Пристрастяване към захарта

  • 29 954
  • 373
  •   1
Отговори
# 360
  • Мнения: 68 368
Просто си гладна и тялото търси бърза енергия...
Тия барчета пък са такива въглехидратни бомби, не са нито здравословни, нито нисковъглехидратни Rolling Eyes

# 361
  • Мнения: 1 871
Има конкретно два производителя, на които са с малко въглехидрати, малко калории и протеини. Едните бяха на Amix, другите на Fitspo

# 362
  • Мнения: 9 894
Най-сигурно е да си ги правиш ти. Изобщо домашно приготвената храна е най-добрият начин да избегнете много боклуци и ненужности. Стига, разбира се, да ползвате възможно най-основни продукти и нищо полуготово, улесняващо живота и тн.

# 363
  • Мнения: 68 368
Аз нямам нужда от подобни неща.

# 364
  • Мнения: 1 177
Малко, ама за сметка на какво?Подсладител, палмова мазнина и соев лецитин?! Дори чиста бяла захар е по-добре от това.

# 365
  • Мнения: 1 871
не, нямат тези неща, ще снимам етикети.

# 366
# 367
  • Мнения: 68 368
Много въглехидрати в това нюню барче.

# 368
  • Мнения: 18 268
А захарта е почти, колкото 60-те % какао на Линдт. Ще си маам шоколад, то се е видяло. За протеините хората са имислили пържоли. Grinning

# 369
  • SF
  • Мнения: 20 771
Наистина е по-добре да се "омаа" един шоколад, отколкто множество бисквитки, барчета, блокчета и сушени плодове. Стафидите са вкусни, казват и полезни, но съдържат МНОГО захар. Обожавам стафидки, всякакви бери-та, но знам, че ги харесвам именно заради чистата захар, която се съдържа в тях. Успокоението е, че не я приемам директно с лъжицата от пакета, а под формата на някакво плодче.

# 370
  • Мнения: 28 137
Аз никога не съм обичала сладко, не знам дали е от възпитание или просто вкус! Вкъщи, когато бях дете никога не се купуваха сладки неща, то тогава и нямаше твърде много избор, освен шоколад, големия с кравата, фин млечен! Имахме ли шоколадови бонбони обикновено ги омиташе майка, защото аз не ги поглеждах.....За закуска никога не се правеше тестяно, бухти, мекици, палачинки! Закусвахме филия с масло и кашкавал, шунка, луканка, с крема сирене или обикновено сирене!  Simple Smile
Дали заради това или по друга причина и до ден днешен не обичам такива неща! Хапвам рядко сладолед и шоколад, преди МЦ обикновено! Flutter
Смятам, че един от начините да се справи човек е да не купува вкъщи, като нямаш под ръка и "скрити запаси" и да ти се яде няма в тъмницата да тръгнеш до магазина! Simple Smile
На работа определено смятам, че си гладна, и затова търсиш сладко....добре е на обяд да хапнеш стабилно, за да изкараш до вечеря....ако толкова има нужда може някакъв плод! За жалост аз и плодове не обичам и като прегладнея хапвам ядки, а те са доста калорични също! В съседната стая колежките винаги си купуват нещо сладко за след обяд, в нашата стая ние не купуваме! Поради тази причина два пъти ни се "наложи" да слизаме след обяда да купим сладолед лятото! Но за цяло лято два сладоледени следобеда се преживяват! Simple Smile

# 371
  • София
  • Мнения: 9 879
Какви растителни подсладители ползвате?
Бях гледал за нещо азиатско и доста полезно (даже и за сладкиши) със странно име.
По-добро и от стевията.

# 372
  • Мнения: 25 447
Ксилитол ползвам аз. Като свърши, ще пробвам и еритритол.
Чувала съм, че най-добър продукт е стевиолата – смес от стевия и еритритол, което позволява да се елиминират недостатъците на двата продукта поотделно – горчивият привкус на стевията и охлаждащият ефект на еритритола. И това ще пробвам някой ден, стига да намеря на изгодна цена.

# 373
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 18 076

Бях гледал за нещо азиатско и доста полезно (даже и за сладкиши) със странно име.
По-добро и от стевията.

Ama-Koji?

Общи условия

Активация на акаунт