Лидл 114 - Априлска тема

  • 138 851
  • 1 184
  •   2
Отговори
# 1 170
  • Мнения: 68 646
О...сори.
В главата ми е сладкарската извара Joy
Тъкмо хапвах от нея, като попита и по инерция отговорих. Извинете още веднъж...

# 1 171
  • Мнения: 1 008
Няма проблем Grinning Който за каквото си мисли Blush

# 1 172
  • София
  • Мнения: 3 845
Няма ли нова тема?

# 1 173
  • София
  • Мнения: 1 877
Не знам какво не му харесвате на рендето, на мен ми е идеално, от вчера само салати ядем вкъщи. Laughing

По въпроса на gala_ilieva и PELLI, добре реже и зеле, днес пробвах с една малка зелка - за отрицателно време стана на салата. Използвах зелената приставка, която е за по-едри филии. Не съм пробвала стар лук още, но съм сигурна, че ще стане с някоя приставка.

Да обобщя, пробвала съм само две от приставките - зелената (за краставици, тиквички и зеле) и оранжевата (за моркови). Никакви оплаквания.

# 1 174
  • Мнения: 47 981
Лук може, но зависи как ще го сложиш. Ако вземе да попадне на гладкото на голямата люспа, само се хлъзга и не става.

# 1 175
  • Г. О.
  • Мнения: 1 721
Има ли замразени пилешки хапки в Лидл и ако да - харесват ли ви?

# 1 176
  • Мнения: 5 508
Ние харесахме едни в кутия в два варианта - само пилешко и пилешко+сирене (ако не бъркам). Но зависи от партидата ... От четири пъти веднъж бяха много зле, а другите пъти 6+ Simple Smile

# 1 177
  • София
  • Мнения: 11 704
Центрофугата за зеленчуци е  САМО ЗА ПОДСУШАВАНЕ НА  зелени салати и друг подобни. В нея НЕ се измиват зеленчуците.  Ползвам я много защото не обичам зелената салата с водата заедно разбъркана, ползвам я когато съм забравила  да настържа и оставя тиквичките за тиквени кюфтенца  да се изцеждат за 1 нощ примерно, слагам ги в нея, посолявам, оставям за малко  и завъртам, изсушава ги прекрасно, пържа.
Главни са ми буквите не защото крещя, а за да наблегна на това което се коментираше ".....ползвам я за измиване ..."  Измиването става на ръка на всички зеленчуци.   Peace Peace Peace Peace

# 1 178
  • до най-прекрасния мъж
  • Мнения: 10 759
Центрофугата МОЖЕ да се ползва за измиване, но без капака. Само като гевгир - да налееш вода в купата и да потопиш с цедката това, което иска миене,  но е нежно и не става на ръка - череши, ягоди, вишни, боровинки. Или да накиснеш спанак или по-замърсени марули, за да им падне пръстта /после пак си искат миене на ръка листо по листо/. За миене чрез завъртане на капака НЕ става. Пробвала съм. Става ужасно тежко за завъртане и може да се счупи.

# 1 179
  • София
  • Мнения: 11 704
Центрофугата МОЖЕ да се ползва за измиване, но без капака. Само като гевгир - да налееш вода в на ...............
Да, може, но предназначението ѝ е друго, нали, а и предполагам че всеки/а има един нормален гевгир. При мен купата ѝ е много голяма, не ми е удобна, защото не купувам 5 кг ягоди наведнъж.  По тази логика може и тенджера да се ползва за миене.

# 1 180
  • have faith and be patient ..
  • Мнения: 4 674
Абе хора...аз пак не разбрах защо лука траява да е точно на шайби Joy
Ако е накълцан, не минава ли през устата Satisfied

За някоя екзотична рецепта освен. Не разумявам....
лукът на шайби режа, когато правя зимнини - различни зеленчукови салати, също така много обичам така нарязан лук на тиган със соев сос. Режа на робота, че с ножовете съм скарана и винаги се режа.

Пробвай да капнеш и по малко мед на всяка шайба отгоре , без да обръщаш,че много загаря .. слагам лук на шайби по много и в тава със свински врат на фурна  , в тиган със гъбки  .. понеже много се свива и ако е накълцан ще изчезне Simple Smile а аз го ползвам и за гарнитура към месата

# 1 181
  • shumen
  • Мнения: 18 015
Нова тема няма ли да има?
Тези термоси,който са в брошурата някой доволен има ли от тях?

# 1 182
  • Мнения: 35 110
Днес купих термос, утре ще го пробвам

# 1 183
# 1 184
  • Мнения: 1 600
Абе хора...аз пак не разбрах защо лука траява да е точно на шайби Joy
Ако е накълцан, не минава ли през устата Satisfied

За някоя екзотична рецепта освен. Не разумявам....
лукът на шайби режа, когато правя зимнини - различни зеленчукови салати, също така много обичам така нарязан лук на тиган със соев сос. Режа на робота, че с ножовете съм скарана и винаги се режа.

Пробвай да капнеш и по малко мед на всяка шайба отгоре , без да обръщаш,че много загаря .. слагам лук на шайби по много и в тава със свински врат на фурна  , в тиган със гъбки  .. понеже много се свива и ако е накълцан ще изчезне Simple Smile а аз го ползвам и за гарнитура към месата
Благодаря, ще пробвам с мед, не бях се сещала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт