Диетично тесто за пица?

  • 2 206
  • 3
  •   1
Отговори
  • Мнения: 1
Здравейте,
Интересувам се някой има ли опит правил ли си е такова тесто за пица вкъщи. Пробвал ли е дали се получава нещо. Поръчвах си за вкъщи такава пица с такова тесто и много ми хареса. Искам да се пробвам да направя такава пица и вкъщи. Получава се много тънка и хрупкава. По твърдичка. Но грамажа и май става по-малък и не натоварва стомаха, не ми е тежко.

Има едни готови брашна по магазините ма с тях пак се получиха дебели пиците. Не е същото. Явно тези брашна са пълни с боклуци. Дайте някаква идейка да експериментирам. Благодаря

Последна редакция: нд, 21 яну 2018, 21:14 от AnMary

# 1
  • Мнения: 68
http://lussisworldofartcraft.blogspot.bg/2014/11/diet-cauliflower-pizza.html?m=1

Пробвала съм го няколко пъти ,не е лошо,разбира се не е същото,но ми хареса .Аз не консумирам яйца и млечни ,но ги зачестих с яйце от чия и веган моцарела пак се получи доста хубаво.Дано ви хареса :3

# 2
  • Мнения: 2 049
Да не става дума за low carb pizza crust? Потърсете в google рецепти - има и готови смеси, които се продават...

# 3
  • Мнения: 403
Ако искаш пицата ти да бъде една идея по-здравословна направи си хидратирано тесто ( това е тесто, което е мокро). По- малко брашно се слага и съответно тестото става по-пухкаво и бухнало, а не сбито и твърдо. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт