Тибетска гъба/кефир/кефирена гъба 4

  • 89 884
  • 685
  •   1
Отговори
# 345
  • Мнения: 5
не, много внимавам и не ползвам никакви метални предмети,
  гъбата  все още е бяла и видимо няма промяна, но млякото синее,
няма и мирис

# 346
  • София
  • Мнения: 1 871
Смени млякото.

# 347
  • София
  • Мнения: 6 249
И аз това щях да пиша - да се пробва с друго мляко.

# 348
  • Мнения: 5
много ви благодаря момичета

# 349
  • Мнения: 107
здравейте , мога да подаря на някой от Варна или да пратя

# 350
  • София
  • Мнения: 6 249
Моята гъба също пак много порасна и мога да дам, на 2ма-3ма.

# 351
  • Мнения: 2 051
Подарявам кефирена гъбка. Мога да я изпратя по Еконт или Спиди. Ако някой иска,  да ми пише на лични.

# 352
  • Мнения: 327
Имам кефирна гъба за подаряване, Изпращам по Еконт или Спиди. Може и лично предаване за Стара Загора!

# 353
  • Мнения: 1 381
Аз също подарявам гъбаа. Много е, направо няма смогвате..расте като луда. Подарих на целия блок 😂 за София, може и лично предаване Simple Smile

# 354
  • Мнения: 797
Момичета някой от вас да има комбуча? Много искам да завъдя пак. Като деца майка донесе у нас, но я уморихме. Сега ще съм по-старателна.

# 355
  • Мнения: 26
Търся си кефир в Русе? Някой да има за подаряване?

# 356
  • София
  • Мнения: 5
Здравейте, аз съм в София - Младост или Дружба, ако има някой с кефирена гъба за даряване лично евентуално Simple Smile

# 357
  • Мнения: 1 120
Здравейте момичета, търся си кефирена гъба. Моля, на който му порасне да ми отдели мъничко. От София съм. Може по Еконт.
Преди имах, но я загубих: първо започна бясно да расте, обаче постепенно ставаше лигава, образуваше се все повече и повече вода и така накрая просто съсипваши всичкото мляко, не можах да я овладея. Но около 2 години беше без проблем.

# 358
  • Мнения: 437
Ако няма друг, аз мога да отделя до седмица

# 359
  • Мнения: 49
Здравейте момичета,
искам да ви попитам нещо. От 3 седмици си правя кефир. Направо може да се каже, че се пристрастих към напитката, но при мен не се получава никаква газировка или накиселяване. Става кога по-рядко, кога по гъсто, но колкото и да го държа след това в хладилника не става газирано. Аз ли бъркам нещо

Общи условия

Активация на акаунт