BG-Mamma

Красота => Красива мама => Темата е започната от: TriCollagen Peptide в чт, 11 апр 2019, 01:50Титла: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в чт, 11 апр 2019, 01:50
За да увенчаем усилията за поддържане на красотата отвътре, добре е да имаме естествени помощници пак отвътре. През последните години сме късметлии с разнообразяването на колагеновите добавки на пазара. Колагенът е най-богатият протеин в организма ни и основен компонент на съединителните ни тъкани, има основна роля в осигуряването на структурата на кожата и укрепването на костите. Приемането му подпомага, от една страна, естественото производство на самия протеин в организма, а от друга 
– влиза във взаимодействие с други протеини, които помагат за поддържане структурата на кожата, включително еластин и фибрилин. Достатъчното количество колаген в организма ни е полезно не само за еластичността и хидратацията на кожата, но и за здравето ни – помага при проблеми със зрението, при ставни болки, при косопад и оплешивяване.

(//bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/NzJb/qCjFB.jpg)

Има 28 вида колаген в тялото ни, но колаген тип 1 е най-богатата форма. TriCollagen Peptide от FenoQ (https://fenoq.bg/) е разработен в сътрудничество с шведски партньори, които се съсредоточават върху екосъобразни идеи, като съдържа добре съчетани съставки в грижа за кожата ни и високо съдържание на колаген тип 1, както и хранителни вещества, които стимулират естественото производство на колаген. TriCollagen Peptide (https://www.facebook.com/tricollagen/) съдържа обаче и колаген тип 3 (важен за здравето на кожата, косата и ноктите), както и хиалуронова киселина. За оптимална ефективност към тази комбинация са добавени и антиоксиданти, билкови екстракти и витамини със силен антиоксидантен ефект за забавяне процесите на стареене.

(//bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/NzJb/3jCLA.jpg)

Ако искате истинска добавка с колаген, която работи за вашата кожа, а и не само, потърсете такава, която съдържа хидролизиран колаген тип 1 с висока бионаличност – това е TriCollagen Peptide на FenoQ. Хранителната добавка, разработена от шведски фармацевти, е без аналог на пазара, като носи перфектен баланс и концентрация на внимателно подбрани съставки, гарантиращи ефективни резултати. За безупречното състояние на кожата, за лъскавата и здрава коса и перфектните нокти се грижат: рибният колаген – сред най-важните белтъци за човешкото тяло, Витамин C, който подпомага образуването на естествен колаген, и биотинът, с много важна роля за поддържане нормалното състояние на косата и кожата.

(//bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/NzJb/uCCB3.png)

Към своето ежедневие добавете и 14 дози течен колаген TriCollagen Peptide – плодовият му аромат е изключително приятен, така че може да си подарите удоволствието да е първото нещо, което приемате сутрин. Две седмици са минималният период, в който ще забележите промяната в няколко посоки: кожата ви ще страда значително по-малко от сухота и ще подобри еластичността си, косата ви ще възвърне блясъка си, благодарение на хидратацията отвътре и на плътността от протеина, а ноктите ви ще започнат да растат по-бързо и ще станат по-плътни и здрави.  
Повтаряйте приема на Tri-Collagen Peptide от FenoQ два-три пъти годишно и ще забележите още подобрения в излъчването си и в здравето си!

TriCollagen Peptide можете да поръчате онлайн ТУК (http://www.fenoq.bg/).

[video]https://www.youtube.com/watch?time_continue=39&v=dYSYO_7Mg-k[/video]
Включете се в дискусията
Поканихме две потребителки на форума - a.l.e.n.a и shokoladche да тестват TriCollagen Peptide за две седмици и да ни споделят своите впечатления в темата.
Един от всички вас също ще има възможност да се убеди лично в качествата на продукта. Включете се в темата, като ни зададете своите въпроси или отговорите на нашите, които ще ви зададем на 22 април.
На 09.05.2019 г. ще изтеглим един късметлия, който ще получи TriCollagen Peptide.

[video]https://www.youtube.com/watch?v=Cps5wrUKbGg[/video]


Запознайте се с общите условия на играта ТУК (https://www.bg-mamma.com/?topic=1109154).


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Shokoladche в чт, 18 апр 2019, 12:08
Благодаря за предоставената възможност да тествам продукта. Днес изпих предпоследното си шишенце.

Не съм от хората, които приемат хранителни добавки. Гледам да си набавям чрез храната всички необходими витамини и минерали. Много се зарадвах когато ми предложиха да тествам продукта, тъй като след раждането имах сериозен проблем с косопада, който за съжаление не успях да елиминирам напълно. Напоследък страдах и от болки в гърба, ръцете и в някои органи, породени от натоварване на гръбнака.

Колагенът пристига в картонена кутия, съдържаща 14 пластмасови шишенца по 25 мл всяко. Приемам по една дозичка всяка сутрин на гладно. Вкусът е плодов и доста сладък и ми допада доста. Опаковката е изключително удобна и може да вземете необходимата дозичка дори и в дамската си чанта. Нямам наблюдения как вървят ценово други подобни продукти на пазара, но смятам, че цената е поносима. 

Впечатленията ми от продукта за този кратък срок няма как да са напълно изчерпателни, но се почувствах доста по-жизнена, тенът на лицето ми се поизбистри, болките ми понамаляха драстично, при миенето на косата си забелязвам все по-малко падащи косъмчета, забелязвам и никнещи нови косъмчета на главата си.

(//bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/IX6l/BsVzD.jpg)

(//bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/IX6l/Vn3Io.jpg)


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: a.l.e.n.a в чт, 18 апр 2019, 12:42
И аз бих искала да благодаря за гласуваното доверие. Предложението ме намери в много подходящ момент. Предстоеше ми процедура за формиране на колаген, и се оглеждах за добавки, с които да внеса градивен елемент в организма.

В годините съм приемала различни добавни, не разчитам само на храната за това. А и спортувам активно. В един момент започнах да правя реакция към желатина (предполагам)  в дражетата, и поспрях с приема на добавки във вид на дражета. Постепенно редуцирах и тези във вид на таблетки. Може да се каже, че от доста време  не съм приемала нищо, и s лека боязън обмислях към какво да посегна.

В тази връзка много ми допаdна, че този продукт е течен. Както е писано по-горе - вкусът е слaдък, доста сладък, като лъжица мед или сладко с приятен пловод вкус. Нужно ми е след това да отпия бавно няколко глътки топла вода.

Като резултати, все още не мога да отчета нещо забеелжително. Нужно е повече време, за да се задейства процеса на формиране на колаген, и ефектът да е видим. Но съм имала положителни резултати от приема на колаген във времето, и тук не се съмнявам в такива. Повече ме зарадва и това, че в субстанцията има и други "прелести", не само колаген, но и хиалуронова киселина, множество билкови екстракти, които действат синергично:

(https://images.vfl.ru/ii/1555579817/16be148e/26233395.jpg)

(https://images.vfl.ru/ii/1555579817/165ab146/26233397.jpg)

Цената не е най-ниската на пазара, но започнах да съм по-капризна към това как и къде са прозиведени добавките, по каква формула. и в случая гласувах доверие.

Пожелавам успех на всички участващи в кампанията, продуктът си заслужава :)


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Монако в чт, 18 апр 2019, 12:48
Приемала съм колаген в течен вид и мисля, че имаше благоприятен ефект, но може би трябва приемът да е за по-дълъг период. За какъв период TriCollagen Peptide действа оптимално? Бих го тествала и споделила впечатленията си с удоволствие.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: soul81 в чт, 18 апр 2019, 13:06
И аз постоянно преглеждам пазара, не само българския, за добър и ефективен колаген. Определено не мисля, че може да се забележи ефект от колагена за 2 седмици, което е тестовият период, но продуктът има интересен състав, който би могъл да даде повече жизненост на организма и за такъв кратък прием. Интересува ме как тази добавка би се усвоявала и повлияла на човек с пропускливи черва и автоимунни състояния?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: agitak в чт, 18 апр 2019, 13:09
Аз се интересувам дали има информация относно ефикасността на продукта по възрастови групи. Например, масовият вариант за разкрасяващи продукти е тази информация да се дава общо, като нещо от сорта "Очаквайте да усетите ефект след "ххх" месеца редовно приемане на продукта."


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: The only one в чт, 18 апр 2019, 13:10
Никога не съм приемала колаген, мислех, че съм още млада за това. В тази връзка искам да попитам има ли значение възрастта за приемането на добавката?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Лита в чт, 18 апр 2019, 13:26
Как най-добре се усвоява колагенът? Кога е най-добре да се приема - сутрин на гладно? Има ли значение количеството вода, с което се приема?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Лонита в чт, 18 апр 2019, 13:51
Какъв е препоръчителния период на прием на колагена и колко време –месеци- трябва да се паузите между отделните периоди на прием, за да не се получи свръхнатрупване?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: elichka4 в чт, 18 апр 2019, 13:58
Последно време взеха да добавят колаген в доста козметични продукти, ползвала съм такива, но добавки не. И на мен ми е интересно възрастта каква роля играе и дали са с висока калоричност? Момичетата пишат,че са много сладки, дали са подходящи за хора които спазват режим или за диабетици?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Natali_ в чт, 18 апр 2019, 13:59
Също се интересувам от каква възраст е препоръчително вземането и за колко време, за да има оптимален резултат?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Bohemia в чт, 18 апр 2019, 14:20
Колко дълго трябва да се приема ? 


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Aurellia в чт, 18 апр 2019, 14:24
И,аз не съм приемала досега колаген,но се замислям,че скоро трябва да започна.Всяка яснота и разясняване ще ми бъдат полезни.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: stephchica в чт, 18 апр 2019, 14:29
Здравейте, допада ми общата идея на продукта да обедини съзвездие от доказани бюти съставки: колаген, хиалуронова киселина, биотин, вит.С..
Интересувам се, има ли най-подходящо време от деня за приема му и действа ли по-добре вечер, когато предстоят нощните регенеративни процеси в тялото?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: margo** в чт, 18 апр 2019, 14:32
И аз от доста време вече се оглеждам за подобна добавка.Но човек влезе ли в аптеката е хубаво да има представа какво точно търси.Та моят въпрос е да препоръчате продължителност на приема?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Hermione Granger в чт, 18 апр 2019, 14:42
Приемам колаген от две години. От течния качвах кг, предполагам от добавения подсладител, върнах се на таблетки.
Във TriCollagen Peptid какви подсладители са използвани?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: ma6kata7 в чт, 18 апр 2019, 14:56
Не съм приемала никога колаген! Как и по колко точно става приема?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в чт, 18 апр 2019, 15:26
Приемала съм колаген в течен вид и мисля, че имаше благоприятен ефект, но може би трябва приемът да е за по-дълъг период. За какъв период TriCollagen Peptide действа оптимално? Бих го тествала и споделила впечатленията си с удоволствие.

Здравейте, TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Препоръчваме прием сутрин на гладно. Благодарение на страхотния витаминен комплекс ще усетите много енергия. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в чт, 18 апр 2019, 15:27
И аз постоянно преглеждам пазара, не само българския, за добър и ефективен колаген. Определено не мисля, че може да се забележи ефект от колагена за 2 седмици, което е тестовият период, но продуктът има интересен състав, който би могъл да даде повече жизненост на организма и за такъв кратък прием. Интересува ме как тази добавка би се усвоявала и повлияла на човек с пропускливи черва и автоимунни състояния?

Здравейте, TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Много от клиентите ни имат псориазис и споделят, че проблемът им се повлиява много добре след прием на TriCollagen Ppetide . Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в чт, 18 апр 2019, 15:28
Аз се интересувам дали има информация относно ефикасността на продукта по възрастови групи. Например, масовият вариант за разкрасяващи продукти е тази информация да се дава общо, като нещо от сорта "Очаквайте да усетите ефект след "ххх" месеца редовно приемане на продукта."
Здравейте, за оптимален прием на TriCollagen Peptide препоръчваме след приемането на една кутия, която съдържа 14 дози и всеки ден се приема по една да се направи почивка от няколко месеца. Препоръчваме да се приема 2-3 пъти в годината. Имам много клиентки, които обаче го пият цял месец и дори не правят почивка. TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в чт, 18 апр 2019, 15:29
Никога не съм приемала колаген, мислех, че съм още млада за това. В тази връзка искам да попитам има ли значение възрастта за приемането на добавката?

Здравейте, за съжаление, състоянието на кожата се влошава с възрастта. Първите бръчки и намалена еластичност на кожата могат да се появят докато сте още на 20-годишна възраст. Това е възрастта, когато количеството колаген в тялото започва да намалява. В сравнение с осемнадесетгодишна жена, 25-годишната жена има 1.5% по-малко колаген и до 30-тия рожден ден, дори и 15% по-малко от най-важните протеини, които съставляват човешкото тяло. Процесът се случва благодарение на естественото стареене и намаленото количество колаген в организма. Ето защо приемането на колагенови добавки е най-добрият начин за подмладяване на кожата и за поддържане на младостта. Според научните изследвания, приемането на препоръчителната дневна доза колаген за най-малко 60 дни подобрява общото състояние на кожата, прави я по-плътна, по-гладка и с по-добър тонус. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg
   


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в чт, 18 апр 2019, 15:30
Как най-добре се усвоява колагенът? Кога е най-добре да се приема - сутрин на гладно? Има ли значение количеството вода, с което се приема?

Здравейте, TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Препоръчваме прием сутрин на гладно. Благодарение на страхотния витаминен комплекс ще усетите много енергия. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в чт, 18 апр 2019, 15:30
Какъв е препоръчителния период на прием на колагена и колко време –месеци- трябва да се паузите между отделните периоди на прием, за да не се получи свръхнатрупване?


Здравейте, за оптимален прием на TriCollagen Peptide препоръчваме след приемането на една кутия, която съдържа 14 дози и всеки ден се приема по една да се направи почивка от няколко месеца. Препоръчваме да се приема 2-3 пъти в годината. Имам много клиентки, които обаче го пият цял месец и дори не правят почивка. TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в чт, 18 апр 2019, 15:31
Също се интересувам от каква възраст е препоръчително вземането и за колко време, за да има оптимален резултат?

Здравейте, за съжаление, състоянието на кожата се влошава с възрастта. Първите бръчки и намалена еластичност на кожата могат да се появят докато сте още на 20-годишна възраст. Това е възрастта, когато количеството колаген в тялото започва да намалява. В сравнение с осемнадесетгодишна жена, 25-годишната жена има 1.5% по-малко колаген и до 30-тия рожден ден, дори и 15% по-малко от най-важните протеини, които съставляват човешкото тяло. Процесът се случва благодарение на естественото стареене и намаленото количество колаген в организма. Ето защо приемането на колагенови добавки е най-добрият начин за подмладяване на кожата и за поддържане на младостта. Според научните изследвания, приемането на препоръчителната дневна доза колаген за най-малко 60 дни подобрява общото състояние на кожата, прави я по-плътна, по-гладка и с по-добър тонус. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg
   


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в чт, 18 апр 2019, 15:32
Колко дълго трябва да се приема ? 

Здравейте, за оптимален прием на TriCollagen Peptide препоръчваме след приемането на една кутия, която съдържа 14 дози и всеки ден се приема по една да се направи почивка от няколко месеца. Препоръчваме да се приема 2-3 пъти в годината. Имам много клиентки, които обаче го пият цял месец и дори не правят почивка. TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в чт, 18 апр 2019, 15:33
Здравейте, допада ми общата идея на продукта да обедини съзвездие от доказани бюти съставки: колаген, хиалуронова киселина, биотин, вит.С..
Интересувам се, има ли най-подходящо време от деня за приема му и действа ли по-добре вечер, когато предстоят нощните регенеративни процеси в тялото?

Здравейте, TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Препоръчваме прием сутрин на гладно. Благодарение на страхотния витаминен комплекс ще усетите много енергия. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в чт, 18 апр 2019, 15:33
И аз от доста време вече се оглеждам за подобна добавка.Но човек влезе ли в аптеката е хубаво да има представа какво точно търси.Та моят въпрос е да препоръчате продължителност на приема?


Здравейте, за оптимален прием на TriCollagen Peptide препоръчваме след приемането на една кутия, която съдържа 14 дози и всеки ден се приема по една да се направи почивка от няколко месеца. Препоръчваме да се приема 2-3 пъти в годината. Имам много клиентки, които обаче го пият цял месец и дори не правят почивка. TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в чт, 18 апр 2019, 15:34
Не съм приемала никога колаген! Как и по колко точно става приема?

Здравейте, TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Препоръчваме прием сутрин на гладно. Благодарение на страхотния витаминен комплекс ще усетите много енергия. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в чт, 18 апр 2019, 15:36
Приемам колаген от две години. От течния качвах кг, предполагам от добавения подсладител, върнах се на таблетки.
Във TriCollagen Peptid какви подсладители са използвани?

Здравейте, нямаме оплаквания от клиентките ни, че имат проблем с теглото след приема на TriCollagen Peptide. Това са използваните съставки в продукта: Състав: пречистена вода, хидролизиран рибен колаген, подсладител: фруктоза, L-аскорбинова киселина (витамин С), ароматизатор с аромат на горски плодове, емулгатор: ксантанова гума, корен от азиатски женшен на прах (Panax ginseng), оцветител: екстракт от плод на лилав ям (Dioscoreaalata), консерванти: калиев сорбат и натриев бензоат,меден глюконат, силициев диоксид , хиалуронова киселина, пантотенова киселина (витамин В5),пиридоксинов хидрохлорид (витамин В6), регулатор на киселинността: лимонена киселина, подсладител: стевиол гликозид, люцерна на прах (Medicago sativa), броколи на прах (Brassica oleracea var italica), слънчогледов лецитин, спирулина на прах (Spirulina platensis), листа от чаен храст на прах (Camellia sinensis), гроздово семе на прах (Vitis vinifera), индийска черница на прах (Morindacitrifolia), червена боровинка на прах (Vaccinium macrocarpon), годжи бери на прах (Lyciumbarbarum), малина на прах (Rubusidaeus), ацерола на прах (Malpighia emarginata), боровинка на прах (Vaccinium myrtillus), асаи на прах (Euterpe oleracea), нар на прах (Punicagranatum), кора от мандарина на прах (Citrus reticulata), домат на прах (Solanum lycopersicum), коензим Q10, листа от гинко на прах (Ginkgo biloba), листа от алое вера на прах (Aloe barbadensis), D-биотин (витамин В7), цианокобаламин (витамин В12).


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Jeini в чт, 18 апр 2019, 15:39
 не съм приемала колаген до сега мислех, че съм още млада за това. Има ли значение възрастта за приемането на добавката?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: d0ra в чт, 18 апр 2019, 15:41
Интересува ме информация за ефикасността на продукта при различните възрастови групи, какъв е препоръчителния период на прием на колагена и трябва ли да има паузи, между отделните периоди на прием?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Pethrova в чт, 18 апр 2019, 15:52
В момента приемам този хидролизиран колаген вече почти една година https://www.neocell.bg/super-kolagen-prah-6600-mg-198-gr--1.html
Има положителен ефект върху тургора на кожата, косата и ноктите растат много здрави..., мисля че грижите са комплексни.
Как трябва де се приема TriCollagen Peptide и за какъв период от време действа оптимално? С какво е по различен, от останалите на пазара?
Бих го тествала и споделила впечатленията си с удоволствие.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: mimoza@b в чт, 18 апр 2019, 15:59
С какво TriCollagen Peptide превъзхожда останалите подобни продукти на пазара?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: terina83 в чт, 18 апр 2019, 16:38
Не съм приемала никога колаген, но вероятно приема му би повлиял доста ползотворно върху организма ми. Вече на 36 г, след две бременности, забелязвам, че кожата ми не е толкова свежа и еластична. Интересува ме  за колко време и.през какъв период е добре да се приема, за да има оптимален ефект?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Dorroty в чт, 18 апр 2019, 17:01
Интересува ме може ли да се съчетава с приема на други лекарства и има ли препоръчителна дневна доза за различните възрастови групи?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TaniaTanq в чт, 18 апр 2019, 17:11
Тъй като родих преди 4 месеца и усещам , че имам нужда от добавки и витамини , особено за коса , кожа и нокти . Искам да попитам може ли да се приема по време на кърмене и бременност. Мога ли да го комбинирам с моите витамини за кърмачки?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: svet_cvet в чт, 18 апр 2019, 17:23
Всичко, което сте написали за колагена е така. Вярно е, че с годините той намалява и трябва да се набавя по някакъв начин.
Но... цената на продукта ви за 14 дни е уау - 120 лева.
Изредени са толкова допълнителни неща, а всъщност количеството им е толкова малко, че не виждам да има много полза от тях.
За 120 лева може да се намери качествен колаген за няколко месеца.
Не бих си купила предлагания от вас TriCollagen Peptide.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Kari.Semkova в чт, 18 апр 2019, 17:41
Оказва ли влияние освен върху това как изглеждаме и върху състоянието на нашите стави?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: mariat в чт, 18 апр 2019, 17:43
Наскоро в аптека разбрах, че има разлика в колагена за разкрасяване и в колагена за подпомагане работата на ставите. Каква е тя?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: depeva в чт, 18 апр 2019, 18:00
Никога не съм употребявала течен колаген, защото цената е много висока на всички предлагани марки на пазара.
Но много бих искала да го пробвам, защото имам проблеми с косопада, кожата ми е груба и загубила еластичност след тежката и продължителна зима, чувствам скованост в ставите и ао всичко това може да се оправи само с една добавка - това е чудесно !


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: p0lina в чт, 18 апр 2019, 18:37
 Почти на 26 години, вече усещам че кожата ми започва да губи еластичност, въпреки грижите, който полагам за нея (хидратиране и т. н.) Мога ли да започна на приемам колаген и след колко време ще усетя разликата?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: DARSANH в чт, 18 апр 2019, 18:54
Чувала съм, че колагенът дава добри резултати не само на кожата, ноктите и косата, но и е полезен за ставите. Въпросът ми е, може ли да се приема продължително време, нужни ли са някакви големи паузи мебду приемите?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Маргарита Върбанова в чт, 18 апр 2019, 19:20
С радост бих го пробвала.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Skulpture в чт, 18 апр 2019, 19:37
Чета темата, защото ме интересува. Но, само въпроси. Един, връз друг. Отговор няма.

Извинявяйте, но ми изглежда на зарибявка, с жива закваска.

Чиста пързалка. Мерси.

Аз ползвам продуктите на биотен. Евтини, качествени и безкомпромисни.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: HrisAni в чт, 18 апр 2019, 19:47
В тази връзка искам да попитам има ли значение възрастта за приемането на добавката?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Skulpture в чт, 18 апр 2019, 20:13
Принципно няма. Трябва да го приемаш поне 6 месечца. Ако го спреш, се сбръчкосваш.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: zari65 в чт, 18 апр 2019, 21:03
:smile: Съчетание на колаген и пептиди, вълшебните думички за антиейдж  грижа. Заинтересувахте ме.
Приемала съм колаген, но с лечебна цел и определено спомогна към основното лечение за оправяне на здравословния ми проблем.
Ще е удоволствие за мен, ако спечеля тестовото пакетче, обаче няма да пиша на колко година съм:smirk:


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Villy_Na в чт, 18 апр 2019, 22:36
Не съм приемала до момента, все се каня да опитам, но нямам смелост.
Въпросите ми са:
1. Какъв е оптималният период, за който може да се приема продукта?
2. Може ли да навреди при предозиране?
3. Прави ли се почивка между два приема и какъв трябва да е периода?
4. Има ли ограничения за смесване с различни лекарства, които се приемат?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: beki8 в чт, 18 апр 2019, 22:43
И аз не съм приемала колаген. Има ли ефект върху пигментни петна?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Senish в чт, 18 апр 2019, 22:44
Задължително ли е две или три опаковки за една година.Ако приемаме само една опаковка ще има ли ефект.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: D S в чт, 18 апр 2019, 23:21
Какви са резултатите на клиентките ви относно косопада?
С удоволстие бих го изпрабвала.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Краси2603 в чт, 18 апр 2019, 23:48
Моя въпрос е как ще ме убедите, че е по-добре да се приема вашия колаген, отколкото само аминокиселини? И как точно тези пептиди ( които са няколко навързани аминокиселини) , след като се денатурират от солната киселина в стомаха и се разкъсат от протеазите, пак ще се синтезират до същите пептиди или още по-сложния белтък колаген, и той ще отиде точно където ние искаме в кожата ни , косата или костите. Синтеза на белтък се определя от нуждите на организма и гените ни, а на тях никой не може да влияе. От този течен колаген, ще се образува после белтък такъв, какъвто на организма е нужен, може да иде в подкрепящата съединителна тъкан на вътрешните органи, в образуването на белези по кожата , папиломи и други нежелани образувания, всичко е Божа работа ( по-скоро гени). Така , че дами купувайте си незаменимите аминокиселини ,които организма не може сам да синтезира и му пестете енергия да разпада разни си колагени и хиалуронови киселини, които са макромолекули, и при вътрешен прием се разкъсват до малки молекули, а сложени върху кожата - просто не могат да проникнат в нея ;)

И преди да ме анатемосате, да спомена само , че имам висше медицинско образование и съм фен на бялата козметика ;)


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: SitaraB в пт, 19 апр 2019, 00:47
С какво този колаген е по-добър от хилядите други на пазара, защо да избера него, а не този на Фортекс, например?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Kath в пт, 19 апр 2019, 04:11
Не съм приемала колаген до сега. На 22 г. съм. Подходящ ли е за мен?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Black Scorpio в пт, 19 апр 2019, 06:51
Не съм приемала колаген до сега. Колко време може да се пие и прави ли се почивка?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: rossiee в пт, 19 апр 2019, 07:56
Какъв е препоръчителния период на прием на колагена и колко време –месеци- трябва да се паузите между отделните периоди на прием


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Sinara в пт, 19 апр 2019, 08:08
Разбрах, че е сладък колагенът, но какъв вкус има?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: звездичк@ в пт, 19 апр 2019, 08:22
Oт каква възраст е препоръчително вземането и за колко време?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: LZ 13 в пт, 19 апр 2019, 08:44
Колко дълго трябва да се приема колагена .


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: winterrose в пт, 19 апр 2019, 08:56
Приемала съм колаген под формата на таблетки и капсули, и мога да кажа, че ефектът беше забележителен. Въпросът ми е течната форма по-добре ли се усвоява от организма, отколкото останалите видове?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в пт, 19 апр 2019, 09:34
Последно време взеха да добавят колаген в доста козметични продукти, ползвала съм такива, но добавки не. И на мен ми е интересно възрастта каква роля играе и дали са с висока калоричност? Момичетата пишат,че са много сладки, дали са подходящи за хора които спазват режим или за диабетици?

Здравейте, ако спазвате режим няма да има проблем да приемате TriCollagen Peptide, но ако сте диабетик е добре да се консултирате с доктор преди употребата на колагена.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в пт, 19 апр 2019, 09:36
не съм приемала колаген до сега мислех, че съм още млада за това. Има ли значение възрастта за приемането на добавката?

Здравейте, за съжаление, състоянието на кожата се влошава с възрастта. Първите бръчки и намалена еластичност на кожата могат да се появят докато сте още на 20-годишна възраст. Това е възрастта, когато количеството колаген в тялото започва да намалява. В сравнение с осемнадесетгодишна жена, 25-годишната жена има 1.5% по-малко колаген и до 30-тия рожден ден, дори и 15% по-малко от най-важните протеини, които съставляват човешкото тяло. Процесът се случва благодарение на естественото стареене и намаленото количество колаген в организма. Ето защо приемането на колагенови добавки е най-добрият начин за подмладяване на кожата и за поддържане на младостта. Според научните изследвания, приемането на препоръчителната дневна доза колаген за най-малко 60 дни подобрява общото състояние на кожата, прави я по-плътна, по-гладка и с по-добър тонус. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в пт, 19 апр 2019, 09:36
Интересува ме информация за ефикасността на продукта при различните възрастови групи, какъв е препоръчителния период на прием на колагена и трябва ли да има паузи, между отделните периоди на прием?

Здравейте, TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Много от клиентите ни имат псориазис и споделят, че проблемът им се повлиява много добре след прием на TriCollagen Ppetide . Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в пт, 19 апр 2019, 09:39
В момента приемам този хидролизиран колаген вече почти една година https://www.neocell.bg/super-kolagen-prah-6600-mg-198-gr--1.html
Има положителен ефект върху тургора на кожата, косата и ноктите растат много здрави..., мисля че грижите са комплексни.
Как трябва де се приема TriCollagen Peptide и за какъв период от време действа оптимално? С какво е по различен, от останалите на пазара?
Бих го тествала и споделила впечатленията си с удоволствие.

Здравейте, TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. TriCollagen Peptide е разработен с шведски фармацевти и всички, използвани съставки са на много високо ниво. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в пт, 19 апр 2019, 09:45
С какво TriCollagen Peptide превъзхожда останалите подобни продукти на пазара?

Здравейте, в никакъв случай не бихме искали да коментираме други продукти на пазара. Това, което отличава TriCollagen Peptide, е че е произведен съвместно с шведски фармацевти и използваните съставки (колаген и хиалурон) са на много високо ниво. Уникалната формула помага да се поддържа балансът на колаген в тялото и предотвратява следите на времето по кожата. TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Препоръчваме прием сутрин на гладно. Благодарение на страхотния витаминен комплекс ще усетите много енергия. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в пт, 19 апр 2019, 09:46
Не съм приемала никога колаген, но вероятно приема му би повлиял доста ползотворно върху организма ми. Вече на 36 г, след две бременности, забелязвам, че кожата ми не е толкова свежа и еластична. Интересува ме  за колко време и.през какъв период е добре да се приема, за да има оптимален ефект?

Здравейте, за съжаление, състоянието на кожата се влошава с възрастта. Първите бръчки и намалена еластичност на кожата могат да се появят докато сте още на 20-годишна възраст. Това е възрастта, когато количеството колаген в тялото започва да намалява. В сравнение с осемнадесетгодишна жена, 25-годишната жена има 1.5% по-малко колаген и до 30-тия рожден ден, дори и 15% по-малко от най-важните протеини, които съставляват човешкото тяло. Процесът се случва благодарение на естественото стареене и намаленото количество колаген в организма. Ето защо приемането на колагенови добавки е най-добрият начин за подмладяване на кожата и за поддържане на младостта. Според научните изследвания, приемането на препоръчителната дневна доза колаген за най-малко 60 дни подобрява общото състояние на кожата, прави я по-плътна, по-гладка и с по-добър тонус., за оптимален прием на TriCollagen Peptide препоръчваме след приемането на една кутия, която съдържа 14 дози и всеки ден се приема по една да се направи почивка от няколко месеца. Препоръчваме да се приема 2-3 пъти в годината. Имам много клиентки, които обаче го пият цял месец и дори не правят почивка. TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в пт, 19 апр 2019, 09:46
Интересува ме може ли да се съчетава с приема на други лекарства и има ли препоръчителна дневна доза за различните възрастови групи?

Здравейте, за оптимален прием на TriCollagen Peptide препоръчваме след приемането на една кутия, която съдържа 14 дози и всеки ден се приема по една да се направи почивка от няколко месеца. Препоръчваме да се приема 2-3 пъти в годината. Имам много клиентки, които обаче го пият цял месец и дори не правят почивка. TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в пт, 19 апр 2019, 09:48
Тъй като родих преди 4 месеца и усещам , че имам нужда от добавки и витамини , особено за коса , кожа и нокти . Искам да попитам може ли да се приема по време на кърмене и бременност. Мога ли да го комбинирам с моите витамини за кърмачки?

Здравейте, няма никакъв проблем да приемате TriCollagen Peptirde по време на бременност или кърмене. TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Препоръчваме прием сутрин на гладно. Благодарение на страхотния витаминен комплекс ще усетите много енергия. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в пт, 19 апр 2019, 09:49
Оказва ли влияние освен върху това как изглеждаме и върху състоянието на нашите стави?

Здравейте, Човешкото тяло е като добре смазана машина, в която всяка част има важна роля. Въпреки че такива основни органи като сърцето, белите дробове и мозъка са жизненоважни за хората, не трябва да забравяме, че другите части на човешкото тяло са също толкова важни. Те трябва да бъдат поддържани в добро състояние, за да може човек да живее необременен от такива неудобства като болка при движение. Всички ще се съгласят, че ставите са важна част от структурата на тялото, без която ние не бихме могли да изпълняваме да изпълняваме ежедневните си задачи или упражнения. По-долу ще намерите няколко забавни факта за ставите:
Ставите свързват близките кости
Тазобедрената става е една от най-активните стави в човешкото тяло
Не всички стави се използват за движение, връзките на черепа например са фиксирани и неподвижни
Ставите имат определени рецептори, които реагират на промените в атмосферното налягане. Ето защо някои хора усещат болки в ставите, когато времето се променя
Ставите имат специална течност, която намалява триенето и предпазва от проблеми.
Научните изследвания показват, че колагеновите добавки могат да спомогнат за подобряване на състоянието и намаляване на болката в ставите. Проведено е проучване в САЩпрез 2006 г., резултатите от което показват, че спортистите, които са приемали 10 g хидролизиран колаген дневно в продължение на 24 седмици, забелязват значително понижаване на болката в ставите при изправяне, седене и придвижване.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в пт, 19 апр 2019, 09:51
Наскоро в аптека разбрах, че има разлика в колагена за разкрасяване и в колагена за подпомагане работата на ставите. Каква е тя?

Здравейте, TriCollagen Peptide с високо съдържание на колаген тип I и III хранителни вещества, които стимулират естественото производство на колаген. Колаген тип 1 е основен градивен елемент на кожата, съставляващ 80% от дермисния й слой. Не е изненада, че най-добрите добавки с колаген съдържат главно него. За ставите пък е най-благоприятен колаген тип 2, който съставлява 50% от протеина на хрущяла. Колагенът тип 3 е важен и за здравето на кожата, косата и ноктите. Това е вторият най-богат колаген в човешката тъкан. Бебетата и децата имат много колаген тип 3, поради което кожата им е толкова мека и плътна. С напредването на възрастта, обаче, тип 3 постепенно се заменя с колаген тип 1.
Често наричат колагена лепило на тялото ни. Ако получавате достатъчно количество колаген всеки ден, можете да останете спокойни, да не се притеснявате от оплешивяване, проблеми със зрението, болки в ставите или бръчки, които изискват скъпи кремове. Може да се каже, че колагенът може да направи признаците на стареене да изчезнат, но това няма да е цялата истина, тъй като колагенът запазва, както младостта ни, така и здравето.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в пт, 19 апр 2019, 09:52
Никога не съм употребявала течен колаген, защото цената е много висока на всички предлагани марки на пазара.
Но много бих искала да го пробвам, защото имам проблеми с косопада, кожата ми е груба и загубила еластичност след тежката и продължителна зима, чувствам скованост в ставите и ао всичко това може да се оправи само с една добавка - това е чудесно !
Здравейте,
TriCollagen Peptide е добавката за изящни коса, кожа, нокти и гъвкави стави, която съвсем отскоро е и на българския пазар. Перфектният баланс и концентрация на внимателно подбрани съставки гарантира ефективни резултати. Продуктът се препоръчва горещо от козметици и фризьори. Хората често забравят многото положителни качества на колагена, когато говорят за състоянието на кожата. Ежедневното сушене на косата, изправянето и боядисването са само някои от предизвикателствата, пред които са изправени нашите коси. Слънцето и летните жеги пък са основен виновник за дехидратираната кожа. Поглезете косата и кожата си и се уверете, че е лъскава, здрава и хидратирана. Има 28 вида колаген в тялото, но колаген тип 1 е най-богатата форма. Различните видове колаген са по-добри за различните части на тялото ни.
TriCollagen Peptide с високо съдържание на колаген тип I и III хранителни вещества, които стимулират естественото производство на колаген. Колаген тип 1 е основен градивен елемент на кожата, съставляващ 80% от дермисния й слой. Не е изненада, че най-добрите добавки с колаген съдържат главно него. За ставите пък е най-благоприятен колаген тип 2, който съставлява 50% от протеина на хрущяла. Колагенът тип 3 е важен и за здравето на кожата, косата и ноктите. Това е вторият най-богат колаген в човешката тъкан. Бебетата и децата имат много колаген тип 3, поради което кожата им е толкова мека и плътна. С напредването на възрастта, обаче, тип 3 постепенно се заменя с колаген тип 1.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в пт, 19 апр 2019, 09:53
Почти на 26 години, вече усещам че кожата ми започва да губи еластичност, въпреки грижите, който полагам за нея (хидратиране и т. н.) Мога ли да започна на приемам колаген и след колко време ще усетя разликата?

Здравейте, за съжаление, състоянието на кожата се влошава с възрастта. Първите бръчки и намалена еластичност на кожата могат да се появят докато сте още на 20-годишна възраст. Това е възрастта, когато количеството колаген в тялото започва да намалява. В сравнение с осемнадесетгодишна жена, 25-годишната жена има 1.5% по-малко колаген и до 30-тия рожден ден, дори и 15% по-малко от най-важните протеини, които съставляват човешкото тяло. Процесът се случва благодарение на естественото стареене и намаленото количество колаген в организма. Ето защо приемането на колагенови добавки е най-добрият начин за подмладяване на кожата и за поддържане на младостта. за оптимален прием на TriCollagen Peptide препоръчваме след приемането на една кутия, която съдържа 14 дози и всеки ден се приема по една да се направи почивка от няколко месеца. Препоръчваме да се приема 2-3 пъти в годината. Имам много клиентки, които обаче го пият цял месец и дори не правят почивка.  Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в пт, 19 апр 2019, 09:54
Чувала съм, че колагенът дава добри резултати не само на кожата, ноктите и косата, но и е полезен за ставите. Въпросът ми е, може ли да се приема продължително време, нужни ли са някакви големи паузи мебду приемите?

Здравейте, за оптимален прием на TriCollagen Peptide препоръчваме след приемането на една кутия, която съдържа 14 дози и всеки ден се приема по една да се направи почивка от няколко месеца. Препоръчваме да се приема 2-3 пъти в годината. Имам много клиентки, които обаче го пият цял месец и дори не правят почивка. TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bgТитла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в пт, 19 апр 2019, 09:55
В тази връзка искам да попитам има ли значение възрастта за приемането на добавката?

Здравейте, за оптимален прием на TriCollagen Peptide препоръчваме след приемането на една кутия, която съдържа 14 дози и всеки ден се приема по една да се направи почивка от няколко месеца. Препоръчваме да се приема 2-3 пъти в годината. Имам много клиентки, които обаче го пият цял месец и дори не правят почивка. TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bgТитла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в пт, 19 апр 2019, 09:56
Не съм приемала до момента, все се каня да опитам, но нямам смелост.
Въпросите ми са:
1. Какъв е оптималният период, за който може да се приема продукта?
2. Може ли да навреди при предозиране?
3. Прави ли се почивка между два приема и какъв трябва да е периода?
4. Има ли ограничения за смесване с различни лекарства, които се приемат?

Здравейте, за оптимален прием на TriCollagen Peptide препоръчваме след приемането на една кутия, която съдържа 14 дози и всеки ден се приема по една да се направи почивка от няколко месеца. Препоръчваме да се приема 2-3 пъти в годината. Имам много клиентки, които обаче го пият цял месец и дори не правят почивка. TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bgТитла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в пт, 19 апр 2019, 09:58
И аз не съм приемала колаген. Има ли ефект върху пигментни петна?
Здравейте, за оптимален прием на TriCollagen Peptide препоръчваме след приемането на една кутия, която съдържа 14 дози и всеки ден се приема по една да се направи почивка от няколко месеца. Препоръчваме да се приема 2-3 пъти в годината. Имам много клиентки, които обаче го пият цял месец и дори не правят почивка. TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Изглажда тена, прави косата и ноктите по-здрави. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в пт, 19 апр 2019, 09:58
Задължително ли е две или три опаковки за една година.Ако приемаме само една опаковка ще има ли ефект.

Здравейте, за оптимален прием на TriCollagen Peptide препоръчваме след приемането на една кутия, която съдържа 14 дози и всеки ден се приема по една да се направи почивка от няколко месеца. Препоръчваме да се приема 2-3 пъти в годината. Имам много клиентки, които обаче го пият цял месец и дори не правят почивка. TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в пт, 19 апр 2019, 10:00
Какви са резултатите на клиентките ви относно косопада?
С удоволстие бих го изпрабвала.

Здравейте, TriCollagen Peptide заздравява косата, ноктите и прави кожата по-хидратирана и сияйна. Зависи в каква степен е косопада. Със сигурност ще се отрази положително на косата Ви, но все пак всичко е индивидуално.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в пт, 19 апр 2019, 10:01
С какво този колаген е по-добър от хилядите други на пазара, защо да избера него, а не този на Фортекс, например?

Здравейте, в никакъв случай не бихме искали да коментираме други продукти на пазара. Това, което отличава TriCollagen Peptide, е че е произведен съвместно с шведски фармацевти и използваните съставки (колаген и хиалурон) са на много високо ниво. Уникалната формула помага да се поддържа балансът на колаген в тялото и предотвратява следите на времето по кожата. TriCollagen Peptirde съдържа 10 000 мг колаген и е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Препоръчваме прием сутрин на гладно. Благодарение на страхотния витаминен комплекс ще усетите много енергия. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в пт, 19 апр 2019, 10:02
Не съм приемала колаген до сега. На 22 г. съм. Подходящ ли е за мен?
Здравейте, за съжаление, състоянието на кожата се влошава с възрастта. Първите бръчки и намалена еластичност на кожата могат да се появят докато сте още на 20-годишна възраст. Това е възрастта, когато количеството колаген в тялото започва да намалява. В сравнение с осемнадесетгодишна жена, 25-годишната жена има 1.5% по-малко колаген и до 30-тия рожден ден, дори и 15% по-малко от най-важните протеини, които съставляват човешкото тяло. Процесът се случва благодарение на естественото стареене и намаленото количество колаген в организма. Ето защо приемането на колагенови добавки е най-добрият начин за подмладяване на кожата и за поддържане на младостта. Според научните изследвания, приемането на препоръчителната дневна доза колаген за най-малко 60 дни подобрява общото състояние на кожата, прави я по-плътна, по-гладка и с по-добър тонус. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в пт, 19 апр 2019, 10:02
Не съм приемала колаген до сега. Колко време може да се пие и прави ли се почивка?


Здравейте, за оптимален прием на TriCollagen Peptide препоръчваме след приемането на една кутия, която съдържа 14 дози и всеки ден се приема по една да се направи почивка от няколко месеца. Препоръчваме да се приема 2-3 пъти в годината. Имам много клиентки, които обаче го пият цял месец и дори не правят почивка. TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bgТитла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Куки- Муки в пт, 19 апр 2019, 10:04
Здравейте! До скоро не се интерисувах от подобни добавки. Но все су мисля, че ми е време да започна прием вътрешно. Аз съм на 37 години и започнах да се мажа с крем за лице, който съдържа колаген. Та питането ми е на каква възраст е добре да се започне прием на колаген и дали като се зопочне веднъж, трябва да се приема цял живот?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в пт, 19 апр 2019, 10:05
Какъв е препоръчителния период на прием на колагена и колко време –месеци- трябва да се паузите между отделните периоди на прием

Здравейте, за оптимален прием на TriCollagen Peptide препоръчваме след приемането на една кутия, която съдържа 14 дози и всеки ден се приема по една да се направи почивка от няколко месеца. Препоръчваме да се приема 2-3 пъти в годината. Имам много клиентки, които обаче го пият цял месец и дори не правят почивка. TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bgТитла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в пт, 19 апр 2019, 10:06
Разбрах, че е сладък колагенът, но какъв вкус има?

Здравейте, вкусът му е сладък, може да се разреди с вода.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в пт, 19 апр 2019, 10:06
Oт каква възраст е препоръчително вземането и за колко време?

Здравейте, за съжаление, състоянието на кожата се влошава с възрастта. Първите бръчки и намалена еластичност на кожата могат да се появят докато сте още на 20-годишна възраст. Това е възрастта, когато количеството колаген в тялото започва да намалява. В сравнение с осемнадесетгодишна жена, 25-годишната жена има 1.5% по-малко колаген и до 30-тия рожден ден, дори и 15% по-малко от най-важните протеини, които съставляват човешкото тяло. Процесът се случва благодарение на естественото стареене и намаленото количество колаген в организма. Ето защо приемането на колагенови добавки е най-добрият начин за подмладяване на кожата и за поддържане на младостта. Според научните изследвания, приемането на препоръчителната дневна доза колаген за най-малко 60 дни подобрява общото състояние на кожата, прави я по-плътна, по-гладка и с по-добър тонус. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в пт, 19 апр 2019, 10:07
Колко дълго трябва да се приема колагена .

Здравейте, за оптимален прием на TriCollagen Peptide препоръчваме след приемането на една кутия, която съдържа 14 дози и всеки ден се приема по една да се направи почивка от няколко месеца. Препоръчваме да се приема 2-3 пъти в годината. Имам много клиентки, които обаче го пият цял месец и дори не правят почивка. TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в пт, 19 апр 2019, 10:07
Приемала съм колаген под формата на таблетки и капсули, и мога да кажа, че ефектът беше забележителен. Въпросът ми е течната форма по-добре ли се усвоява от организма, отколкото останалите видове?
Здравейте, TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Много от клиентите ни имат псориазис и споделят, че проблемът им се повлиява много добре след прием на TriCollagen Ppetide . Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в пт, 19 апр 2019, 10:16
Последно време взеха да добавят колаген в доста козметични продукти, ползвала съм такива, но добавки не. И на мен ми е интересно възрастта каква роля играе и дали са с висока калоричност? Момичетата пишат,че са много сладки, дали са подходящи за хора които спазват режим или за диабетици?

Здравейте, ако спазвате режим няма да има проблем да приемате TriCollagen Peptide, но ако сте диабетик е добре да се консултирате с доктор преди употребата на колагена.

Здравейте, точно така!!!
 Ако спазвате режим със сигурност няма да напълнеете.
Ако обаче сте диабетик, а това е сериозно заболяване - не просто диета е добре да се консултирате с доктор! Почти всичките ни клиенти спазват режими и се грижат за себе си и споделят, че теглото им не се променя след прием на колагена , но ако сте диабетик препоръчваме да се консултирате с доктор преди употреба на каквито и да е хранителни добавки.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в пт, 19 апр 2019, 10:17
Здравейте! До скоро не се интерисувах от подобни добавки. Но все су мисля, че ми е време да започна прием вътрешно. Аз съм на 37 години и започнах да се мажа с крем за лице, който съдържа колаген. Та питането ми е на каква възраст е добре да се започне прием на колаген и дали като се зопочне веднъж, трябва да се приема цял живот?

Здравейте, за съжаление, състоянието на кожата се влошава с възрастта. Първите бръчки и намалена еластичност на кожата могат да се появят докато сте още на 20-годишна възраст. Това е възрастта, когато количеството колаген в тялото започва да намалява. В сравнение с осемнадесетгодишна жена, 25-годишната жена има 1.5% по-малко колаген и до 30-тия рожден ден, дори и 15% по-малко от най-важните протеини, които съставляват човешкото тяло. Процесът се случва благодарение на естественото стареене и намаленото количество колаген в организма. Ето защо приемането на колагенови добавки е най-добрият начин за подмладяване на кожата и за поддържане на младостта. Според научните изследвания, приемането на препоръчителната дневна доза колаген за най-малко 60 дни подобрява общото състояние на кожата, прави я по-плътна, по-гладка и с по-добър тонус. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: beauty_magnolia в пт, 19 апр 2019, 11:19
Досега не съм приемала продукти с колаген. Възрастта ми обаче все повече изисква прием на колаген и започвам да се интересувам с какви продукти е най-подходящ за организма ми. Ще следя темата, за да се образовам в това отношение.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Мон... в пт, 19 апр 2019, 11:53
Koлко дълго трябва да се приема и кога може да се усети осезаем ефект?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: ~Tony~ в пт, 19 апр 2019, 13:22
Темата ми е интересна. Мислила съм и аз за прием на колаген и за това също бих попитала какъв е оптималният курс за прием?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: stnle в пт, 19 апр 2019, 14:57
как действа и има ли страничени ефекти?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: milasara в пт, 19 апр 2019, 15:52
Има ли разлика в препоръчителните дози за различните възрасти?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: missNoir в пт, 19 апр 2019, 19:49
Имам себорея по лицето и болки в ставите, за сега само докато спортувам.
Ще ми помогне ли колагенът да овладея и намаля себореята?
За болката в ставите вярвам, че ще има резултат, но лицето?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Daisy^Slava в пт, 19 апр 2019, 20:57
Чела съм, че няма никаква научна информация по въпроса как колаген, внесен чрез добавки и отиващ в стомаха, отива впоследствие за "градеж" на организма, където той има нужда. Имате ли някакви изследвания по въпроса?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Златанова в пт, 19 апр 2019, 22:08
Не съм приемала колаген досега, но това, че спомага при проблеми в зрението ме заинтригува!
А дали действа на апетита - подтиква ли да хапваш повече, че и това ми е проблем и не искам да рискувам?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Mimka19 в пт, 19 апр 2019, 22:12
На каква възраст трябва да се започне с приема на колаген?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: milena_dyakova86 в сб, 20 апр 2019, 09:27
Обмислям покупката на такъв продукт, но течен вариант не бях виждала, че има. Искам кожата ми да е по-сияйна и имам малко проблеми с коляното ми. Бих искала да попитам колко курса могат да се правят, 14те шишенца като свършат след колко време се приемат още или може непрекъснато да се приема?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: leia2015 в сб, 20 апр 2019, 13:20

Никога не съм приемала колаген, мислех, че съм още млада за това, но покрай майка ми започнах да чета повече.  В тази връзка искам да попитам има ли значение възрастта за приемането на добавката?
Имам и въпрос относно ставите, подходящ ли е или информацията в интернет е недостоверна относно болките в ставите и връзката с липсата на колаген.
В търсене на добър колаген съм.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: **Bobby** в сб, 20 апр 2019, 13:42
Никога не съм приемала колаген, а смятам че съм в точната възраст, когато това вече трябва да се случи - 39 години. Чувала съм, че има различен тип колаген /1,2,3/ и би ми било интересно как да определя кой тип е подходящ за мен и в какви случаи се приема всеки един тип колаген.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: H0uSse_Baby в сб, 20 апр 2019, 14:13
Аз бих искала да попитам, освен благотворно действие върху косата, кожата и ноктите, какво е действието на ТriCollagen Peptide върху ставите?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: afroditapetia в сб, 20 апр 2019, 14:36
Не съм приемала никога колаген! Как и по колко точно става приема и от каква възраст е препоръчително да се приема?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Maksimix в сб, 20 апр 2019, 15:50
Имам проблеми с костите и приемам Вигантол и калций, по лекарска препоръка. Четох обаче, че това прави костите по-здрави, но еластичността се прибавя с колаген. Бихте ли подтвърдили това становище?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в сб, 20 апр 2019, 18:19
Koлко дълго трябва да се приема и кога може да се усети осезаем ефект?

Здравейте, за оптимален прием на TriCollagen Peptide препоръчваме след приемането на една кутия, която съдържа 14 дози и всеки ден се приема по една да се направи почивка от няколко месеца. Препоръчваме да се приема 2-3 пъти в годината. Имам много клиентки, които обаче го пият цял месец и дори не правят почивка. TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в сб, 20 апр 2019, 18:19
Темата ми е интересна. Мислила съм и аз за прием на колаген и за това също бих попитала какъв е оптималният курс за прием?

Здравейте, за оптимален прием на TriCollagen Peptide препоръчваме след приемането на една кутия, която съдържа 14 дози и всеки ден се приема по една да се направи почивка от няколко месеца. Препоръчваме да се приема 2-3 пъти в годината. Имам много клиентки, които обаче го пият цял месец и дори не правят почивка. TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в сб, 20 апр 2019, 18:20
как действа и има ли страничени ефекти?

Здравейте, за съжаление, състоянието на кожата се влошава с възрастта. Първите бръчки и намалена еластичност на кожата могат да се появят докато сте още на 20-годишна възраст. Това е възрастта, когато количеството колаген в тялото започва да намалява. В сравнение с осемнадесетгодишна жена, 25-годишната жена има 1.5% по-малко колаген и до 30-тия рожден ден, дори и 15% по-малко от най-важните протеини, които съставляват човешкото тяло. Процесът се случва благодарение на естественото стареене и намаленото количество колаген в организма. Ето защо приемането на колагенови добавки е най-добрият начин за подмладяване на кожата и за поддържане на младостта. Според научните изследвания, приемането на препоръчителната дневна доза колаген за най-малко 60 дни подобрява общото състояние на кожата, прави я по-плътна, по-гладка и с по-добър тонус. Няма никакви странични ефекти. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в сб, 20 апр 2019, 18:20
Има ли разлика в препоръчителните дози за различните възрасти?

Здравейте, за оптимален прием на TriCollagen Peptide препоръчваме след приемането на една кутия, която съдържа 14 дози и всеки ден се приема по една да се направи почивка от няколко месеца. Препоръчваме да се приема 2-3 пъти в годината. Имам много клиентки, които обаче го пият цял месец и дори не правят почивка. TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в сб, 20 апр 2019, 18:21
Имам себорея по лицето и болки в ставите, за сега само докато спортувам.
Ще ми помогне ли колагенът да овладея и намаля себореята?
За болката в ставите вярвам, че ще има резултат, но лицето?

Здравейте, TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Много от клиентите ни имат псориазис и споделят, че проблемът им се повлиява много добре след прием на TriCollagen Ppetide . Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в сб, 20 апр 2019, 18:22
Чела съм, че няма никаква научна информация по въпроса как колаген, внесен чрез добавки и отиващ в стомаха, отива впоследствие за "градеж" на организма, където той има нужда. Имате ли някакви изследвания по въпроса?

Здравейте, за съжаление, състоянието на кожата се влошава с възрастта. Първите бръчки и намалена еластичност на кожата могат да се появят докато сте още на 20-годишна възраст. Това е възрастта, когато количеството колаген в тялото започва да намалява. В сравнение с осемнадесетгодишна жена, 25-годишната жена има 1.5% по-малко колаген и до 30-тия рожден ден, дори и 15% по-малко от най-важните протеини, които съставляват човешкото тяло. Процесът се случва благодарение на естественото стареене и намаленото количество колаген в организма. Ето защо приемането на колагенови добавки е най-добрият начин за подмладяване на кожата и за поддържане на младостта. Според научните изследвания, приемането на препоръчителната дневна доза колаген за най-малко 60 дни подобрява общото състояние на кожата, прави я по-плътна, по-гладка и с по-добър тонус. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg
   


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в сб, 20 апр 2019, 18:23
Не съм приемала колаген досега, но това, че спомага при проблеми в зрението ме заинтригува!
А дали действа на апетита - подтиква ли да хапваш повече, че и това ми е проблем и не искам да рискувам?

Здравейте, в никакъв случай не увеличава чувстото на глад и съответно няма как да напълнеете от приема на TriCollagen Peptide.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Carina_007 в сб, 20 апр 2019, 18:23
След колко време се забелязва ефекта от приема му и колко време трае?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в сб, 20 апр 2019, 18:23
На каква възраст трябва да се започне с приема на колаген?

Здравейте, за съжаление, състоянието на кожата се влошава с възрастта. Първите бръчки и намалена еластичност на кожата могат да се появят докато сте още на 20-годишна възраст. Това е възрастта, когато количеството колаген в тялото започва да намалява. В сравнение с осемнадесетгодишна жена, 25-годишната жена има 1.5% по-малко колаген и до 30-тия рожден ден, дори и 15% по-малко от най-важните протеини, които съставляват човешкото тяло. Процесът се случва благодарение на естественото стареене и намаленото количество колаген в организма. Ето защо приемането на колагенови добавки е най-добрият начин за подмладяване на кожата и за поддържане на младостта. Според научните изследвания, приемането на препоръчителната дневна доза колаген за най-малко 60 дни подобрява общото състояние на кожата, прави я по-плътна, по-гладка и с по-добър тонус. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в сб, 20 апр 2019, 18:24
Обмислям покупката на такъв продукт, но течен вариант не бях виждала, че има. Искам кожата ми да е по-сияйна и имам малко проблеми с коляното ми. Бих искала да попитам колко курса могат да се правят, 14те шишенца като свършат след колко време се приемат още или може непрекъснато да се приема?

Здравейте, TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Много от клиентите ни имат псориазис и споделят, че проблемът им се повлиява много добре след прием на TriCollagen Ppetide . Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в сб, 20 апр 2019, 18:25

Никога не съм приемала колаген, мислех, че съм още млада за това, но покрай майка ми започнах да чета повече.  В тази връзка искам да попитам има ли значение възрастта за приемането на добавката?
Имам и въпрос относно ставите, подходящ ли е или информацията в интернет е недостоверна относно болките в ставите и връзката с липсата на колаген.
В търсене на добър колаген съм.

Здравейте, за съжаление, състоянието на кожата се влошава с възрастта. Първите бръчки и намалена еластичност на кожата могат да се появят докато сте още на 20-годишна възраст. Това е възрастта, когато количеството колаген в тялото започва да намалява. В сравнение с осемнадесетгодишна жена, 25-годишната жена има 1.5% по-малко колаген и до 30-тия рожден ден, дори и 15% по-малко от най-важните протеини, които съставляват човешкото тяло. Процесът се случва благодарение на естественото стареене и намаленото количество колаген в организма. Ето защо приемането на колагенови добавки е най-добрият начин за подмладяване на кожата и за поддържане на младостта. Според научните изследвания, приемането на препоръчителната дневна доза колаген за най-малко 60 дни подобрява общото състояние на кожата, прави я по-плътна, по-гладка и с по-добър тонус. Има благоприятно действие и върху ставите.  Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в сб, 20 апр 2019, 18:26
Никога не съм приемала колаген, а смятам че съм в точната възраст, когато това вече трябва да се случи - 39 години. Чувала съм, че има различен тип колаген /1,2,3/ и би ми било интересно как да определя кой тип е подходящ за мен и в какви случаи се приема всеки един тип колаген.

Здравейте, TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. TriCollagen Ppetide съдържа 10000 мг колаген тип I и тип III, които са благоприятни за кожата, косата и ноктите, също така в продукта има високо съдържане на хиалурон и 29 активни съставки. . Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в сб, 20 апр 2019, 18:29
Аз бих искала да попитам, освен благотворно действие върху косата, кожата и ноктите, какво е действието на ТriCollagen Peptide върху ставите?

Здравейте, както вече сте се информирали в TriCollagen Peptide има колаген тип I и тип III, благоприятстващи косата, кожата и ностите. Колагенът като цяло обаче има благоприятно действие върху ставите. Колагенът отговорен за тях е тип II. Много наши клиенти споделя, че TriCollagen Peptide побага в проблема с болки в ставите,благодарение на високото съдържание на колаген във всяка една ампула, а именно 10000 мг.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в сб, 20 апр 2019, 18:30
Не съм приемала никога колаген! Как и по колко точно става приема и от каква възраст е препоръчително да се приема?


Здравейте, за оптимален прием на TriCollagen Peptide препоръчваме след приемането на една кутия, която съдържа 14 дози и всеки ден се приема по една да се направи почивка от няколко месеца. Препоръчваме да се приема 2-3 пъти в годината. Имам много клиентки, които обаче го пият цял месец и дори не правят почивка. TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в сб, 20 апр 2019, 18:30
Не съм приемала никога колаген! Как и по колко точно става приема и от каква възраст е препоръчително да се приема?


Здравейте, за оптимален прием на TriCollagen Peptide препоръчваме след приемането на една кутия, която съдържа 14 дози и всеки ден се приема по една да се направи почивка от няколко месеца. Препоръчваме да се приема 2-3 пъти в годината. Имам много клиентки, които обаче го пият цял месец и дори не правят почивка. TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид.за съжаление, състоянието на кожата се влошава с възрастта. Първите бръчки и намалена еластичност на кожата могат да се появят докато сте още на 20-годишна възраст. Това е възрастта, когато количеството колаген в тялото започва да намалява. В сравнение с осемнадесетгодишна жена, 25-годишната жена има 1.5% по-малко колаген и до 30-тия рожден ден, дори и 15% по-малко от най-важните протеини, които съставляват човешкото тяло. Процесът се случва благодарение на естественото стареене и намаленото количество колаген в организма. Ето защо приемането на колагенови добавки е най-добрият начин за подмладяване на кожата и за поддържане на младостта.  Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в сб, 20 апр 2019, 18:33
Имам проблеми с костите и приемам Вигантол и калций, по лекарска препоръка. Четох обаче, че това прави костите по-здрави, но еластичността се прибавя с колаген. Бихте ли подтвърдили това становище?

Човешкото тяло е като добре смазана машина, в която всяка част има важна роля. Въпреки че такива основни органи като сърцето, белите дробове и мозъка са жизненоважни за хората, не трябва да забравяме, че другите части на човешкото тяло са също толкова важни. Те трябва да бъдат поддържани в добро състояние, за да може човек да живее необременен от такива неудобства като болка при движение. Всички ще се съгласят, че ставите са важна част от структурата на тялото, без която ние не бихме могли да изпълняваме да изпълняваме ежедневните си задачи или упражнения. По-долу ще намерите няколко забавни факта за ставите:
Ставите свързват близките кости
Тазобедрената става е една от най-активните стави в човешкото тяло
Не всички стави се използват за движение, връзките на черепа например са фиксирани и неподвижни
Ставите имат определени рецептори, които реагират на промените в атмосферното налягане. Ето защо някои хора усещат болки в ставите, когато времето се променя
Ставите имат специална течност, която намалява триенето и предпазва от проблеми.
Научните изследвания показват, че колагеновите добавки могат да спомогнат за подобряване на състоянието и намаляване на болката в ставите. Проведено е проучване в САЩ през 2006 г., резултатите от което показват, че спортистите, които са приемали 10 g хидролизиран колаген дневно в продължение на 24 седмици, забелязват значително понижаване на болката в ставите при изправяне, седене и придвижване.за оптимален прием на TriCollagen Peptide препоръчваме след приемането на една кутия, която съдържа 14 дози и всеки ден се приема по една да се направи почивка от няколко месеца. Препоръчваме да се приема 2-3 пъти в годината. Имам много клиентки, които обаче го пият цял месец и дори не правят почивка. TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg

 


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: ine в сб, 20 апр 2019, 20:55
С удоволстие бих го изпрабвала.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: ivka ♥ 007 в сб, 20 апр 2019, 20:59
Аз съм на 37 г и от известно време се замислям за прием на колаген, но ссе още не съм решила коя марка да избера. Имам леки бръчки около очите и колената ми при клякане пукат. Ще се радвам, ако имам възможност да изпробвам вашият колаген.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Hrispa76 в сб, 20 апр 2019, 23:55
Здравейте!

Интересува ме най-вече въздействието на колагена върху ставите, тъй като имам проблем с едната колянна става?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Vikute в нд, 21 апр 2019, 15:22
Интересен продукт, бихте ли уточнили дали има фактори, които повлияват ефекта от добавката - например прием на други медикаменти, слънчева светлина, процедури, температури и пр.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: nicky_st в нд, 21 апр 2019, 18:07
Здравейте! Освен за добрият вид на кожата, косата и ноктите колагенът представлява интерес за мен и заради ставни проблеми. Какъв е оптималният период на прием за продължителен положителен ефект? Има ли схема за прием, съгласно проблема, за който се приема? Благодаря!


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Усмивчица-28 в нд, 21 апр 2019, 20:07
Тази година за първи път ползвах крем с колаген.
Може би съм закъсняла с приема на добавки с колаген, но по-добре късно...
И мен ме интересува какъв е оптималния период на прием.
Как всеки един човек да определи какви са му нуждите и по каква схема да приема колагена?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: mama na iv в нд, 21 апр 2019, 20:40
Бих изпробвала.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Тaня67 в нд, 21 апр 2019, 22:44
От известно време и аз се замислям за колаген, но ми е необходим най-вече заради ставите. Разбира се, подобрение на зрението, косопада, кожата и бръчките също е добре дошло. С удоволствие бих пробвала ТriCollagen Peptide.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: martitedi в пн, 22 апр 2019, 07:07
Нс съм приемала колаген, от каква възраст е хубаво да се приема и по колко?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: LZ 13 в пн, 22 апр 2019, 07:43
Бих изпробвала Колаген , имам проблеми със коляното


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в пн, 22 апр 2019, 10:14
След колко време се забелязва ефекта от приема му и колко време трае?

Здравейте, за всеки човек е индивидиулно. Завики в какво състояние е кожата Ви или косата, когато започвате да го премате. Много от редовните ни клиенти споделят, че след 7-8 ден усещат разлика в състоянието на кожата, косата и ноктите.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: PetiaK в пн, 22 апр 2019, 10:16
И аз съм приемала колаген като добавка по съвет на дерматолог, но периодът на прием беше по-дълъг. Въпросът ми е какъв е оптимилният период на прием за кожа/коса и съотетно за проблем със ставите? И зависи ли този период от сложността на проблема?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в пн, 22 апр 2019, 10:17
Здравейте!

Интересува ме най-вече въздействието на колагена върху ставите, тъй като имам проблем с едната колянна става?

Здравейте, както вече сте се информирали в TriCollagen Peptide има колаген тип I и тип III, благоприятстващи косата, кожата и ноктите. Колагенът като цяло обаче има благоприятно действие върху ставите. Колагенът отговорен за тях е тип II. Много наши клиенти споделя, че TriCollagen Peptide помага в проблема с болки в ставите, благодарение на високото съдържание на колаген във всяка една ампула, а именно 10000 мг. Болките в ставите се поовлияват благоприятно след употребата на  TriCollagen Peptidе. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в пн, 22 апр 2019, 10:19
И аз съм приемала колаген като добавка по съвет на дерматолог, но периодът на прием беше по-дълъг. Въпросът ми е какъв е оптимилният период на прием за кожа/коса и съотетно за проблем със ставите? И зависи ли този период от сложността на проблема?

Здравейте, за оптимален прием на TriCollagen Peptide препоръчваме след приемането на една кутия, която съдържа 14 дози и всеки ден се приема по една да се направи почивка от няколко месеца. Препоръчваме да се приема 2-3 пъти в годината. Имам много клиентки, които обаче го пият цял месец и дори не правят почивка. TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Разбира се всеки един човек е с индивидуален проблем и няма точно правило след колко дни ще има положитеен ефект. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bgТитла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в пн, 22 апр 2019, 10:19
Нс съм приемала колаген, от каква възраст е хубаво да се приема и по колко?

Здравейте, за съжаление, състоянието на кожата се влошава с възрастта. Първите бръчки и намалена еластичност на кожата могат да се появят докато сте още на 20-годишна възраст. Това е възрастта, когато количеството колаген в тялото започва да намалява. В сравнение с осемнадесетгодишна жена, 25-годишната жена има 1.5% по-малко колаген и до 30-тия рожден ден, дори и 15% по-малко от най-важните протеини, които съставляват човешкото тяло. Процесът се случва благодарение на естественото стареене и намаленото количество колаген в организма. Ето защо приемането на колагенови добавки е най-добрият начин за подмладяване на кожата и за поддържане на младостта. Според научните изследвания, приемането на препоръчителната дневна доза колаген за най-малко 60 дни подобрява общото състояние на кожата, прави я по-плътна, по-гладка и с по-добър тонус. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в пн, 22 апр 2019, 10:20
Тази година за първи път ползвах крем с колаген.
Може би съм закъсняла с приема на добавки с колаген, но по-добре късно...
И мен ме интересува какъв е оптималния период на прием.
Как всеки един човек да определи какви са му нуждите и по каква схема да приема колагена?

Здравейте, за съжаление, състоянието на кожата се влошава с възрастта. Първите бръчки и намалена еластичност на кожата могат да се появят докато сте още на 20-годишна възраст. Това е възрастта, когато количеството колаген в тялото започва да намалява. В сравнение с осемнадесетгодишна жена, 25-годишната жена има 1.5% по-малко колаген и до 30-тия рожден ден, дори и 15% по-малко от най-важните протеини, които съставляват човешкото тяло. Процесът се случва благодарение на естественото стареене и намаленото количество колаген в организма. Ето защо приемането на колагенови добавки е най-добрият начин за подмладяване на кожата и за поддържане на младостта. Според научните изследвания, приемането на препоръчителната дневна доза колаген за най-малко 60 дни подобрява общото състояние на кожата, прави я по-плътна, по-гладка и с по-добър тонус. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в пн, 22 апр 2019, 10:24
Интересен продукт, бихте ли уточнили дали има фактори, които повлияват ефекта от добавката - например прием на други медикаменти, слънчева светлина, процедури, температури и пр.

Здравейте, TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Препоръчваме прием сутрин на гладно. Благодарение на страхотния витаминен комплекс ще усетите много енергия. Няма нкакъв проблм да ползвате колагена, в комбинация с други медикаменти, стига да нямате някое сериозно заболяване, за кето е добре да се консултирате с доктор. Това е хранителна добавка, тя е абсолютно безвредна. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bgТитла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в пн, 22 апр 2019, 10:25
Здравейте! Освен за добрият вид на кожата, косата и ноктите колагенът представлява интерес за мен и заради ставни проблеми. Какъв е оптималният период на прием за продължителен положителен ефект? Има ли схема за прием, съгласно проблема, за който се приема? Благодаря!


Здравейте, за оптимален прием на TriCollagen Peptide препоръчваме след приемането на една кутия, която съдържа 14 дози и всеки ден се приема по една да се направи почивка от няколко месеца. Препоръчваме да се приема 2-3 пъти в годината. Имам много клиентки, които обаче го пият цял месец и дори не правят почивка. TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bgТитла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Ripple в пн, 22 апр 2019, 10:51
От каква възраст са подходящи?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в пн, 22 апр 2019, 14:06
(//bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/K03f/e7ShA.jpg)

Все още можете да задавате своите въпроси към нас, но сега и ние ще попитаме нещо вас. Очакваме с интерес вашите отговори.
Смятате ли, че приемът на колаген е подходящ за вас и защо? Какви резултати бихте очаквали да постигнете чрез приема на колаген?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: The only one в пн, 22 апр 2019, 14:13
На зададения от мен въпрос, вие ми отговорихте, че колагена е подходящ за мен. Очаквам да се подобри качеството на кожата ми, да стане еластична и да се отрази благоприятно на ставите ми.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: DayInMay в пн, 22 апр 2019, 14:20
Ефектът, който искам да постигна е да подмладя лицето си, изглаждайки фините линии и начеващи бръчки, да подмладя тялото си, подобрявайки подвижността на ставите и мускулния тонус и да си осигуря добър общ здравословен статус.Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Rapariga в пн, 22 апр 2019, 14:21
Ефектът, който очаквам е кожата ми да стане отново свежа, мимическите бръчици да изчезват по-бързо и да се забави процесът на стареене.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: hrisss89 в пн, 22 апр 2019, 14:24
Бих искала да запитам дали е подходящ за всеки? И забелязвани ли са някакви странични ефекти? Благодаря!


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: agitak в пн, 22 апр 2019, 14:27
Не съм сигурна дали колагенът е подходящ за мен, ..., трудно ми е да преценя, понеже когато съм ползвала козметика в нея има повече съставки, и по този начин не може категорично да са каже ползата или вредата от употребата на продукта се дължи  конкретно на една от съставките.
Иначе целта на ползването на козметични продукти за мен е да подобря еластичността и свежестта на кожата си.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Lemy в пн, 22 апр 2019, 14:40
Приема на колаген мисля, че вече е задължителен за мен. Очаквам да постигна с него ефект върху ставните ми проблеми. Необходимо ли е да е в комбинация и с други допълнителни съставки?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: soul81 в пн, 22 апр 2019, 14:49
Да, смятам, че приемът на колаген вече ми е необходим предвид възрастовите изменения и смятам да приемам такъв редовно по някаква схема. Очаквам подобрение в състоянието на кожата ми, имам загуба на колаген и еластин. Също така искам да проследя как и дали приемът ще се отрази на чревното ми здраве, затова ми трябва качествен продукт с висока бионаличност.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Bubble79 в пн, 22 апр 2019, 14:52
Очаквам да се компенсира поне в някаква степен загубата на колаген в кожата и ставите, която се получава с възрастта.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: jadi24 в пн, 22 апр 2019, 14:52
Смятате ли, че приемът на колаген е подходящ за вас и защо? Какви резултати бихте очаквали да постигнете чрез приема на колаген?
Честно казано, до скоро си мислех,че все още ми е рано, но след едно посещение при козметик се установи, че сухотата на кожата е най-вероятно от намаляването на колагена. Това беше преди известно време и все не ми остава време да прочета за ползите, начина на прием и видовете колаген. Не знам дали точно този ще е подходящ, по съставките би трябвало да ми помогне.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Аmbrоsiа в пн, 22 апр 2019, 14:55
Да, бих искала да изгладя все още дребни бръчици.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Лонита в пн, 22 апр 2019, 14:56
Предвид възрастта ми смятам, че приемът на колаген е подходящ за мен. Очаквам да се подобри състоянието на кожата и ставите ми.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Aurellia в пн, 22 апр 2019, 15:01
Да,смятам,че и при мен е наложителен приема на колаген,тъй като съм на 38 и трябва да се погрижа за общото състояние на кожата и ставите ми.За сега проблеми със ставите нямам,но кожата ми е много суха по принцип и очаквам резултата да е-подобряване свежия вид и еластичност на кожата!


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Jeni_E в пн, 22 апр 2019, 15:02
Не само, че е подходящ, но правя и курсове от по три месеца прием два пъти годишно. С цел подобряване състоянието на кожата и ставите ми.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: d0ra в пн, 22 апр 2019, 15:04
Очаквам да постигна с приема на колаген ефект върху ставните ми проблеми и сухата на кожа.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: DARSANH в пн, 22 апр 2019, 15:05
Смятам, че имам нужда от колаген. Усещам как с течение на годините, кожата ми губи своята еластичност, появяват се нови и нови бръчици..


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: sis_ko в пн, 22 апр 2019, 15:13
Да, смятам, че ми е необходим и кожата ми ще се повлияе много добре. За ставните проблеми също би се отразил добре.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: juniper в пн, 22 апр 2019, 15:14
Смятам, че приема на колаген е изключително важен след 35+. Не зная дали еластичността на кожата ще се подобри, но вярвам, че  състаряването ще се забави.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Senish в пн, 22 апр 2019, 15:15
Смятам че приемът на колаген е подходящ за мен.Резултата което искам да постигна е косопадът,пробвала съм много неща,но откакто родих преди две години от тогава страшно много ми пада косата.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Vanja77 в пн, 22 апр 2019, 15:29
Имайки предвид здравословните ми проблеми, колагенът ще ми е необходим за да избегна проблеми със ставите.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: ginka22 в пн, 22 апр 2019, 15:30
Смятам, че приемът на колаген е подходящ за мен. След всичко,  което изчетох за различните типове колаген, мисля че организмът ми се нуждае от допълнителен прием.   Чрез приемът му се надявам ноктите ми да станат по-здрави, косата по-жизнена и кожата по-гладка...


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Лита в пн, 22 апр 2019, 15:32
Смятам, че е задължителен приемът на колаген за мен. Очаквам подобрение състоянитео на кожата, косата, ноктите.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: beki8 в пн, 22 апр 2019, 15:34
Очаквам видимо да се подобри състоянието на кожата и ставите ми.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: stephchica в пн, 22 апр 2019, 15:37
Очаквам с приема на колаген да компенсирам частично, намаляващото му с възрастта количество в тялото.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Leiny в пн, 22 апр 2019, 15:41
Приемът на колаген за мен е подходящ, защото искам да подобря състоянието на кожата и ставите си.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Anyyyone в пн, 22 апр 2019, 15:45
Да,защото вече виждам бръчици и изменения.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Ирене в пн, 22 апр 2019, 15:59
Да, смятам че е подходящ за мен и дори към настоящия момент приемам. Очаквам да се подобри качеството на кожата ми, да стане еластична и да се отрази благоприятно на ставите ми.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: hrrisss в пн, 22 апр 2019, 16:18
Да, подходящ е предвид възрастта ми. В момента ползвам хидратиращ крем без особен резултат, бих искала да пробвам  и с колаген.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: *Виви* в пн, 22 апр 2019, 16:18
Смятам,  че употребата му ще се отрази добре на косата ми.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: _di_di_ в пн, 22 апр 2019, 16:34
Мисля, че е подходящ. Вече започват да се задълбочават мимическите бръчки, а и имам някакво пукане в ставите, което ми е любопитно дали би се повлияло от прием на такъв продукт :)


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: ~Tony~ в пн, 22 апр 2019, 16:36
Очаквам по-стегната кожа, най-вече на лицето.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Katmel в пн, 22 апр 2019, 16:45
Вече се замислям за прием на колаген.  Имам ставни проблеми, а кожата ми се нуждае от все повече грижи.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: hintt в пн, 22 апр 2019, 16:59
Да, смятам, че ми е необходим и кожата ми ще се повлияе много добре, предвид промените с възрастта, а също и смятам, че ще се отрази добре и върху ставните ми проблеми.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Pate6estveni4ka в пн, 22 апр 2019, 17:29
Очаквам подобрение в състоянието на кожата и като цяло по-добър здравословен статус.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Куки- Муки в пн, 22 апр 2019, 17:53
Силно се надявам колагена да е подходящ за мен. Очаквам да подобри състоянието на кожата ми.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: missNoir в пн, 22 апр 2019, 18:54
Знам, че приемът на колаген ми е необходим, за да облекча болките във всички стави и да овладея себореята и свързаната с нея много суха кожа, както на лицето, така и на тялото.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: **Bobby** в пн, 22 апр 2019, 19:12
Определено смятам, че би било полезно за мен да приемам колаген. Както разбрах от ваша публикуция още от по-ранна на моята възраст започва намаляване на производството на колаген.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Natali_ в пн, 22 апр 2019, 19:16
Да, защото бих искала да почувствам лицето си освежено и да ми се изгладят бръчките.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: didka pitka в пн, 22 апр 2019, 19:19
Доста съм чела за колагена, когато е било необходимо да си купя крем за лице. От многото четене установих, че чрез кремовете колагенът не навлиза в тялото ни. Предполагам че даже съм закъсняла с приема на колаген, но вярвам, че ще е подходящ и на възрастта, на която съм - 50. Проблемите ми с кожа, нокти и коса се задълбочават с възрастта.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Маргарита Върбанова в пн, 22 апр 2019, 19:29
Да подходящ е за моята възраст и очаквам да подобри еластичноста на кожата и да я направи по млада.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: delpel в пн, 22 апр 2019, 19:40
Определено вече имам нужда от колаген.
Ставните болки започнаха да ме връхлитат плюс проблеми с косата.
За добре и здравословно изглеждаща кожа колагенът е един от водещите.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Jeini в пн, 22 апр 2019, 19:50
да, по-красива кожа.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: ..::V.I.P::.. в пн, 22 апр 2019, 20:21
Считам, че ще имат ефект, свързан със заглаждане на финни линии, а от там и по-красива, свежа кожа.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: ant в пн, 22 апр 2019, 20:22
Определено имам нужда от прием на колаген. Коленете са ми голяма слабост и постоянно си купувам добавки от аптеката. Но то е такова море, че човек може да се изгуби.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: malinkagennkova@gmeil.com в пн, 22 апр 2019, 20:41
Досега пия колаген около 12 месеца и забелязах огромен ефект върху кожата и тялото ми: това е доста невероятно.Колагенът е необходим на организма ни за поддържане еластичността на кожата и сухожилията, за мускулния тонус, плътността на костите .Определено имам нужда от него. За сухожилията, кожата и косата за моята възраст 40г.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Тaня67 в пн, 22 апр 2019, 20:47
Все още можете да задавате своите въпроси към нас, но сега и ние ще попитаме нещо вас. Очакваме с интерес вашите отговори.
Смятате ли, че приемът на колаген е подходящ за вас и защо? Какви резултати бихте очаквали да постигнете чрез приема на колаген?

Надявам се да помогне за косопада ми и поне малко да облекчи болките в ставите.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: mariat в пн, 22 апр 2019, 21:04
О, искам повдигане на бузките.....


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: ~ Dee_Dee ~ в пн, 22 апр 2019, 21:25
Смятам, че ефектът би бил, че кожата ми да стане отново свежа, мимическите бръчици да изчезват по-бързо и да се забави процесът на стареене.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Монако в пн, 22 апр 2019, 21:52
Досега само съм приемала течен колаген. Не знам. :thinking:


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Tonika Dimitrowa в пн, 22 апр 2019, 23:05
Мисля, че трябва да започна да приемам колаген, защото кожата ми е изгубила свежия си вид. Очаквам да стане по-сияйна и еластична, по-гладка. 😊


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Villy_Na в пн, 22 апр 2019, 23:15
Може би. Предполагам, че ще допринесе благоприятно за кожата ми. Надявам се да стане по-еластична, по-свежа и прочие.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: joging в вт, 23 апр 2019, 00:27
Смятам, че ми е необходим освен за подобрение вида на кожата е подпомогне и проблемите със ставите


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: myraya в вт, 23 апр 2019, 07:13
Да, мисля, че е подходящ за мен, кожата с годините губи еластичност.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Hellenn в вт, 23 апр 2019, 07:24
От приема на колаген очаквам да спрат да ми пукат коленете когато клякам и ставам. За кожата, надявам се да ми избистри тена и сутрин да не се събуждам силно подпухнала.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Desert* в вт, 23 апр 2019, 07:25
Колагенът е подходящ за всеки човек. След 30-тата година колагена в тялото намалява с 1,5%. Особено подходящ е за хора, които са на дита, тъй като при отслабване най-много личи върху кожата на лицето - там колагенът най-бързо изчезва.

Моят въпрос е: Мога ли да приемам колаген при провеждане на лазерна епилация? Това би ли повлияло отрицателно върху процеса?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Kari.Semkova в вт, 23 апр 2019, 08:12
Смятам че е подходящ защото кожата ми има нужда да подори своята еластичност.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: krasi_79s в вт, 23 апр 2019, 08:18
Приемането на колагенови добавки е най-добрият начин за подмладяване на кожата и за поддържане на младостта. Искам да подмладя кожата на лицето си.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Daisy^Slava в вт, 23 апр 2019, 09:00
Не съм приемала колаген, но ми се иска да ми помогне за ставите и ако може - за кожата.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: звездичк@ в вт, 23 апр 2019, 09:31
Очаквам да постигна с приема на колаген ефект върху ставните ми проблеми и сухата на кожа.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: dilyankataa в вт, 23 апр 2019, 09:36
Приема на Колаген е препоръчителен за мен поради проблеми със ставите. Допълнителен плюс от приема е подобряване състоянието на кожата :)


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Carina_007 в вт, 23 апр 2019, 11:08
Очаквам чрез колагена да забавя признаците на стареене на кожата ми и да подсиля ставите ми.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Tsukihime в вт, 23 апр 2019, 11:17
Смятам, че приемът на колаген е подходящ за мен. Напоследък имам проблеми със ставите и мисля, че колагенът би помогнал, освен това имам и проблеми със зрението, както и с кожата, а вие твърдите, че това са неща които биха се повлияли от колагена. Точно такива резултати очаквам и да наблюдавам - най-малкото да спрат да ми пукат коленете при всяко движение и тенът на кожата ми да се избистри. Не бих отказала и да намаля диоптрите на лещите ми, но чак такова чудо няма как да стане :DТитла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Radina в вт, 23 апр 2019, 11:37
От каква възраст може да започне приема на колаген?
Годините се трупат, кожата започва да старее, въпреки, грижите, които полагаме за нея. Мисля, че няма да е излишно ако започна да приемам колагена, а не само да се мажа във вид на крем с него.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Десиссслава в вт, 23 апр 2019, 12:03
Приемът на колаген вярвам ще подобри състоянието ми на кожата в дългосрочен план.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Bohemia в вт, 23 апр 2019, 12:09
Да! Защото имам проблем с ставите, а и кожата ми се нуждае от сияен вид.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: stelito321 в вт, 23 апр 2019, 12:46
Да, за по добре изглеждаща кожа.
И все пак след приема на тези 14 дози или както пишете, че има ваши клиенти, които го приемат месец.....
Каква почивка е необходима след това и как се продължава приема?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: MeriPopins в вт, 23 апр 2019, 13:26
Аз смятам, че приемът на колаген е подходящ за мен, понеже вече навлизам в по-зряла възраст и забелязвам как кожата ми не е същата. Отделно от това имам косопад, с който се боря непрекъснато и чупливи нокти. От прочетеното за колагена си съставих мнение, че би следвало да опитам. До този момент съм пробвала какво ли не в посока запазване на красотата, така че с ентусиазъм ще се впусна и в този експеримент и се надявам да постигна супер резултати.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в вт, 23 апр 2019, 13:43
Бих искала да запитам дали е подходящ за всеки? И забелязвани ли са някакви странични ефекти? Благодаря!

Здравейте, за оптимален прием на TriCollagen Peptide препоръчваме след приемането на една кутия, която съдържа 14 дози и всеки ден се приема по една да се направи почивка от няколко месеца. Препоръчваме да се приема 2-3 пъти в годината. Имам много клиентки, които обаче го пият цял месец и дори не правят почивка. TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Странични ефекти няма! Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в вт, 23 апр 2019, 13:44
Да, за по добре изглеждаща кожа.
И все пак след приема на тези 14 дози или както пишете, че има ваши клиенти, които го приемат месец.....
Каква почивка е необходима след това и как се продължава приема?

Здравейте, за оптимален прием на TriCollagen Peptide препоръчваме след приемането на една кутия, която съдържа 14 дози и всеки ден се приема по една да се направи почивка от няколко месеца. Препоръчваме да се приема 2-3 пъти в годината. Имам много клиентки, които обаче го пият цял месец и дори не правят почивка. TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в вт, 23 апр 2019, 13:44
От каква възраст може да започне приема на колаген?
Годините се трупат, кожата започва да старее, въпреки, грижите, които полагаме за нея. Мисля, че няма да е излишно ако започна да приемам колагена, а не само да се мажа във вид на крем с него.


Здравейте, за съжаление, състоянието на кожата се влошава с възрастта. Първите бръчки и намалена еластичност на кожата могат да се появят докато сте още на 20-годишна възраст. Това е възрастта, когато количеството колаген в тялото започва да намалява. В сравнение с осемнадесетгодишна жена, 25-годишната жена има 1.5% по-малко колаген и до 30-тия рожден ден, дори и 15% по-малко от най-важните протеини, които съставляват човешкото тяло. Процесът се случва благодарение на естественото стареене и намаленото количество колаген в организма. Ето защо приемането на колагенови добавки е най-добрият начин за подмладяване на кожата и за поддържане на младостта. Според научните изследвания, приемането на препоръчителната дневна доза колаген за най-малко 60 дни подобрява общото състояние на кожата, прави я по-плътна, по-гладка и с по-добър тонус. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg
   


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в вт, 23 апр 2019, 13:51
Колагенът е подходящ за всеки човек. След 30-тата година колагена в тялото намалява с 1,5%. Особено подходящ е за хора, които са на дита, тъй като при отслабване най-много личи върху кожата на лицето - там колагенът най-бързо изчезва.

Моят въпрос е: Мога ли да приемам колаген при провеждане на лазерна епилация? Това би ли повлияло отрицателно върху процеса?

Здравейте, няма да има проблем да премате течен колаген при провеждане на лазерна епилация.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: ali4ka87 в вт, 23 апр 2019, 14:20
Кожата и ноктите ми са хубави. В преходните сезони обаче косата ми се омазнява повече от обичайното в корена, а краищата стоят сухи. Бих пробвала колагена, за да видя как би ми се отразил.
Въпросът ми към Вас е дали колагенът може да се комбинира с Калмацин, или е добре да се редуват.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: cveti__petkova в вт, 23 апр 2019, 15:44
Аз не съм приемала досега колаген,но се замислям,че скоро трябва да започна.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: kroki_kk в вт, 23 апр 2019, 15:45
Смятате ли, че приемът на колаген е подходящ за вас и защо? Какви резултати бихте очаквали да постигнете чрез приема на колаген?
За мен е подходящ приемът на колаген. Най-вече предимството му за кожата. Искам кожата ми да запази еластичността си, и да е победител в борбата с бръчките.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: loriana.mihova в вт, 23 апр 2019, 16:30
Колко време трябва да се приема,за да се види ефект? И колко пъти в годината е добре да правим курс на прием?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: didito_pz в вт, 23 апр 2019, 18:47
Смятате ли, че приемът на колаген е подходящ за вас и защо?
Смятам, че е подходящ, защото вече минах 40 години.
 Какви резултати бихте очаквали да постигнете чрез приема на колаген?
Очаквам по-гладка и стегната кожа, да нямам болки в ставите, да имам блестяща коса.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: H0uSse_Baby в вт, 23 апр 2019, 18:51
Да, смятам, че приемът на колаген е подходящ за мен, косата ми е поизтощена, ноктите чупливи, но най-големият ми проблем е кожата, има нужда от стягане в определени области, надявам се колагенът в комбинация с други методи да помогне. Отделно, че ме наболяват и ставите понякога, така че се надявам да ми помогне и за това.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: дарито_87 в вт, 23 апр 2019, 18:56
Приемала съм колаген в течен вид и мисля, че имаше благоприятен ефект, но може би трябва приемът да е за по-дълъг период. За какъв период TriCollagen Peptide действа оптимално? Бих го тествала и споделила впечатленията си с удоволствие.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Есенция Лимонова в вт, 23 апр 2019, 20:19
Здравейте, интересува ме какъв е ефектът при проблеми със ставите? И по-точно дали е подходящ за превенция. Също така има ли схема на прием?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: pepita XX в вт, 23 апр 2019, 21:40
Да, за да подобря състоянието на кожата ми и да забавя стареенето. 


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: sun.rain в вт, 23 апр 2019, 22:58
Никога не съм приемала колаген, мислех, че съм още млада за това. В тази връзка искам да попитам има ли значение възрастта за приемането на добавката?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Patita в вт, 23 апр 2019, 23:50
Подходящ близо е продуктът за кърмещи майки и колко време минимум трябва да се приема, за да има реален ефект?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: * Ани * в вт, 23 апр 2019, 23:56
Здравейте,може ли да се ползва и от мъже, при ставни проблеми.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Графиня фон Вайсвурст в ср, 24 апр 2019, 08:37
Смятам, че е подходящ и за кожата и за ставите ми


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: katerina_girl в ср, 24 апр 2019, 08:42
Здравейте, чувствате ли се по по - различен начин след приемането на колаген? Аз ползвам от около три години шампоан за сгъстяване на косата с колаген и съм изключително доволна!


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Katq Simeonova в ср, 24 апр 2019, 09:22
Никога не съм приемала продукта, а много бих искала..а и вече ми е време, ще ставам след два месеца на 44 години !Колко е минималният период за приемане ?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: LOSHKA в ср, 24 апр 2019, 09:33
Има ли проблем при ползване на продукта при някои хронични заболявания? Конкретно визирам хашимото, при това заболяване има противопоказания за използване на ботокс.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: сиси в ср, 24 апр 2019, 10:41
Смятам, че е подходящ за мен.
 Очаквам по-гладка и стегната кожа, заличаване на някои бръчици и по-свежа кожа.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Kokoshy в ср, 24 апр 2019, 16:47
От дълго време се каня да приемам колаген, но все не мога да избера инда се спра на нещо от всичко, което се предлага на пазара. След бременноста и година кърмене кожата ми загуби част еластичноста си, имам засилен косопад и слаби нокти. Вероятно влияние оказва и възрастта, което приемам с усмивка и от толкова усмивки вече имам фини линии по лицето. Определено бих опитала един курс на прием колаген, за да видя резултата.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Златанова в ср, 24 апр 2019, 21:24
Мисля, че имам нужда от прием на колаген.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Gigito в ср, 24 апр 2019, 22:56
Налага ми се да приемам колаген с цел по-бързо и по-пълно възстановяване след травма на глезенната става. Дали типа колаген, и формата под която ще се приема зависи от поставените цели или "всеки колаген е добър за всичко"?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: milasara в чт, 25 апр 2019, 01:53
Да, надявам се да подобри състоянието на кожата и ставите.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Hrispa76 в чт, 25 апр 2019, 09:02
Надявам се и аз да подобри състоянието на кожата и ставите.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Белл в чт, 25 апр 2019, 18:50
Колагена ми помага за подобряване вида на кожата и косата и като бонус от приема му затихват ставните болки.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: ANAID95 в чт, 25 апр 2019, 20:00
Каква е продължителността на прием за постигане на видим ефект?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Aвгустинa в пт, 26 апр 2019, 10:51
Предвид възрастта ми, мисля че приемът на колаген е подходящ за мен. Очаквам да повлияе добре на ноктите, косата, ставите.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: lozanovaa в пт, 26 апр 2019, 11:25
Колко дълго трябва да се приема ?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: vivinka в пт, 26 апр 2019, 11:46
Мисля, че вече е време да приемам хранителни добавки с колаген. Освен на коса, кожа и нокти очаквам да повлияе и начални ставни неразположения.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: D S в пт, 26 апр 2019, 21:01
Да, подходящ е. За кожата, ноктите, косата и ставите, защото имам проблеми.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Адриа в пт, 26 апр 2019, 21:50
Надявам се чрез приема на колаген да се подобри еластичността и хидратацията на кожата, но да помогне и за здравето ми. Явно годините си казват думата и се надявам да помогне  със зрението,ставите и косопада.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Талияна в сб, 27 апр 2019, 16:17
Аз определено имам нужда от прием на колаген. Скоро си мислех как са започнали да ми скърцат ставите и да ме болят коленете . На 40+  съм и със сигурност такава добавка ще ми се отрази много добре.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в сб, 27 апр 2019, 16:26
Има ли проблем при ползване на продукта при някои хронични заболявания? Конкретно визирам хашимото, при това заболяване има противопоказания за използване на ботокс.

Здравейте, няма никакъв проблем . TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид.
 Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в сб, 27 апр 2019, 16:27
Налага ми се да приемам колаген с цел по-бързо и по-пълно възстановяване след травма на глезенната става. Дали типа колаген, и формата под която ще се приема зависи от поставените цели или "всеки колаген е добър за всичко"?

Здравейте, за съжаление, състоянието на кожата се влошава с възрастта. Първите бръчки и намалена еластичност на кожата могат да се появят докато сте още на 20-годишна възраст. Това е възрастта, когато количеството колаген в тялото започва да намалява. В сравнение с осемнадесетгодишна жена, 25-годишната жена има 1.5% по-малко колаген и до 30-тия рожден ден, дори и 15% по-малко от най-важните протеини, които съставляват човешкото тяло. Процесът се случва благодарение на естественото стареене и намаленото количество колаген в организма. Ето защо приемането на колагенови добавки е най-добрият начин за подмладяване на кожата и за поддържане на младостта. Според научните изследвания, приемането на препоръчителната дневна доза колаген за най-малко 60 дни подобрява общото състояние на кожата, прави я по-плътна, по-гладка и с по-добър тонус. TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в сб, 27 апр 2019, 16:28
Каква е продължителността на прием за постигане на видим ефект?


Здравейте, за оптимален прием на TriCollagen Peptide препоръчваме след приемането на една кутия, която съдържа 14 дози и всеки ден се приема по една да се направи почивка от няколко месеца. Препоръчваме да се приема 2-3 пъти в годината. Имам много клиентки, които обаче го пият цял месец и дори не правят почивка. TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bgТитла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в сб, 27 апр 2019, 16:28
Колко дълго трябва да се приема ?


Здравейте, за оптимален прием на TriCollagen Peptide препоръчваме след приемането на една кутия, която съдържа 14 дози и всеки ден се приема по една да се направи почивка от няколко месеца. Препоръчваме да се приема 2-3 пъти в годината. Имам много клиентки, които обаче го пият цял месец и дори не правят почивка. TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bgТитла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в сб, 27 апр 2019, 16:30
Кожата и ноктите ми са хубави. В преходните сезони обаче косата ми се омазнява повече от обичайното в корена, а краищата стоят сухи. Бих пробвала колагена, за да видя как би ми се отразил.
Въпросът ми към Вас е дали колагенът може да се комбинира с Калмацин, или е добре да се редуват.


Здравейте, за оптимален прием на TriCollagen Peptide препоръчваме след приемането на една кутия, която съдържа 14 дози и всеки ден се приема по една да се направи почивка от няколко месеца. Препоръчваме да се приема 2-3 пъти в годината. Имам много клиентки, които обаче го пият цял месец и дори не правят почивка. TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. На въпроса Ви бихме отговорили така. Може да ги редувате :) Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bgТитла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в сб, 27 апр 2019, 16:30
Колко време трябва да се приема,за да се види ефект? И колко пъти в годината е добре да правим курс на прием?


Здравейте, за оптимален прием на TriCollagen Peptide препоръчваме след приемането на една кутия, която съдържа 14 дози и всеки ден се приема по една да се направи почивка от няколко месеца. Препоръчваме да се приема 2-3 пъти в годината. Имам много клиентки, които обаче го пият цял месец и дори не правят почивка. TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bgТитла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в сб, 27 апр 2019, 16:31
Здравейте, интересува ме какъв е ефектът при проблеми със ставите? И по-точно дали е подходящ за превенция. Също така има ли схема на прием?Здравейте, за оптимален прием на TriCollagen Peptide препоръчваме след приемането на една кутия, която съдържа 14 дози и всеки ден се приема по една да се направи почивка от няколко месеца. Препоръчваме да се приема 2-3 пъти в годината. Имам много клиентки, които обаче го пият цял месец и дори не правят почивка. TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bgТитла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в сб, 27 апр 2019, 16:31
Никога не съм приемала колаген, мислех, че съм още млада за това. В тази връзка искам да попитам има ли значение възрастта за приемането на добавката?

Здравейте, за съжаление, състоянието на кожата се влошава с възрастта. Първите бръчки и намалена еластичност на кожата могат да се появят докато сте още на 20-годишна възраст. Това е възрастта, когато количеството колаген в тялото започва да намалява. В сравнение с осемнадесетгодишна жена, 25-годишната жена има 1.5% по-малко колаген и до 30-тия рожден ден, дори и 15% по-малко от най-важните протеини, които съставляват човешкото тяло. Процесът се случва благодарение на естественото стареене и намаленото количество колаген в организма. Ето защо приемането на колагенови добавки е най-добрият начин за подмладяване на кожата и за поддържане на младостта. Според научните изследвания, приемането на препоръчителната дневна доза колаген за най-малко 60 дни подобрява общото състояние на кожата, прави я по-плътна, по-гладка и с по-добър тонус. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в сб, 27 апр 2019, 16:32
Подходящ близо е продуктът за кърмещи майки и колко време минимум трябва да се приема, за да има реален ефект?

Здравейте, няма никакъв проблем да приемате TriCollagen Peptirde по време на бременност или кърмене. TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Препоръчваме прием сутрин на гладно. Благодарение на страхотния витаминен комплекс ще усетите много енергия. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в сб, 27 апр 2019, 16:33
Здравейте,може ли да се ползва и от мъже, при ставни проблеми.

Здравейте, имаме много клиенти мъже няка никакъв проблем! За оптимален прием на TriCollagen Peptide при мъже и жени препоръчваме след приемането на една кутия, която съдържа 14 дози и всеки ден се приема по една да се направи почивка от няколко месеца. Препоръчваме да се приема 2-3 пъти в годината. Имам много клиентки, които обаче го пият цял месец и дори не правят почивка. TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в сб, 27 апр 2019, 16:33
Здравейте, чувствате ли се по по - различен начин след приемането на колаген? Аз ползвам от около три години шампоан за сгъстяване на косата с колаген и съм изключително доволна!


Здравейте, TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Много от клиентите ни имат псориазис и споделят, че проблемът им се повлиява много добре след прием на TriCollagen Ppetide . Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в сб, 27 апр 2019, 16:34
Никога не съм приемала продукта, а много бих искала..а и вече ми е време, ще ставам след два месеца на 44 години !Колко е минималният период за приемане ?

Здравейте, за оптимален прием на TriCollagen Peptide препоръчваме след приемането на една кутия, която съдържа 14 дози и всеки ден се приема по една да се направи почивка от няколко месеца. Препоръчваме да се приема 2-3 пъти в годината. Имам много клиентки, които обаче го пият цял месец и дори не правят почивка. TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в сб, 27 апр 2019, 16:34
От каква възраст може да започне приема на колаген?
Годините се трупат, кожата започва да старее, въпреки, грижите, които полагаме за нея. Мисля, че няма да е излишно ако започна да приемам колагена, а не само да се мажа във вид на крем с него.

Здравейте, за съжаление, състоянието на кожата се влошава с възрастта. Първите бръчки и намалена еластичност на кожата могат да се появят докато сте още на 20-годишна възраст. Това е възрастта, когато количеството колаген в тялото започва да намалява. В сравнение с осемнадесетгодишна жена, 25-годишната жена има 1.5% по-малко колаген и до 30-тия рожден ден, дори и 15% по-малко от най-важните протеини, които съставляват човешкото тяло. Процесът се случва благодарение на естественото стареене и намаленото количество колаген в организма. Ето защо приемането на колагенови добавки е най-добрият начин за подмладяване на кожата и за поддържане на младостта. Според научните изследвания, приемането на препоръчителната дневна доза колаген за най-малко 60 дни подобрява общото състояние на кожата, прави я по-плътна, по-гладка и с по-добър тонус. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: TriCollagen Peptide в сб, 27 апр 2019, 16:36
Да, за по добре изглеждаща кожа.
И все пак след приема на тези 14 дози или както пишете, че има ваши клиенти, които го приемат месец.....
Каква почивка е необходима след това и как се продължава приема?

Здравейте, за оптимален прием на TriCollagen Peptide препоръчваме след приемането на една кутия, която съдържа 14 дози и всеки ден се приема по една да се направи почивка от няколко месеца. Препоръчваме да се приема 2-3 пъти в годината. Имам много клиентки, които обаче го пият цял месец и дори не правят почивка. TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Но все пак много зависи от състоянието на кожата, косата и ноктите- всичко  индивидуално. Нашият продукт е напълно безвреден и може да се приема дълго време ако прецените, че се чувствате добре :) Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bgТитла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Faith15 в сб, 27 апр 2019, 20:27
Здравейте, въпросът ми е свързан с това за какъв период трябва да се приема TriCollagen Peptide - за най-добри лезултати? Аз също бих го тествала и споделила впечатленията си с удоволствие.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: polin4eto в пн, 29 апр 2019, 10:03
Приемала съм колаген, но за кратък период. Отрази ми се чудесно. Леката болка в едното ми коляно изчезна и състоянието на кожата ми се подобри.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: mama galka23 в пн, 29 апр 2019, 15:50
Здравейте, с удоволствие бих пробвала продукта и бих споделила впечатленията си! Въпросът ми е следният: Кога е най-благоприятният период да се направи курс на прием на колаген, например пролет и есен?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: alex99 в пн, 29 апр 2019, 16:13
(//bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/K03f/e7ShA.jpg)
Смятате ли, че приемът на колаген е подходящ за вас и защо? Какви резултати бихте очаквали да постигнете чрез приема на колаген?

Смятам, че е подходящ, защото възрастта ми е такава, че ако не полагам интензивна грижа за кожата и тялото си, годините бързо ще й проличат. Предпочитам да залатам на грижа отвътре и очаквам от приема на колаген по-стегната и гладка кожа, по-здрава коса и като цяло повече енергия.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Dorroty в пн, 29 апр 2019, 20:08
Мисля, че трябва да се приема колаген, защото с възрастта това помага на организма. Аз лично бих искала да освежа кожата си и подвижността а ставите .


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Gigito в пн, 29 апр 2019, 23:22
Налага ми се да приемам колаген с цел по-бързо и по-пълно възстановяване след травма на глезенната става. Дали типа колаген, и формата под която ще се приема зависи от поставените цели или "всеки колаген е добър за всичко"?

Здравейте, за съжаление, състоянието на кожата се влошава с възрастта. Първите бръчки и намалена еластичност на кожата могат да се появят докато сте още на 20-годишна възраст. Това е възрастта, когато количеството колаген в тялото започва да намалява. В сравнение с осемнадесетгодишна жена, 25-годишната жена има 1.5% по-малко колаген и до 30-тия рожден ден, дори и 15% по-малко от най-важните протеини, които съставляват човешкото тяло. Процесът се случва благодарение на естественото стареене и намаленото количество колаген в организма. Ето защо приемането на колагенови добавки е най-добрият начин за подмладяване на кожата и за поддържане на младостта. Според научните изследвания, приемането на препоръчителната дневна доза колаген за най-малко 60 дни подобрява общото състояние на кожата, прави я по-плътна, по-гладка и с по-добър тонус. TriCollagen Peptirde е в пептидна форма и поради своето ниско молекулно тегло, пептидите безпрепятствено проникват и се усвояват от организма много по-лесно, бързо и най-важното почти на 100%. Нещо повече в кутията на TriCollagen не случайно има само 14 дози, тъй като те са абсолютно достатъчни.  Дори 14 дни след приема са налице високи показатели на колагеновите съединения, което е отличен фактор за регенерация на кожата и запазването на младежкия й вид. Повече за продукта може да прочетете тук www.fenoq.bg
Много як отговор. Почти навсякъде уйдисва  :lol:


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: bebsun в вт, 30 апр 2019, 16:41
Пия колаген под различни форми и на различни фирми. Бих искала да пробвам и този. Спортувам активно и започнах да усещам болки в ставите. Затова започнах да приемам колаген.

Въпросът ми е възможно ли е да се предозира?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Savileta в чт, 02 май 2019, 13:13
Здравейте, не съм приемала колаген вътрешно. Само съм ползвала крем със съдържание на колаген.С удоволствие бих пробвала продукта и бих споделила резултатите!


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Акаша в чт, 02 май 2019, 18:48
Бих пробвала продукта. Драма ми е повяхването на кожата, няма да се лъжа.


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: nicky_st в чт, 02 май 2019, 21:48
Смятам, че е подходящ, защото съм във възраст, при която трябва да се помага на кожата, ноктите и ставите.Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: mypi1975 в сб, 04 май 2019, 23:31
Интересна тема, май ми е време и на мен за колаген. Бих пробвала , а противопоказания има ли ?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: zdravkova в нд, 05 май 2019, 10:06
Очаквам подобрение на кожата и на болката в колената!


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Матилда в пн, 06 май 2019, 14:13
Има ли противопоказания и не препоръчително съчетаване с други добавки?


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: daydream в ср, 08 май 2019, 18:00
 На прага на 40 бих искала да помогна на кожата си да остане свежа и еластична. Имам дребни мимически бръчки и леко увисване на овала на лицето, което ме вбесява. С радост и надежда бих използвала вашия продукт.     


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Azy в ср, 08 май 2019, 22:44
Надявам се да "подмладя" кожата и ставите си


Титла: Re: Верният помощник на всяка жена – ТriCollagen Peptide
Публикувано от: Pедактop в чт, 09 май 2019, 17:01
(//bg-mamma.s3.eu-central-1.amazonaws.com/NzJb/NRAVM.jpg)

Изтеглен е късметлията, който печели награда от играта на TriCollagen Peptide. Това е hintt. Честито!

Очакваме hintt да се свърже с нас до 13 април 2019 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упомене, че  е победител в играта на "TriCollagen Peptide" и напишe потребителското си име, електронната поща, с която e регистриран във форума и координати за получаване на наградата (име, адрес и телефон).