.35 ( 46 - 607 )
LH и FSH мисля, че са добре, но този естрадиол много ме притесни. Моля за мнение. Благодаря ви предварително.
Цитирай


Мнения: 16 074
Защо те притесни? За втори ден е перфектен Smile По-скоро ФСХ ми се вижда височък за годините ти, но сам по себе си, нищо не означава.
Цитирай


Мнения: 45
Защото е по нисък от референтните стойности, зададени за фоликуларната фаза...
Цитирай


Мнения: 16 074
Идеален е Hug Не го мисли!
Цитирай


Мнения: 45
До колкото съм чела всички тези резултати + АМХ и Инхибин В дават яснота. Само, че останалите ще са ми готови чак във вторник.
Цитирай


Мнения: 16 074
И яйчниците, които се виждат на УЗ. Виж сега, ако искаш да намериш причини да се притесняваш, винаги ще намериш. Дет' се вика, накъдето си тръгнала, аз оттам се връщам Smile Но ти казвам, че за момента не е нужно да мислиш каквото и да е, резултатите са добри Hug
Цитирай


Мнения: 45
Аз съм си такава паника по принцип. Явно никога няма да се науча на търпение и спокойствие. Наистина просто не съм запозната и всичко ми е доста неясно, а искам да съм информирана. Много ти благодаря за подкрепата 🤗
Цитирай


Мнения: 16 074
Моля Hug И аз така подскачах за всяко нещо, тръшках се за най-малкото, тропах с крак от нетърпение и файда никаква Mr. Green Стискам палци да не се задържаш Smile
Цитирай

Пловдив

Мнения: 112
Здравейте и от мен. Някой от групата тук правил ли си е хистероскопия в Надежда? Четох, че трябва преди това да се направи микробиология, а никой не ми каза от болницата да направя. Възможно ли е да ми вземат секрет и да го пуснат за изследване в деня на манипулацията? Аз имам три опита инвитро там, но честно да Ви кажа нямам спомен някой да ми е взимал и при пункция секрет и да ми е правел микробиология, а идеята е да не ти вкарат някоя бактерийка.
На мен ми пуснаха МБ преди пункция в Надежда. При кой лекар си? Настоявай за МБ преди хистерото.

При Персенска съм. Все повече се притеснявам и не знам какво да правя. В понеделник ми е хистерото, сега и да звъня в болницата едва ли някой нещо ще ми каже. Направо се чудя дали да не отлагам за следващия месец, а идеята беше да ме види този месец на 10-ти ден, обаче ми каза да не губя време и като ми дойде направо на хистеро, защото е убедена, че имам проблем. Но въобще не предложи да ми вземе секрет за микробиология. Бях при нея на 18-ти ден от цикъла.
Цитирай


Мнения: 130
Имам няколко хистероскопии и никога не съм правила изследвания преди това. Не съм имала проблеми след това.
Цитирай


Мнения: 150
Аз правих ..нямам МБ
Цитирай


Мнения: 16 074
В началото и аз все исках мб. От един момент нататък стана безпредметно Joy Сега пускам само след ваканция с море или басейн, защото съм абонирана за гадове.
Цитирай

Кърджали

Мнения: 72
Как да го смъкна?


Цитирай

Пловдив

Мнения: 112
Това, ако е изследване за Б12, ме съмнява. Пусни си ново изследване. Учудвам се и на референтните стойности, обикновено в БГ горната граница е доста по-ниска, за разлика в други държави. Принципно този витамин не се натрупва в организма, това, което е излишно го изчишкваш.

https://www.edna.bg/kolonkata-na/zashto-b12-e-naj-slozhniiat-i-v … stoianova-4648183
Цитирай

София

Мнения: 4 871
Момичета, знаете ли дали пакетът на Цибалаб - Спокойствие върши работа за клиниката? Има само Хепатит Б, СПИН и сифилис в него. Това достатъчно ли е?
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
30-44 от 740 отговора