Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 10

  • 117 354
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • София
  • Мнения: 15 478
Чолбур за топване, с вчерашния хлебец.

# 361
  • Мнения: 15 619
Чолбур за топване, с вчерашния хлебец.


Какво е това, Тайне? За първи път го чувам, а изглежда вкусно. Рецепта!? Grinning

# 362
  • София
  • Мнения: 15 478
Чолбур за топване, с вчерашния хлебец.


Какво е това, Тайне? За първи път го чувам, а изглежда вкусно. Рецепта!? Grinning
Проста, бърза и вкусна селска манджичка, едно време баба ни я готвеше,но тогава не се интересувах от готвене.После баба си отиде, а майка ми даже не се сещаше за какво говоря.И Йоли като я написа така се зарадвах.

http://yoli-www.blogspot.bg/2013/10/blog-post_8.html

# 363
  • Мнения: 14 103
И аз много го харесвам. Подсети ме за него, Тайне. А и голямото сине ще му се зарадва.

# 364
  • SHOOT ME 10 $
  • Мнения: 3 298
 Пържени чушки Сиврия, овкусени с оцет, зехтин, чесън и копър

Пържени тиквички със домашно прясно овче сирене

# 365
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
  • Мнения: 39 084
чушките ми! Simple Smile Simple Smile
с меко хлебче за топкане, нали?
и си оближеш пръстите докъм лактите някъде....

# 366
  • SHOOT ME 10 $
  • Мнения: 3 298
st. Dobri Ах тиии, заповядай!
Hug

# 367
  • Мнения: 9 114
аууу пържена сиврия обожавам!  Yum И вчера купих, да правя, но снощи в салатата се оказа, че са люти Pensive
От мен за днес -  задушен глиган по бира и масло Simple Smile  http://pep-4o.blogspot.bg/2018/03/blog-post_22.html

# 368
  • Мнения: 15 619
Благодаря, Тайна! Подсещаш ме, как баба преди ... сто години ни спретваше една "сладка манджа". Облизвах си пръстите, обаче рецепта не знам. Само си спомням, че беше в тава, с тиква, прясно мляко, яйца и още нещо...  и баба ни го поднасяше не за десерт, ами точно за ядене. През годините съм търсила рецепти из нета, но не съм срещала нищо подобно.Blush

# 369
  • ВАРНА
  • Мнения: 4 507
 Пробвах нова рецепта,но не се хареса.Узото в кадъра е носталгия по лятото

# 370
  • Мнения: 15 044
Какво не му харесаха на този дебеланко? Изглежда повече от чудесно.

# 371
  • ВАРНА
  • Мнения: 4 507
 Опукаха половината,докато се чудеха,какво да измислят...Мъжа ми-локум нямало,щерката с шоколад го искала.Пак ги заплаших с войнишки курабии и всичко е точно.

# 372
  • Мнения: 39 448
Още се въздържам да го пробвам. По рецептата на Лабрекс е.


# 373
  • Мнения: 15 044
Чупни си една коричка и заради мен Wink

# 374
  • Мнения: 22 867
Още се въздържам да го пробвам. По рецептата на Лабрекс е.




mariat , ако не го харесаш, пиша адрес и чакам куриера! Simple Smile На снимката е добър! Heart Eyes bouquet

иланг-иланг, у нас, ако омахат половината и почнат кусури да намират, изобщо не приемам рекламации. На който не му харесва, не яде! Големият ми син има такъв навик, омете чинията и почва да нарежда като свекърва, какво съм сложила тия водорасли (това са зелените подправки), пък не знам какво не му било както трябва.....ааа, аман. Като кажа на който не му харесва, да върви да готви - няма желаещи. Peace

Общи условия

Активация на акаунт