Развалени яйца!

  • 2 660
  • 6
  •   1
Отговори
  • Мнения: 6
ConfoundedConfoundedЗдравейте, преди няколко часа хапнах от едно сварено яйце... проблема е че когато преглътнах усетих, че нещо не е наред помирисах го и разбрах че е развалено. Опитах се да повърна но не успях, а съм чела какви ли не неща за натравяне с яйца и сега не знам какво да правя!!!:confounded:

# 1
  • Мнения: 4 518
Не съм лекар!
Доколкото разбирам не си яла много. Ако е така аз не бих тичала към спешното. Все пак ако ти стане лошо отиваш. Ако имаш аптека, на която се доверяваш, може и там да питаш. Те със сигурност знаят по-добре от жени във форум. Мен често са ме консултирали за малки неща, които не са за лекар, а и в почивни дни е така...

# 2
  • Велико Търново
  • Мнения: 1 402
От една яйце не мисля, а  и не си го консумирала сурово . Но все пак ако имаш възможност се консултирайте с ЛЛ

# 3
  • Мнения: 3 608
Може да ти се доповръща след време или да те хване разстройство.А може и нищо да не се случи.

# 4
  • Мнения: 41
Дано не си имала проблем, може би е трябвало да пиеш активен въглен след това, за да предотвратиш навлизането на токсини. Но мисля, че от една хапка нищо няма да ти стане.

# 5
  • на пъпа на Златията
  • Мнения: 3 212
Последната година гледам дом. кокошки. Вкуса им е различен . Същия е и вкуса на месото.
Бях свикнала на купените и още не мога да свикна на домашните. Като се ползват за направа на сладкиши не се усеща , но при пряка консумация са гадни.
В началото ги храних с готови смески и ми казаха че в тях има костно брашно за това е такъв вкуса. Следващата партида гледам само със зърно , но вкусът е същия , гаден.
Някои казват че когато човек заболее от рак  не може да яде месо. Аз обаче никога не съм харесвала месото , най много 2 пъти в месеца ще се сетя за месо и то през зимата. .Неконсумирането на месо отслабва имунната система на човек и може да заболее от туберкулоза , а аз като малка съм прекарала предтуберкулозни жлези.За тожа се насилвам да ям месо.
За сега не усещам гадния вкус  само на рибицита на прасето. 
За това от дом. петлета си направих пастет.

От силни дом. яйца съм получавала обриви.
Та може би и вашето е от рода на гадния вкус а не че са развалени.
Може да е от сорта на зърното, жито , царевица, слънчогледово семе. .
Пиленцата са дом. излюпени, не са хранени с антибиотици , ама на , такъв е вкуса им.
А като си спомня баба каква хубава  варена яхния с ориз правеше , ама нещо не става . Може би е и от породата на кокошките.
Продължавам да правя опити с различни породи.   

# 6
  • Мнения: 9 050
Поради естеството на форума само питам, бременна ли си? Ако не, най-много да се попрочистиш. Спи спокойно. Ако можеш де, че в тоалетната трудно се спи Wink

Общи условия

Активация на акаунт